ölüm haberleri sardı etrafı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim duydugum mesaj yada arama yapmış annesine söylemiş fakat ben diyorumki eger öldürüldüyse mesaj yada arama tehditle yapılmış olabilir hani anlıyorsunuzdur umarım. Türkçem pek iyi değil kendimi iyi anlatamadım sanırım
Anlıyorum da kardeş size ne
Olmuş bir şekilde
Yanı size ne bize ne
öyle olsa ne olur böyle olsa ne olur
Polis el koymuş
Anlıyor musun

ikisine de allah rahmet eylesin ama bu sekilde konu acmaniz bence dogru degil. hem etik degil hem size de iyi gelmez zaten hamilesiniz daha kotu etkilenirsiniz.

Nasıl bizene Ben şahsen erkek tarafından öldürülen her kadın için çok üzülürüm ve bunu dile getirdim.
Evet size ne üzülmüş olabilirsin
Etkilenmiş de hepimiz etkileniyoruz
Fakat hem arkadan konuşmak diyorsunuz hem
Annesini Aramiz zorlamı aradı diyorsunuz
Biz bunlara yorum yapamayız
Polis araştırıyor polis gerekeni yapar soruşturma yapılıyor
Ne gerek var
Işte bu yüzden sana ne
Karışma yani anladın mı uzulmekse üzül dua et ama bu tarz şeylere öyle mi oldu böyle mi olsaydı denmez
Artık sizden bizd3n cıkmış bir durum
Cinayet masası araştırıyordur
Bu onlarin işi sizin degil

Evet size ne üzülmüş olabilirsin
Etkilenmiş de hepimiz etkileniyoruz
Fakat hem arkadan konuşmak diyorsunuz hem
Annesini Aramiz zorlamı aradı diyorsunuz
Biz bunlara yorum yapamayız
Polis araştırıyor polis gerekeni yapar soruşturma yapılıyor
Ne gerek var
Işte bu yüzden sana ne
Karışma yani anladın mı uzulmekse üzül dua et ama bu tarz şeylere öyle mi oldu böyle mi olsaydı denmez
Artık sizden bizd3n cıkmış bir durum
Cinayet masası araştırıyordur
Bu onlarin işi sizin degil
Tanıdık olunca ister istemez olaya fikir bildiriyorsun hani? Empati yapıyorsun bunlar normal şeyler diye düşünyorum herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ve yaptığım yorumları yanlış anlamış olabilirsiniz sanırım. Ben diyorum ki kız mesaj atmadı belkide birisi telefonundan yazdl yada tehditle yazdırdılar hiçbir şekilde kızı eleştirmedim ama sizin yorumunuz çok tuhaf

Tanıdık olunca ister istemez olaya fikir bildiriyorsun hani? Empati yapıyorsun bunlar normal şeyler diye düşünyorum herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ve yaptığım yorumları yanlış anlamış olabilirsiniz sanırım. Ben diyorum ki kız mesaj atmadı belkide birisi telefonundan yazdl yada tehditle yazdırdılar hiçbir şekilde kızı eleştirmedim ama sizin yorumunuz çok tuhaf

Herkes aynı şeyi yazdı demi bu konu polislik bir mevzu yorum yapmak doğru olmaz
Ne sizin ne bizim kaç kez yazdım diğer arkadaşlar da yazdı

Etkilenmiş olabilirsin bunu da herhalde 5 kez yazdım bizde etkileniyoruz üzülüyoruz
Fakat bu tarz polislik soruşturması devam eden bir konuya yorum yapılması doğru olmaz diye de galiba 5 kez yazdım

Halen mesaj diyorsunuz hamilesiniz yakınızmış tamam ama etik değil doğru değil
Bide bilmediğimiz bir şeye ne yorumu yazalım

Allah rahmet etsin de dedim mekanı cennet olsun

Mune Mune bakalirmisin lütfen

Herkes aynı şeyi yazdı demi bu konu polislik bir mevzu yorum yapmak doğru olmaz
Ne sizin ne bizim kaç kez yazdım diğer arkadaşlar da yazdı

Etkilenmiş olabilirsin bunu da herhalde 5 kez yazdım bizde etkileniyoruz üzülüyoruz
Fakat bu tarz polislik soruşturması devam eden bir konuya yorum yapılması doğru olmaz diye de galiba 5 kez yazdım

Halen mesaj diyorsunuz hamilesiniz yakınızmış tamam ama etik değil doğru değil
Bide bilmediğimiz bir şeye ne yorumu yazalım

Allah rahmet etsin de dedim mekanı cennet olsun

Mune Mune bakalirmisin lütfen
Amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X