- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
- Konu Sahibi tiyatral_34
Allah insanların ölümünü tattırmasın bin kat daha beter inan bana.Üzme kendini hem belki daha tatlı bir kedin olur onu daha çok seversin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokkk üzüldümÇok sevdiğim biricik zamanında yalnızlığımı paylaştığım canım kedicim. Gördükçe içime sokasım gelirdi. İki gün içerisinde beyin kanaması geçirdi öldü. O kafacığı öne doğru düştü yürüyemedi. Keşke onu bu halde görmeseydim. Ne zormuş Allahım . Kedi veya hayvanı ölenlerin çok fazla an ağlayıp sızlanmasını anlamazdım . Havyan neticede derdim . Meğer ne büyük hata etmişim . Nişanlımda bende evlenmek üzere hayvanlarımızı kaybettik. Neden böyle oldu. Hayvanını kaybeden ve bu acıyı çabuk atlatan var mı birileri derdime ortak olabilir mi ?
Kendini bu düşünceye alıştırmalısın canım maalesef bende düşünmek istemezdim ve kediler o kadar tuhaf hayvanlar ki birden bire ölebiliyorlar . İnşallah uzun ömürler beraber yaşarsınız .çokkk üzüldümbende bir kedi besliyorum. Gördüğüm zaman nasıl seviceğimi bilemem. Birşey olucağı düşüncesi bile üzüyor beni. Allah'ım sabır versin.
Neden mümkün değil belki olur olamaz mi kihep özIüyorsun
bir de keşke cennette buIuşsak diyorum ama tabi mümkün değiI
doyamadım da ben ona..
dinen mümkün değiI diye biIiyorum beIki mümkündür kimbiIirNeden mümkün değil belki olur olamaz mi ki
Geçen gün ryamda gördüm . Son kez sevemediğim için kendimi çok kötü hissediyordum . Keşke diyordum son kez sevebilseydim. Rüyama geldi kendini sevdirdi ve gitti. Anladım ki o benimle beni hissediyor. O günden beri inan daha iyiyim .
Birdaha böyle birşey kaldırabilir miyim bilmiyorum o yüzden almayı düşünmüyorum .Allah insanların ölümünü tattırmasın bin kat daha beter inan bana.Üzme kendini hem belki daha tatlı bir kedin olur onu daha çok seversin...
Teşekkrü ederim canım sağolasın15 yillik kopegimi gecen yaz kaybettim annem depresyona girdi uzuntusunden cok zor gercekten hala tasmasini gordukce icim sizlar basin sagolsun
Bizde kendimizi sokak kedilerine vericez sanırım evde böyle bir risk almak çok zor olur düşünüyorum . Sizin de başınız sağolsun.oğluşumuz öldü gecen sene, annemin oğluşu aslında kızımla birlikte büyüdüler ben evleninceye kadar geçen sene böbrekleri yüzünden hastalanıp öldü uzun süre gitmedim anneme tabi annem ağladi günlerce
Şimdi ise sokak kedilerine verdi iyice kendini önceden de beslerdi de şimdi abartılı şekilde davranıyor acısını öyle hafifletiyor heralde![]()
Çok teşekkür ederim canım . Senin de başın sağolsun.oyyyy kıyamam.benimde kedim öldü yıllar önce.okuldan geldiğimde söylediler o kadar üzüldüm o kadar üzüldümki ağzım burnum çenemin tamamı uçuk içinde kalmıştıbaşın sagolsun arkadaşım.
Teşekkür ederim canım.Bayağıdır da sizinleymiş . Allah sabır veriyor canım .Sen yine de kendini onsuzluğa alıştırmalısın .Oncelikle başınız sag olsun.
Benim kedim de 7.5 yaşında. Bir gün ölecek ve biz nasıl kendimize geleceğiz?![]()
Sen hiç rüyanda gördün mü peki ?Başka biri çözüm değil
Bizde 9 tane daha var
Her birinin yeri ayrı, hepsi çok seviliyor
Ama bir tanesi evlat oluyor, çok başka bir şey anlatamıyorum, yeri dolmuyor...
Çok teşekkür ederim canım.Başın sağolsun rabbim sabır versin.
Haklısın .... Ben de sanırım alışmaya başlıyorum artık ....Kimbilir kaç tane kedim öldü.Yavrusu büyüğü.Minicik hamsterım öldüğünde bile öyle canımız yandı ki.Alışıyor insan zamanla.Babamın ölümünün acısı bile ilk gün ki gibi değil.Hayatın gerçeği bu kabullenmekten başka çare yok.