Ölüm..

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
iyi akşamlar
Direkt konuya giriyorum sevdiğimin anneannesi bu akşam vefat etti biz ailece tanışıyoruz normalde aynı şehirde yaşıyoruz ama okul dolasıyla başka bir şehirdeyim bugün görüştük henüz benim ve onun hiç bir yakını vefat etmedi anneannesine çok bağlıydı yatalak hastaydı 10 senedir aynı odada beraber kalıyorlardı hayatta en çok değer verdiği insanların başında geliyordu beni arayıp söyledi onu arayıp öldüğünü söylemişler o da hemen beni aradı berbattı ne yapacağımı bilemedim çok üzgünüm o paramparça olmuştu hayatta en korktuğu şey başına geldi ben ne yapmalıyım nasıl destek olmalıyım yanında olmak istiyorum ama yarın memlekete cenazayi götürecekler bende en geç yarın yaşadığımız şehire gidebilirim

Ara sık sık, yanında olmaya çalış. Zamandan başka çaresi yok.
Yatalakmış zavallıcık daha fazla çekmemiş. Allah kurtarmış.
Orası öyle çok zordu annesi ilgileniyordu ne yemek yiyebiliyordu ne ihtiyacını karşılayabiliyordu 4 gün önce gittiğimde bilinci kapalı öylece yatırıyordu. Çok mutsuzum

Böyle bir ölüme üzülmek! tüm acılarından kurtuldu insanlara muhtaç olmaktan kurtuldu onun adına üzülmeyin
Arkadaşınız annesi adına üzülmesin sadece bir daha görememenin acısı yakar o konuda sabır dilerim
Başı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…