- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Sende iciverseydin zehir vermiyoya adam sana .Arkadaşlar eşimin ilacımdan iğneden kadar beni düşünen bir yapısı var hastalandığımda sanki ben çocukmuşum gibi ilgilenir beni aşırı zorlar iyiliğim için olduğunu idaa eder.sonrada kavga ederiz .en son kavgamız portakaldan çıktı ben hastayım diye portakal yemem istedi
.bir önceki gün posayı çok bulup içememiştim.kızıp yatmıştı tavırlı bir halde .yemek istemediğimi söyleyince yine kızıp bana tavır aldı.2 gün konuşmadı bende bu sürede onun beni sevmediğini düşündüğümü ifade ettim bu davranışlarıyla kendini benden uzak tuttukça.ve bana bir daha asla seni seviyorum deme dedim.sinirliydim pişmanım.sonra bunu ifade ettim onada .keşke etmeseydim bundan da kendini haklı gördü .ama çok üzgündüm.o da bana artık müdahale etmeyeceğini yememe içmeme ilacıma karışmayacağını söyledi. Şu an uzak duruyor benden. Bende kafamı toplayıp eşimin olumlu olumsuz özelliklerini düşünüyorum.ve olumlu yönleri daha ağır basıyor.
Bir karar alırken fikrimi sorar.Müsfif değildir ailesine 50 lira gönderse bile bilgi verir.aileme karşı çok saygılı ve sevecen.zeki kariyer yönünden gelecek vaat ediyor çalışkan.tartışma ve sorun olmadığı zaman paylaşıma açık ve dostça paylaşımlarınız ve zevk aldığımız ortak birçok alanda var. Maç izlemek film izlemek dizi izlemek tartışma programı izlemek gibi.olumsuzorunda özelliklerine gelirsek inatçı ve sinirlendiğinde kaba ve fevri.küsme ve trip yapma huyu beni bezdirdi.bana biraz fikir verir misiniz aileme anlatıp dertleşemiyolum. Üzülürler be soğuklar ondan biliyorum.
+1Sende iciverseydin zehir vermiyoya adam sana .
ama iki tabak postayı midem bulama bulana nasıl içeyim.hasta hasta .içmeyince tavır yapması normal mi yani.diğer günde canım istemedi bana tavır yaptı diye.artık karışmayacağını söylüyor ve ilacımilletimin iğne vardı bugün işe giderken hiç sormadım ilgilenmedi bile+1
buldun da bunuyon konu sahibi
Şimdi nasıl düzeltebilirim bu işikonu sahibi eşinizin kıymetini bilin derim.isterseniz burada açılan farklı konulara biz göz gezdirin hatta, ne kadar haklı olduğumu anlayacaksınız.evlilik monotonlaşmaya başlayınca ki böyle yaparsınız sonuç bu, bu günleri çok ararsınız.3 gün boyunca gribal enfeksiyonun tavanındaydım adım atacak halim yok ve evde inanın hasta olmak bana bir lüks ,hoş bende yatma alışkanlığı yok hastayken o ayrı ,bizim çarli elinde kumanda tv karşısında sanki hasta olan ben değilim o ,birde demezmi senin c vitaminine ihtiyacın var hadi hem bana hemde kendine soy dilimleyerek olsun portakallarrrrrrr .sinirlendim al portakalları at kafasına .
Şimdi nasıl düzeltebilirim bu işi
Özür dilemeyim mi yani? Bir faydası olacağını sanmıyorum çok inatçıdır.Sende hastayken çok nazlısın, alıngansın , sinirlisin... kim dört dörtlük ki. Biz bayanlar genelde dört dörtlük oluyoruz problem hep kocalarda zaten. Kocan gayet iyi huylu biri ve senin iyiliğin için uğraşıyor. Al eline bir kitap oku düşünme bunları.
Çok fevri ve sinirli bir yapısı var diğer konularımu okuyabilirsiniz .ağzından çıkanları sinirli olduğunda kulağı duymaz ve özür dileme huyu yoktur.hatalı düşündüm yanlış düşündüm asla duymadım. Hareketlerini düzeltir çaba gösterir sadece.bence kırmışsınız adamda haklı olarak tavır yapmış ,siz haklı olsaydınız tamam, içmesenizde bir kenara koyup birazdan içerim deseydiniz,eşinizden özür dileyin bence.haklı olduğunuzu konularda da asla tavrınızı değiştirmeyin oda sizden özür dilemeyi öğrensin
Şimdi tavır yapıyor ne yapmalıyım sizce nasıl yaklaşmalıyım?Tamam kıymetini bilin bilin de ısrarcı insan kimi bunaltmaz, hele ki sonunda küslük oluyorsa?
Haklısınız siz de bunalmakta, eşinizin tepkileri biraz abartılı.
"Benimle ilgilenmen beni çok mutlu ediyor ama hastayken bünyem her şeyi kaldırmıyor, elimde değil, istemediğim şeyler için ısrar etme lütfen." diyebilirsiniz problemsiz bir zamanda.
Artık meyveye de iğneyede karışmayak böyle cezalandırmak istiyor belli.Şimdi tavır yapıyor ne yapmalıyım sizce nasıl yaklaşmalıyım?
Şimdi tavır yapıyor ne yapmalıyım sizce nasıl yaklaşmalıyım?
Bunları konuştuk ve tartıştı benimle artık hiçbirşey ine karışmıyorum dedi çekildi kenara bende beni sevdiğini düşünmüyorum sen böyle yaptıkça artık bana sevdiğini söyleme dedim.Gel konuşalım deyip onu suçlamadan kendinizi ifade edin.
Nelerden mutlu olduğunuzu, hangi tavırlar sizi nasıl etkiliyor neden mutsuz oluyorsunuz anlatın.
Midesi bulanırken istemediği bir şeyi içmesi için zorlasanız nasıl hisseder sorun.
benim esim limon suyunun icine pekmez katmis sen dusun kahverengi limon suyu. kansizsin dedi gebesin cok yararli dedi icecen dedi.ama iki tabak postayı midem bulama bulana nasıl içeyim.hasta hasta .içmeyince tavır yapması normal mi yani.diğer günde canım istemedi bana tavır yaptı diye.artık karışmayacağını söylüyor ve ilacımilletimin iğne vardı bugün işe giderken hiç sormadım ilgilenmedi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?