Olumlu Ya da olumsuz dönüş zor mu ?

Merhaba hanımlar ;

Bir süredir mevcut şartlar hoşuma gitmediği için yeni bir iş arayışındayım. Ama diğer yandan çalışmaya devam ediyorum. Bir firma da sorumlu kategorisinde çalışıyorum ve bütün iş yükü bende.

Aranan yerlere iş görüşmesine gittiğimde olumlu da geçse mesela ya deneyim olarak fazla bulunuyorum Ya da mesela biz size dönüş yapacağız diyip aranmıyorum.

Geçen hafta bir yere görüşmeye gittim fazlasıyla olumlu geçti benim adıma. Görüştüğüm kişi de rehberine eklemiş numaramı ve wp durumlarına bakıyor ancak olumlu Ya da olumsuz bir dönüş alamadım.

Yani çok mu zor en azından olumsuz bizim için diye dönmek veya niye çalışan kişinin iş değişikliğine olumsuz bakınıyor.
kendinizi yeteri kadar önemsemediğinizi düşünüyorum, kendinizi fark etmeli neler yapabileceğinizi düşünüp buna göre iş arayışına girmelisiniz, belki sizi fazla buluyorlardır başvurduğunuz pozisyonlara, kendinize güvenin ve fazlasını isteyin bir de alana yönelik çalışmalarla bilgi derinliği sağlarsanız ve bunu mülakatlarda beyan ederseniz işe yarar 👍

Ay
Merhaba hanımlar ;

Bir süredir mevcut şartlar hoşuma gitmediği için yeni bir iş arayışındayım. Ama diğer yandan çalışmaya devam ediyorum. Bir firma da sorumlu kategorisinde çalışıyorum ve bütün iş yükü bende.

Aranan yerlere iş görüşmesine gittiğimde olumlu da geçse mesela ya deneyim olarak fazla bulunuyorum Ya da mesela biz size dönüş yapacağız diyip aranmıyorum.

Geçen hafta bir yere görüşmeye gittim fazlasıyla olumlu geçti benim adıma. Görüştüğüm kişi de rehberine eklemiş numaramı ve wp durumlarına bakıyor ancak olumlu Ya da olumsuz bir dönüş alamadım.

Yani çok mu zor en azından olumsuz bizim için diye dönmek veya niye çalışan kişinin iş değişikliğine olumsuz bakınıyor
Ayy
Merhaba hanımlar ;

Yani çok mu zor en azından olumsuz bizim için diye dönmek veya niye çalışan kişinin iş değişikliğine olumsuz bakınıyor.
Ayy bende aynı durumdayım. Olumlu dediler aramadılar. 3 gün oldu. Bugün çalıştığım yeri arayıp sorumlumla görüştüler. Ama en ince ayrıntıya kadar sordular. Bazen çalışırken iş aramanın olumsuzluk yaptığını düşünüyorum. Bu zamanda da işten çıkıp aramak biraz riskli oluyo. Ama olumsuzda olsa dönseler en azından aklımızdan çıkarlar.

Back