Ölüm ve acıyla başa çıkabilmek

Zamanla daha normal gelecek sana ölüm. Biraz daha zamanla sadece onun için dua edeceksin. Yani hep zaman. Başınız sağolsun.

bi hafta cok kisa bi sure...ilk zamanlar dunya basina yikilacak gibi oluyor.sanki yemek yesen birazcik gulsen yada onu bi an dusunmesen ona ihanet etmissin gibi hissediyorsun.uyumak istiyosun ama o aciyla uyuyamiyorsun.aglaya aglaya uyuyup gecenin bi yarisinda kalkip hickiriklara boguluyorsun.sonra yavas yavas azaliyor acin.arada bir yine kotu oluyorsun ama ilk zamanlar gibi degil.sonra bide bakiyosun zaman gecmis unutmussun bile.simdi bunlari okuyunca ben asla unutmam bu aci baska bisey diyosundur ama unutacaksin.iyiki allah bize unutma duygusunu vermis buda buyuk bi nimet bence

Bunu yazmak bile benim için o kadar zor ki. bir hafta önce 8 senelik bir arkadaşımı genç yaşta toprağa verdik. Benim için arkadaştan da öte çok özel, çok kıymetli biriydi ve o öldüğünden beri sanki ben de nefes alamıyorum. Evden çıkamıyorum yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum sadece internete bakıyorum kafam bi an boş kalmasın da onu düşünmeyeyim diye. Çok arabeske bağlamak istemiyorum burada duygularını da çok ifade edebilen biri değilim ama hayatımda hiç böyle hissetmemiştim yüzü gülüşü aklıma geliyor herşey anlamını kaybediyor kalbim sıkışıyor yanına gitmek istiyorum. Nerededir şimdi onu düşünüyorum. Her gece rüyamda onu görüyorum sabah daha da kötü uyanıyorum ölüm bu çözümü yok biliyorum ama sadece paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim etrafımda kimse bu hislerimi anlamıyor anlamalarını da beklemiyorum açıkçası çok canım acıyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
zaman herşeyin ilacı.
2 yıl önce babamı kaybettik, ilk yıl babamın vefat ettiğini söylerken bile ağlıyordum sonra sonra bu durum normallesti benim için. insan unutmuyor ama acısı hafifliyor

Bende geçen sene babamı kaybettim ve hayatımda hiç bu kadar canım yanmamıştı sanki.Bi an gülsem ihanet ediyor gibi hissettim.3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim keşke o da bilseydi dedim .Allah bi mesaj vermişti sanki dilediğimi alıyorum dilediğimi veriyorum diyordu.O hamilelik bebek düşüncesi o kadar iyi geldi ki bize bana anneme kardeşlerime daha kolay atlattık bi anda bebek için neler yapalım diye düşünür olduk.Çünkü hayat devam ediyor.Ve acı günler geçtikçe biraz daha hafifliyor.Ben konuşmuyorum konuştukça ağlamak geliyor içimden .Sizin içinizden ne geliyorsa yapın ağlayıp bağırın gerekirse ama unutmayın zamanla çok daha iyi olacaksın .

Back
X