• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm

Iyiki varsiniz sabaha kadar uyumadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesaj atti....mal ya yok ben cok iyi biriymisim yok efendim hakkimi helal edecekmisim yok neymis o bana arama demis ben hep aramisim bu yüzden bu haldeymisiz.yuzsuz yaas neyse mesaj geldide rahatladim

Evet belki her iki tarafta da hatalar olabilir ama yaptığı şey çok ayıp :19: :19:
Zamanla geçip gidecek, belki bir bakarsın aradan 1 hafta geçer 1 ay geçer, geri dön diye peşinde de olabilir. Yahutta başkasıyla yoluna devam ediyordur, bilemezsin. :31:
Yapacağın şey kafanı toparlamak ve kendine gelmek. Hayat çok kısa, Allah başka dert vermesin. Bir şekilde her şey rayına oturur :ssz:
Şimdilik biraz ağlamak, arada bağırmak, kızmak, küsmek zamanı belki..
Her ne olursa olsun hayat devam ediyor :34:

Sevgilimin beni aldattigini ogreneli 5 dakika oldu....su anda baska biriyle beraber uyuyor.ben.olmeyimde kimler ölsün..yeni bir sabaha uyanmak istemiyorum

Hem bu dünyanı hem de öteki dünyanı karartmaya (mahvetmeye) değer mi¿

Allah'ına şükret ki yol yakınken öğrenmişsin.

Rahatladim.mesajlar gelince. ..biraz uykusuzum ve basim ağrıyor sadece. Kendi kaybedecek.pisman olacak ama ben olmayacağım bunu hissettirdi bana.saolun.kizlar basinizi sisirdim.su an ağlamak falan hiiiiic gelmiyor içimden hafta sonu dinlenir kendime gelirim. ..gelişme olursa da paylasirim sizlerle

Iyiki varsiniz sabaha kadar uyumadim

Bak ben de iki ay önce sevgilimden ayrıldım dünya başına yıkılıyor sanki ilk bir hafta sürekli ağlıyorsun ama geçiyor Allah sabır veriyor sonuçta ne yapayim yani hayırlısı değilmiş diyorum aklıma gelince onu hiç takip etmiyorum netten falan belki bulmuştur bile birini ne yapabilirım yani kendi kaybetti ben kendimi biliyorum sonuçta dua ediyorum zamanı gelince karsima ondan daha iyi beni anlayan biri çıkacaktir kendine bir hobi edin sana tavsiyem uğraş onunla ahşap boya resim yap çalışmıyorsan tüm vaktini doldur bunlarla onu düşünmeye zamanın kalmasın bir bakacaksın bir ay geçmiş ve sakın iletişim kurma o kişiyle

seninki yine dürüstmüş arkadaşımn başına geleni anlatıyım de neşelen biraz :) arkadaşımızın sevgilisi vardı rus bi kadınla beraber olduğu gece sarhoş kafayla kızı aramış yanımda rus bir kadın var bana tecavüz ediyor demiş :) o da ölmedi kimse ölmedi ölmez insanların anne babaları kardeşleri ölüyorda yine hayat devam ediyor ..savaşın içinde hergün ölümle burun buruna olan insanlar yaşıyorsa biz biraz hayatımızın kıymetini bilelim..şimdi kalbin acır yanar ama her yangın bir gün söner hiç merak etme canım

Iyiyim suanda kızlar. Isede gitmedim bugun evde Dinlencem yarinda arkadaslarimla görüşürum kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Arkadasin icin uzuldum ama komik bi olay olmus tesekkur ederim

Yarın yüzyüze konuacaz napaamki bi yumruk haketti

Yarın yüzyüze konuacaz napaamki bi yumruk haketti

Konuşma, görüşme...niye ona böyle bir şans tanıyorsun? :19: Kafanı karıştaracak bellii.

Ben sana yol verdim gitti, kuşlar kadar özgürsün de. Rusu yetmediyse bir de Uzak doğulusunu dene, ufkun dimağın gelişsin, benden yana sorun yok de.

.

Son düzenleme:
Yüzüne tukurecem o yüzden

Hala bana bi açıklama yapmıyor gecistitmeler beni suclamalar

Sevgilimin beni aldattigini ogreneli 5 dakika oldu....su anda baska biriyle beraber uyuyor.ben.olmeyimde kimler ölsün..yeni bir sabaha uyanmak istemiyorum

hıhı tamam oldu. sen uyanma , öl. onlar mutlu mutlu uyansınlar bırazdan ... mantıgını nerde bıraktın allah aşkına ?:ssz:

Tek derdi beni kullanip atmskmis.bir daha kime nasil guveniyim herkes yalanci

Değil neden herkes yalancı olsun ki? Daha fazla kandırılmadığına şükretmelisin bence.

Herkes yalanci degil dusunme boyle. Senin dustugun umutsuzlugu ben de yasadim. Ama yalanci olmayani cok. Insallah iyi insanlarla karsilasirsin.

sevgılın ölsün sen nıye ölüyorsun ki? :ssz: ne gurursuz kalbı var bazılarının
adam aldatmıs, gitmiş
sen neyın acısını yaşıyorsun? sanki ayrılmak zorunda kalmıssınız gıbı neyın acısını cekıyorsun?

sevgılın ölsün sen nıye ölüyorsun ki? :ssz: ne gurursuz kalbı var bazılarının
adam aldatmıs, gitmiş
sen neyın acısını yaşıyorsun? sanki ayrılmak zorunda kalmıssınız gıbı neyın acısını cekıyorsun?

öyle deme canım böyle bir acı yaşamadın belli ki bende yaşamadım ama yaşaması bile çok korkunç düşününce bile..

Back
X