- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi nursenkaya
-
bağımlı eş işte, gel gitler tutarsız davranışlar. ailen kocandan utanmıyor da senden mi utanacak? ailen aile olsa seni o pislikten kurtarırdı. eşin onlara ne derse desin sonuna kadar inkar et. bağımlı ve sabıkalı birine inanmazlar herhalde. zaten yaşadıkların berbat, ölmeyi düşünüyorsun. inan daha beteri yok. eğer eşinden ayrılıp gerekirse başka şehirde başka isimle yaşayıp hayatını değiştirebilirsin, en azından çocukların için.hastaneye o sahıs benı goturdugunde basıma bela almamak adına merdıvenden dustugum soylendı soylemısler bende kabul ettım tabıkı hastane kayıtları var hata bıara dovmelerını ses kaydına bıle aldım esım bıle uatnamadna o sahısı arayıp konustu herseyı bılıyorum dıye sorular sormus ona benı sınıyor yada psıkılojımı bozup benım ıntıhar etmemı ıstıyor hergun farklı bır konu cocuklar ıcın tuturyorum dıyor ama gecen hafta bır mektup yazmıs benı tesellı eden hersey ıyıolucak falan fılan aılem oldurmez sadece evaltlıktan red ederler dıye dusunuyorum utanc duygusu annem buna dayanamaz
bir avukatla görüş, senin ve çocuklarının hayatı tehlikede denilerek neler yapılır araştır.pekı arkadaslar cocuklarımı alıp baska sehıre gıtsem adresten ısımden okuldan bulamazmı bosanma davasını nasıl acaraım cocukları alıp kactıgım ıcın sorun olmazmı
o zaman hiç kendi ailenle de uğraşma.cezaevındeyım sankı ıs ev baska markede dahıl gıdemıyorum sureklı hatamı arıyor aslında cok gucluyumdur ben ama sanırım psıkolojım ıyı degıl krızlere gırıyorum aılemın yanına anlatılırsa gıdemem hergun kafama kakar abımler dısarı cıkarmaz ama ıyı bı avukat bulup konusmam lazım
cocuklarımı alıp kacsam bosanmadan oglumun okulunu alırsam adresten benı bulamazmı acaba
pekı arkadaslar cocuklarımı alıp baska sehıre gıtsem adresten ısımden okuldan bulamazmı bosanma davasını nasıl acaraım cocukları alıp kactıgım ıcın sorun olmazmı
sığınma evine karar verirsen çocuklarınla gidersin merak etme. zaten mecbur kalmadıkça can korkun olmadıkça bırakma devlete bile. boşanma davasında zaten çocuğunu bıraktı derler sonra. sığınma evlerinde çocuklara da yer var, okullarından bile olmuyorlar merak etme.. her şeyi güzel güzel araştır. ara görüş ne yapabileceğini öğren.. hakkında hayırlısı.hepnızden allah razıolsun benı bırazda rahatlattınız gercekten sanırım 5ayım var bu 5ay ıcınde herseyı arastırıp ona gore yol sergılemelıyım yıned ebazı seylerı hazırlamalıyım duruma gore evlatlarımı asl bırakamam onlarla buyudum ben hele esım onları mahfeder hep ezer ezdırı kendı cok dogru olsaydı bız bunları yasamazdık ama o haklı ben haksızım
Biraz empati kurup bu şekilde cevap verirsen sağlikli olur ? Karşindaki insanda yaptiği hatanin farkinda ! Bu şekilde eleştirmen doğru değil.Kendin etmişsin kendin bulmuşsun kusura bakma bunuda söleyelim yani.diğer yandan ne sana ne kocana ne aldattığın adama lafım yok ne haliniz varsa göründe , pskolojisi bozuk iki erkek çocuk ne demek biliyor musunuz? (Sakın pskolojileri normal demeyin gülerler adama) ilerde bu çocuklar topluma girecek sonra kadın cinayetleri şiddet vs...bitek iki evladınıza üzüldüm....hapiste bir baba, kimliğini yitirmiş aciz bir anne...yetiştirme yurdunda kalsalar daha sağlıklı bence....
Bir de bildigim kadariyla, hayati tehlikesi olanlari, sehir disinda baska bi siginma evine yerlestiriyorlarmis. Yani, ayni sehirdeyim, nasilsa beni bulur diye korkmana gerek yok konu sahibi.sığınma evine karar verirsen çocuklarınla gidersin merak etme. zaten mecbur kalmadıkça can korkun olmadıkça bırakma devlete bile. boşanma davasında zaten çocuğunu bıraktı derler sonra. sığınma evlerinde çocuklara da yer var, okullarından bile olmuyorlar merak etme.. her şeyi güzel güzel araştır. ara görüş ne yapabileceğini öğren.. hakkında hayırlısı.
hepnızden allah razıolsun benı bırazda rahatlattınız gercekten sanırım 5ayım var bu 5ay ıcınde herseyı arastırıp ona gore yol sergılemelıyım yıned ebazı seylerı hazırlamalıyım duruma gore evlatlarımı asl bırakamam onlarla buyudum ben hele esım onları mahfeder hep ezer ezdırı kendı cok dogru olsaydı bız bunları yasamazdık ama o haklı ben haksızım
Benim arkamfa kimsem yok hereeyi ben hallettim bugune kadar herkes lafta arkamda iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?