Ölüm konulu şaka

Sevmiyorsanız başında söylersiniz. Hiçbir bahanesi olamaz bence bunun. İnşallah şaka yapmıştır ( şaka anlayışını kes) ama şaka değilse de işiniz zor. Arabasına binip, sinemaya gitmek sizi seven birine ümit vermektir. Eğer şaka yapmasaydı bir de yemek yicektiniz. Gerçekten bazı kadınları anlamıyorum. Şakaysa da bu korku size bir şeyler öğretir umarım.

Haklısın bir de bana diyor her gece senin için namaz kılıyorum ben namaz kılıyorym ya öyle güven kazanmaya çalıştı galiba mesajlarına da cevap vermiyorum bakalım

İşte en tehlikeli tip. Namaz ne zamandan beri şahıslar için kılınır olmuş. Allahüekber diyip kafa da keser senin için. Tatlı tatlı bu işin içinden hemen çık

4-5 ay önce beni mahallede görüp sanal ortamdan bulup ekleyen bir çocukla tanıştım. Israrları ile ve boşlukta olduğum kafası ile görüştüm.
Ben hiç etkilenmedim ama o benden baya etkilenmiş. Hergün şiirler yazıyor uzun uzun iyi geceler mesajı atıyor.
Ben ona seni sevmiyorum diye defalarca dedim olsun zamanla seversin ben seni yıllarca beklerim senden vazgeçmicem dedi.
Beni hastaneye götürmüştü bir kere sinemaya gidelim mi teklifini bu iyiliğinden dolayı reddedemedim. Arkadaşlarım sevmediğini söylesen de konuşmandan dolayı ümit eder dedi konuşmayı sonlandırmaya karar verdim. Dün için son kez sözümü tutup bağları kopartmak istedim.
Dün sinemaya gittik. Otoparka aracı sokarken araçlar kontrol ediliyordu.
O sırada babasının diğer arabasında silah unuttuğundan falan bahsetti geçen az daha yakalanıyordum ruhsatsızdı falan dedi
Suratım bir garipleşince babam taksicilik yapıyordu bu şekilde suriyelilerden kurtuldu ondan beri hep taşır dedi üstelemedim.
Çok sıra vardı o sırada araç kontrolü yapılırken arkadan birisine kızmış anlamadım
Dedi ben bu araba için adam öldürdüm sizi de öldürürüm dedi.
ben şok oldum suratım değişti gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.
Noluya ya şaka yaptım dedi.
Ne şakası ya bu dediğin çok farklı bir boyuta sokuyor işi ne şakası dedim.
Şaka yaptım her şeye kızıyorsun valla şaka yaptım dedi.
Sinemadan çıktık yemek yiyelim dedi yok dedim doğru eve geldim
Hala uzun uzun mesajlar yazıp beni sevdiğini söylüyor
Böyle şaka olabilir mi ?
Konuşmayı tamamen bırakırsam bana zarar verirse diye de korkmaya başladım açıkçası.
Evimi, işimi her şeyi biliyor.
Umarım şaka yapmıştır.

yas kac?
patavatsiz ve laubali bir ergen gibi gorundu arkadasiniz gozume.

Benim eskiden bi erkek arkadaşım vardı. 3 yıllık filan sevgiliyken bigün bana dedi ki. Ben bi Ada'm öldürdüm silahı denize attım bunu sadece aana itiraf ediyorum. Ben şok oldum tabi sen ne diyosun ya falan diye. Sonra saka yaptım tabi demişti . Ama ben 3-5 ay sonra ayrıldım manyak mı yok ortada
her şakanın altında gerçek vardır değil mi mutlaka bi işler var bu çocukta

İşte en tehlikeli tip. Namaz ne zamandan beri şahıslar için kılınır olmuş. Allahüekber diyip kafa da keser senin için. Tatlı tatlı bu işin içinden hemen çık
cevap vermedim bana cevap vermemen beni senden soğutmaz senden asla soğumam dedi

4-5 ay önce beni mahallede görüp sanal ortamdan bulup ekleyen bir çocukla tanıştım. Israrları ile ve boşlukta olduğum kafası ile görüştüm.
Ben hiç etkilenmedim ama o benden baya etkilenmiş. Hergün şiirler yazıyor uzun uzun iyi geceler mesajı atıyor.
Ben ona seni sevmiyorum diye defalarca dedim olsun zamanla seversin ben seni yıllarca beklerim senden vazgeçmicem dedi.
Beni hastaneye götürmüştü bir kere sinemaya gidelim mi teklifini bu iyiliğinden dolayı reddedemedim. Arkadaşlarım sevmediğini söylesen de konuşmandan dolayı ümit eder dedi konuşmayı sonlandırmaya karar verdim. Dün için son kez sözümü tutup bağları kopartmak istedim.
Dün sinemaya gittik. Otoparka aracı sokarken araçlar kontrol ediliyordu.
O sırada babasının diğer arabasında silah unuttuğundan falan bahsetti geçen az daha yakalanıyordum ruhsatsızdı falan dedi
Suratım bir garipleşince babam taksicilik yapıyordu bu şekilde suriyelilerden kurtuldu ondan beri hep taşır dedi üstelemedim.
Çok sıra vardı o sırada araç kontrolü yapılırken arkadan birisine kızmış anlamadım
Dedi ben bu araba için adam öldürdüm sizi de öldürürüm dedi.
ben şok oldum suratım değişti gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.
Noluya ya şaka yaptım dedi.
Ne şakası ya bu dediğin çok farklı bir boyuta sokuyor işi ne şakası dedim.
Şaka yaptım her şeye kızıyorsun valla şaka yaptım dedi.
Sinemadan çıktık yemek yiyelim dedi yok dedim doğru eve geldim
Hala uzun uzun mesajlar yazıp beni sevdiğini söylüyor
Böyle şaka olabilir mi ?
Konuşmayı tamamen bırakırsam bana zarar verirse diye de korkmaya başladım açıkçası.
Evimi, işimi her şeyi biliyor.
Umarım şaka yapmıştır.
ya klasik erkek işte güya karşı tarafı korkutmak istemiş. ama burada önemli olan sana da zarar verip vermeyeceği

Verdiği cevap daha ilginç :KK57: bana cevap vermemen senden soğutmaz o_O direk ayrılsan seni rahat bırakmayacak gibi.
Bende mesajlarına karşılık ver ve diğer arkadaşların dediği gibi yıldırma + bıktırma politikası uygula... Korkun yoksa direk kes at tabi ama takıntı yapıp uğraşır diyorsan Buda bi yöntem.. :110:

Verdiği cevap daha ilginç :KK57: bana cevap vermemen senden soğutmaz o_O direk ayrılsan seni rahat bırakmayacak gibi.
Bende mesajlarına karşılık ver ve diğer arkadaşların dediği gibi yıldırma + bıktırma politikası uygula... Korkun yoksa direk kes at tabi ama takıntı yapıp uğraşır diyorsan Buda bi yöntem.. :110:
valla bu çocuğun altından ne çıkacak bilemediğimden nasıl bir politika uygulayacağımı şaşırdım

Seni istemiyorum rahatsız etme de. Adam öldürdüğünü hiç sanmıyorum havaya sıkıyor. Bence pis bir tip.

Psikopat mıdır nedir. Yavaş yavaş kes görüşmeyi. Konuşmaya devam ettikçe başına dert olur.

Açık açık söyle ısınamadığını sevemediğini.
Bazı tipler var boyle karşıdaki korksun diye "benim kimlerden olduğumu biliyo musun sen? Seni sürdürürüm! Kaç adamı hastanelik ettim.. vs vs" o sırada karşısındaki adami korkutmak icin demistir onu. Adam öldürse mahallede duyulurdu merak etme.

Açık açık söyle ısınamadığını sevemediğini.
Bazı tipler var boyle karşıdaki korksun diye "benim kimlerden olduğumu biliyo musun sen? Seni sürdürürüm! Kaç adamı hastanelik ettim.. vs vs" o sırada karşısındaki adami korkutmak icin demistir onu. Adam öldürse mahallede duyulurdu merak etme.
ya söyledim aslında seni sevmiyorum sana karşı hiçbir şey hissedemedim diye ama senden vazgeçmem diyor

Back
X