- Konu Sahibi kaderim_48
-
Canım benim , ne için kimin için ölüm :1no2:.Bu düşünceleri aklından çıkar .Dertleşmek istersen çekinme , ben seni dinlerim :teselli:.Sanırım diğer arkadaşlarda dinlerler .a.s.
bu yazı çok karamsar geldi ana bi derdin yoktur umarım
evet olümden baska hersey yalan ama bazı ınsanlar ölümü aklına getırmıyo bıle hıc olmicekmıs gıbı yasıyolar ölüm bır anlık bırsey nerde ne zaman geleceğı bellı değıl.allah herkese ımanla kuran'la ölmek nasip etsin.amin
Ölüm acizlerin kaçış yoludur ben bir kez denemiş biri olarak seni kınıyorum arkadaşım..
hiç kimse ve hiçbirşey için cana kıymaya değmez
bu canı allah werdi ondan baskasının almak haddine deil.
bende yaptım aynı seyı ama cok pişmanım
hayat o kadar guzelkii yeterki güzel yanlarını görmek iste a.s.
ölüm belki kurtuluştur kişi için ama ya geride kalanlar
ahhhhhhhhhh onlar olmasa var ya........
o zman iyiki onlar var diyelim ve ölümü kurtuluş olarak görmeyelim rabbim size huzurlu mutlu bi ömür nasip etsin
evet ölmden başkası yalan üzüldügün insanlar bile gün gelip yalan olur ailen bile hepsi çünkü tek allah var hep şuna inanırım bu dünyayı sevmmeye çünkü terkedip gidicez.....dertsiz insan yoktur bebekler bile aglar onların ne derdi var çocuklar bile elinden bişe alsak oda aglar onun derdine oo işte hayat böle akıp gidio allah dermansız dert vermesni..yüce raabimde olmasa ahh ahhh
cnm yazını okuyunca pek güzel şeyler söylemeyeceğim
sankı senin birderdin var gibi cnm
varsa cnm bak bizler variz anlatmak istersen özelden yaz yardimci olacağim birşeyse olurum cnm
böyle şeyleride aklından çikarmalsin cnm
allah yardımcın olsun
ölüm acizlerin kaçış yoludur ben bir kez denemiş biri olarak seni kınıyorum arkadaşım..
Hiç kimse ve hiçbirşey için cana kıymaya değmez
bu canı allah werdi ondan baskasının almak haddine deil.
Bende yaptım aynı seyı ama cok pişmanım
hayat o kadar guzelkii yeterki güzel yanlarını görmek iste a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?