M Mikerinos ATAM izindeyim... Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 1.131 21 66 Diğer 5 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikerinos #21 Konuyu araştırdım, oranın halkı bile burada canlı yaşamaz diyormuş!!!!! Hayvanları ÖLDÜRMEYE GÖTÜRÜYORLAARR....
Konuyu araştırdım, oranın halkı bile burada canlı yaşamaz diyormuş!!!!! Hayvanları ÖLDÜRMEYE GÖTÜRÜYORLAARR....
iyotsuztuz Eski slimsigara :* tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2011 5.411 9.343 148 5 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikerinos #22 İmzaladım. Ben de oğlumu barınaktan aldım. Bahçelievler bu konuda kötü bir barınak değil, ama sevgiye aç kalıyorlar. Hele bu bahsedilen yerde hayvan falan yaşamaz. Çok yazık.
İmzaladım. Ben de oğlumu barınaktan aldım. Bahçelievler bu konuda kötü bir barınak değil, ama sevgiye aç kalıyorlar. Hele bu bahsedilen yerde hayvan falan yaşamaz. Çok yazık.
M Mikerinos ATAM izindeyim... Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 1.131 21 66 Diğer 5 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikerinos #23 slimsigara .!.: İmzaladım. Ben de oğlumu barınaktan aldım. Bahçelievler bu konuda kötü bir barınak değil, ama sevgiye aç kalıyorlar. Hele bu bahsedilen yerde hayvan falan yaşamaz. Çok yazık. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda face ve twitter'da paylaşın lütfen bir sürü canı ölüme götürecekler.......
slimsigara .!.: İmzaladım. Ben de oğlumu barınaktan aldım. Bahçelievler bu konuda kötü bir barınak değil, ama sevgiye aç kalıyorlar. Hele bu bahsedilen yerde hayvan falan yaşamaz. Çok yazık. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda face ve twitter'da paylaşın lütfen bir sürü canı ölüme götürecekler.......
estetisyenn Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2012 129 0 26 İstanbul 5 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikerinos #24 Arkadaşlar duyarlı davranışınız beni çok duygulandırdı.. bu vahşet karşısında asla duyarsız kalamazdım, hemen imza kampanyasına katılıp imzamı onayladım... inşallah bir daha bu tür vahşetlere tanık olmayız..
Arkadaşlar duyarlı davranışınız beni çok duygulandırdı.. bu vahşet karşısında asla duyarsız kalamazdım, hemen imza kampanyasına katılıp imzamı onayladım... inşallah bir daha bu tür vahşetlere tanık olmayız..
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.932 9.377 448 6 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikerinos #25 İmzamı verdim umarım bir faydası dokunur arkadaşım
M Mikerinos ATAM izindeyim... Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 1.131 21 66 Diğer 7 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikerinos #26 Lütfen sosyal paylaşım sitelerinde paylaşalım daha çok kişiye ulaşsın.......
M Mikerinos ATAM izindeyim... Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 1.131 21 66 Diğer 9 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikerinos #27 Onca hayvanı ölüme götürecekler, bunu oranın halkı bile söylüyor... Ama biz bir imza atmaktan aciziz.................
Onca hayvanı ölüme götürecekler, bunu oranın halkı bile söylüyor... Ama biz bir imza atmaktan aciziz.................
M Mikerinos ATAM izindeyim... Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 1.131 21 66 Diğer 29 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mikerinos #28 Lütfen hala 1000 e ulaşamadık Yardım ediiiinnn...