ölümden başkası yalannnnnnnnn

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
ne kadar anlamlı bir söz...ölümden başkası yalan...ne yaşarsak yaşayalım bu dünya yalannnn.ne yazıkki hayat mücadelesi..biz geçen zamanımızın farkında bile değiliz...
geçen zamanı geri döndürmek gibi bir şansımız da yok...iyi değerlendirmemiz lazım...
candan erçetin ölümden başkası yalan adlı şarkıyı her söylediğinde içim gider..gözlerim dolar..ölüm gelir aklıma...ne yaptığımı sorgularım kendime...ileride ömrüm yeterse neler yapacağımı...
aslında ölüm yüz akı biliyormusunuz?ölüm geldiği anda kurtuluyorsunuz..iş yerinizdeki sorunlardan,evinizdeki sorunlardan,yani sorumluluklardan kurtuluyorsunuz..her canlının başına gelecek bir şey..doğmak ve ölmek...bu iki kelimenin arasında geçen zaman..kimisi dört-dörtlük yaşar..kimisi de zoraki..her an ölsemde kurtulsam düşüncesiyle yaşar...insan kendini mutlu etmek istese de öyle an geliyorki ölümü istiyorsunuz..ölmek kurtuluşmu diyeceksiniz...değil ama bazen de istiyor insan..ölünce kurtulacakmıyız..tabiki hayır... bu dünya da yaptığımızın sorgusunu veriyoruz elbette..
en güzeli doğmamış olmak diye düşünüyorum..
BEBELER DÜNYAYA GELDİĞİ ZAMAN ONUN İÇİN AĞLIYOR OLMALI...

Canım benim , ne için kimin için ölüm :1no2:.Bu düşünceleri aklından çıkar .Dertleşmek istersen çekinme , ben seni dinlerim :teselli:.Sanırım diğer arkadaşlarda dinlerler .a.s.

evet olümden baska hersey yalan ama bazı ınsanlar ölümü aklına getırmıyo bıle hıc olmicekmıs gıbı yasıyolar ölüm bır anlık bırsey nerde ne zaman geleceğı bellı değıl.allah herkese ımanla kuran'la ölmek nasip etsin.amin

Ölüm acizlerin kaçış yoludur ben bir kez denemiş biri olarak seni kınıyorum arkadaşım..
hiç kimse ve hiçbirşey için cana kıymaya değmez
bu canı allah werdi ondan baskasının almak haddine deil.
bende yaptım aynı seyı ama cok pişmanım
hayat o kadar guzelkii yeterki güzel yanlarını görmek iste a.s.

Canım benim , ne için kimin için ölüm :1no2:.Bu düşünceleri aklından çıkar .Dertleşmek istersen çekinme , ben seni dinlerim :teselli:.Sanırım diğer arkadaşlarda dinlerler .a.s.

ister istemez ölümü düşündüğümüz an oluyor...teşekkür ederim arkadaşım...

hayat o kadar güzel ki güzel yanlarını görmek istesen bile görmene fırsat vermiyorlar canım..ne yazık ki...

evet ölmden başkası yalan üzüldügün insanlar bile gün gelip yalan olur ailen bile hepsi çünkü tek allah var hep şuna inanırım bu dünyayı sevmmeye çünkü terkedip gidicez.....dertsiz insan yoktur bebekler bile aglar onların ne derdi var çocuklar bile elinden bişe alsak oda aglar onun derdine oo işte hayat böle akıp gidio allah dermansız dert vermesni..yüce raabimde olmasa ahh ahhh

bu dünya kimseye kalmiyor...allah hepimizin yardimcisi olsun...

haklısınız...gerçekte öyle ama..ölümden başkası yalan...

hayatin güzel yanlarini görmek istiyorsun ama,hayat şartlari engelliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…