Olumlu olumsuz yorum istiyorum

:oha: :skandal:
Adam resmen kardeşini evlatlarının önünde tutmuş! Keşke o boşanmadan hiç dönmeseydin.
Tam üstüne bastiniz.Evi kardeşine devredip o parayla araba aldik o da kardeşinin hizmetinde.Ve ben kardeşinden ne ıstiyormusum🤔

Konuyu okuyunca ,güldür guldur de yenge skeci aklıma geldi.kocaniz yenge bu arada.erkek yenge.kendi kardeşlerine gelince tamam,sizden taraf olunca bık bık.Ben olsam derdim ki tamam o zaman kimseye vermiyoruz bundan sonra arabayi.kisi ayırt etmeksizin.ve ağır sıkıntı çıkarırım verirse.gerekirse kardeşlerinin ailesinin yanında bu konuda kavga çıkarırım.
Sizin hatanız konuyu boşanmaya getirmeniz olmuş ama belli ki çok dolmussunuz.

Sormamin sebebi şu evin içinde kafamda ayni seylerin dönüp dönüp durması.Acaba ben gıcık oldum ve taktim mi?Bilmiyorumm.Ne gelmeyecek ya erkenden geldi yan koltukta bir sey yokmuş gibi oturuyor.Dediginiz gibi bitmeyecek dert bu
Ayrılacak değilsiniz. Böyle birşey yok. Uzun zaman gerekli. Bir şeyleri anlayacak. Sabır gerekli yapabilecekmisiniz. Haklıyken susmak zordur. Ödün vereceksiniz.8 yıl daha böyle çok olay olacak siz susabilecekmisiniz mesela 🙏 En sonunda hakkımı verdi diyeceksiniz. Eğer sizi mutlu edecekse yazdım işte. Uzun zaman susmak 🙏

Kuzum sen niye evlisin hala bu insan artığıyla?
Evli kalmayi düşünmüyorum.Ama bugun oturdum dedim gideyim ama nereye?Ne yazik ki ailem yok.Kardesim yeni hamile.Allah a şükür evim var kardeşimle ortak fakat müteahhit henüz tapuyu veremedi.Yarim kira alıyorum harici elimde bisey yok.Emlakci arkadaşla görüştüm idarelik ev bakıyor.Kafami toplayıp akillica bu isi bitirmek istiyorum.

Evli kalmayi düşünmüyorum.Ama bugun oturdum dedim gideyim ama nereye?Ne yazik ki ailem yok.Kardesim yeni hamile.Allah a şükür evim var kardeşimle ortak fakat müteahhit henüz tapuyu veremedi.Yarim kira alıyorum harici elimde bisey yok.Emlakci arkadaşla görüştüm idarelik ev bakıyor.Kafami toplayıp akillica bu isi bitirmek istiyorum.
E peki boşanmaya karar verdiğinizde nasıl yapacaktın?

ilk tartisma degil ama bir daha o boşanma davasi acikladigi duruma gelmemek icin baştan set çekiyorum.Ikiz çocuklarım.Evet aile olamadik cekirdek aile hic olamadik.Ev icin eminevime girdik mesela evimiz yok adam aaa kardesim evlenecek ona devredelim yazik dedi.Buyursun alsin dedim doğru bizim cocuklarimiz yok sıra sıra apartmanlarimiz var.Adamin bankada parasi var araba alıp binmiyor.Neden?Cunku evlenecek hem bizim araba var yaa ne gerek var.Kardesim Allah askina ben olayin içindeyim ve abartiyor muyum?Inan kafam durmuş gibi
kardesim evlenecek yazik derkenn?
kendisinin evli ve 3 cocuk babasi oldugunu idrak edememis heralde daha şuursuza bak.

Bu ne ya kardeşimde kardeşim 4. Çocuk gibi bişey olmuş. Bu durumu çekmek zorunda değilsiniz ki haklısınız bu durumda. Boşansanız kalacak yeriniz var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz.

Sormamin sebebi şu evin içinde kafamda ayni seylerin dönüp dönüp durması.Acaba ben gıcık oldum ve taktim mi?Bilmiyorumm.Ne gelmeyecek ya erkenden geldi yan koltukta bir sey yokmuş gibi oturuyor.Dediginiz gibi bitmeyecek dert bu
😂Lakin seviyorsunuz. Bence susun. Kim neyle mutlu olacaksa yada ne gerekliyse o. Bu konuda zaten mutlak kötü son yok 🙏Siz sabreden ve susan taraf olursanız. Ben herkese aynı şeyi yazmıyorum. Sizde böyle 🙏

kardesim evlenecek yazik derkenn?
kendisinin evli ve 3 cocuk babasi oldugunu idrak edememis heralde daha şuursuza bak.
Biz evlendigimizde kvimin manevi yardımı,kosturmasi haric ailesi hic yardim etmedi.Simdi bu cocuk nedense yazikkk.Asil yazik olan kim acaba...

Gerizekali birine sorsan çifte standart der yani buna. Bide karısına 50 lira tutar demeye utanmiyo. 50 lira da çok para degil. Kocanız degismiycek boşanmanın eşiğinden dönmeniz bile onu değiştirmesiyle bu saatten sonra hicbisiy değiştirmez. Ya bosanin ya da terapi alin

Bu ne ya kardeşimde kardeşim 4. Çocuk gibi bişey olmuş. Bu durumu çekmek zorunda değilsiniz ki haklısınız bu durumda. Boşansanız kalacak yeriniz var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Aynen sabah cinnet gecirirken bunu söyledim.Benim 3 cocugun var 4.cocuga gerek yok.Anasi babası olmasa düşkün olsa yüz çevirmek gunah ayip.Ama babası sana yapmadığını yapıyor annesi oglusum oglusum!Bak bizim oglumuz bu paşa buuu bakk bunun sana ihtiyacı var dedim.Anladi mi?Hic sanmam

terapiye gidelim deseniz tepkisi ne olur. size nasıl hissettirdiğini, yaptıklarının dışarıdan nasıl göründüğünü farketse düzelme ihtimali var mı sizce?
Bir tek bu kaldi.Evet terapiye tarafsiz birine anlatsam dinlese yorumlasa belki kendine gelir.Bana dedigi senin ailen yok baglariz sıkı degilmis ondan bizi anlamion.Sukur anlamiom böyle mi oluyor aile iliskileri?Yazik degil mi dışardan gelene ya

Back
X