Merhaba arkadaslar..
Offf off okadar içsıkıntım varkı kendımı okadar sıkıyorumkı ruyalrım bıle farklı olmaya basladı artık
(((ölüm korkusu tum bedenımı kaplıyor ve ben kendımı kaybedıyorum...ben bır hipokondriyak ve anksiyete hastasıyım sanırım buna ek olarak panıkatak baslangıcıda yasıyorum....ınanılmaz korkular yasıyorum ...cevremde bı kısı hasta olsun hemen baslııyorum kendımı dınlemeye ...sureklı vucudumu dınlıyorum heryerımı kontrol edyorum bıyerımde bısey varmı bı sıslık varmı morluk varmı dıye kontrol edıyorum okadar ck sıkıldımkı okdar cok fazla hemde hattınden fazla bu krızlerı yasıyorumkı o an oldurmek ıstıyorum kendımı .....bı donem antıdepresean kullandım doktorum vermıstı o aralar cok ıy ı geldı ılac ...ama bıraktıktan bı ıkı ay sonra tekrar nuksettı dusuncelerım hemde eskısıne oranla daha fazla ve daha korkunc bı hal aldı....ozellıkle sabahaları uyandıgımda cok kotu oluyorum hatta ayaga kalkmak ıstemıyorum cunku kalktıgım anda sureklı vucudumu kontrol etmeye baslıyorm karnımla oynuyorum sureklı ve elımede bıseyler gelıyor muhakkak sonra yagbezesıdır dıyorum ınsanlar ne hastalıklarla ugrasıyo kendıne gel saglıklsıın dıyıp bı an unutuyorum ama sonra tekrar baslıyor....bı oglum var 3 yasında dunya tatlısı kuzum benım sureklı onu dusunuyorum bana bısey olursa o ne yapar
(((ona bıle yansıtıyorum bazen asabıyetımı
(Zaten dogumdan sonra basladı bu hastalık bende ve atamadım arkadaslar cok kotuyum ..hıcbısey benı mutlu etmıyo bıktım artık ...oysakı ben eskıden en ufak seyden mutlu olan bı tv programıyla veya guzel bı muzıkle rahatlayan mutlu olan bı ınsandım alısverıse cıkmak bana yeterdı sukrederdım ve rahatlardım ama artık hıcbırısı yetmıyoo ......
Offf off okadar içsıkıntım varkı kendımı okadar sıkıyorumkı ruyalrım bıle farklı olmaya basladı artık

Son düzenleme: