- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
Okuldayken bir kız vardı benden iki yaş büyükdü Pek sevmezdim kendisini ama dün öldü haberini duydum çok üzüldüm zor uyudum gece düşünmekten sınıf arkadaşım söyledi bana annem stres olmiyim diye söylememiş Kız Evliydi sanırım boşanıp başkasıyla sevgili mi olmuş evlenmiş mi tam bilmiyorum polis araştırıyor kızın cesedini denizde bulmuşlar lakin bogularak ölmesi suphe verici çünkü Birisi bogup denize atmışda olabilir Polis yeni eşi ve eski eşinden şüpheleniyor. Kız guya bir gün önce annesine ben arkadaşımla denize gidicem diye haber vermiş(Aramış mı mesaj mı atmış tam bilmiyorum) hadi diyelim arkadaşı ile denize gitti ve denizde boğuldu peki neden kız hemen bağırmadı arkadaşını kurtarmak için yardım çağırmadı. Polis gece bulmuş cesedi kimse polise falan haber vermemiş. Yani bir kadın katliamı daha henüz 23 yaşındaydı.. Simdi herkes kızın arkasınca konuşuyor ben de duyunca konuşmayln diyorum kendini savunamayan bir insanın arkasıyca konuşulmaz bu haksızlık ve günah.. Bir diger haberde eşimin arkadaşının 2 yaşlı bebeği sanırım Saatin pilini yutarak zehirlenmiş hastanede kurtaramamışlar Melek olmuş yavrucak
Çok üzüldüm bu haberlere bir an önce iyi şeyler duymalıyım ki psikolojim stresim felan iyi olsun ama maalesef durum bu

Son düzenleme: