kızlar pazar günü dedem öldü... ve anlamışız öleceğinide konduramamışız annem teyzem ben dedemi görmşüz rüyamızda... dedem o günün sabahı tatlı almış bize anneannem canına degsin demiş. hiç sevmediği karşı komşusuna 'gel sana bugü kanım ısındı'deyip öpmüş.Ve o komşusu dedem öldüğünde bizden önce yanında olan her işine koşturan kişi oldu. benim yaptığım bir yemeği ilk defa hiç eleştirmeden begendi. daha o gün sabah birlikteydik ne bir hastalık ne bir şikayet turp gibiydi sabah 5te kalkar işe giderdi her gü spor yapardı ama beyin kanaması gecirdi... dedemin öldüğünü içten içe bildiğimiz daha okadar cok neden var ki sıkılmayın diye yazmıyorum. hala inanamıyorum kapıdan içeri girecek gibi dün üçüydü salı günü gömüldü ben gitmedim görmeye annemler görmüş gencecikmiş yüzü... Gözü açıkmış öldüğünde anneannem kapatmış gözünü. Allah kimseye hayırsız evlat vermesin! kızlar korkuyorum. dün sankidedem evdeydi canından çok sevdiği köpeği hep havladı uludu hep.2.kattta öldü dedem benim odamın önünde. çıkamıyorum odaya yukarı çıamıyorum evde kalamıyorum çok korkuyorum içime birşeyler oluyor kalbim ağırlaşıyor sanki. salak demeyin nolur ben zaten korkak bir insandım. toparlıyamıyorum kendimi ilk bir hafta eevi gezermiş,gömülene kadar oda bizle aglarmıs kimin öldüğünü bilmeden. dogrumu bilmiyorum ama korkmadan edemiyorum. düşüp öldüğü yere basamıyorum. annemin bir arkadaşı 7000dua okumuş tevhid sanrım. göndermiş dedeme. rüyasında dedemi grmüş tam göreememiş yüzünü ama demişki bizimkilere söyle beni merak etmesinler iyiyim demiş. dedemi anlattı ayaklarını yere sürte sürüte yürüyen peltek peltek konusan bir adamdı dedi. dogru söyledi.. bir ablamız görmüş rüyasında bugü burdayım demiş... dedem o benim ama ne olsada korkuyorum. ölümdende korkuyordum artık daha cok korkuyorum annemin babamın kardesımınde öldüğünü görcem nasıl dayanırım onlardan önce ben öli diye dua ediyorum
mantıksız seyler yazdıysam kusura bakmayın çok kötüyüm