Olumsuz cevabı aldım napıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sana olumsuzluk sebebi olarak söylediklerini bahane buluyorum. Birebir görüşmede senden etkilenmediğini ama bunu söylemenin hoş olmayacağını düşündüğü için öyle söylediğini düşünüyorum. Bir erkek kolay kolay bu kadar net olmaz. Bu kadar kesin olumsuz konuşan bir erkek de geri dönüş yapmaz. Önündeki maçlara bak bence. Tecrübe olarak gör ve geç.

Buluşmadan önce sinyal vermiş buluşarak hata yapmışsınız. Asla hiçbir şey yazmayın duygu geliştirmeniz normal ama inanın bana bir süre uzak kalınca iyileşiyor insan.

Durum büyük ihtimalle bu, ben mühendislik okuyorum o öğretmen olmak istiyor. Ben öz güvenliydim o ise daha pasifti
Ne özgüveni Allahaskina? Adam seni istememiş kibarlık olsun diye kendince saçma sapan bahaneler sunmuş. Kabullenin artık.

Böyle olmamış yerlerde yuvarlanıp ayaklarını da öpseydin.

Ne mühendisliği ne öğretmenliği Allah aşkına ne özgüveni ya? Beğenmemiş dürüstçe, kandırmadan söylemiş kararının olumsuz olduğunu. “Benden hoşlanmamış demek ki.” deyip kabullenmek neden bu kadar zor? Ayrıca o sözleri sana söyleyebilen adam gayet özgüvenlidir. Üsteleyip ısrar eden sen bence özgüven konusunda kendini geliştirmelisin.

Biraz gururunuz olsun.

Ona sadece o kadsr güzelliklerimi görmeyip birşeye bakmana pişman olursun dedim. Niye böyle eminsin dedi bende sen bizi ziyan ediyorsun dedim.
Şu cümlelerden sonra iyice itici duruma düşürmüşsünüz kendinizi. Adam ayıp olmasın diye bahane buluyor. Sizi beğenmemiş işte. Buluşmadan önce de beğenmeyeceğinin sinyalini vermiş zaten.

Adam narsist bence egolu hasbam valla boş erin Rabbim hayırlı birisini çıkarır elbet karşınıza..

Adamın ozguvensizligi ne alaka yahu, elektrik alamamış, begenenememis seni. Adına ne dersen de olmamış yani. Kendince bahane sunmuş. İyi ki de dürüst davranmış bence yoksa bir kaç buluşmada iyice abayı yakacak gibi bir hal var sende daha şimdiden bize yazık ediyorsun vs dediğine göre:D geç git yahu bosver

Kendi sözünü dinleyecek, herseye evet diycek birini istiyor. Sen oyle biri değilsin ve hic kimse icinde degisme. Hayatina daha kimler cikacak. Git başkasıyla konus 2 gun sonra hatırlamazsın bile

Bazen ,görmek istemeyiz diye düşünüyorum.Sizi istemeyen birinin hayatında olmak istemek neden .

Son sınıf üni öğrencisiyim biriyle inst üzerine tanıştım kısa süre Sonra yüz yüze geldik (aynı vakıfta gonulluyuz). Buluşana kadar olan görüşmede hiç sorun olmadı herşey çok iyiydi. Buluşma sonrası bana olumsuz dedi. Sebebide baskın bir karakter olmammis bunu durumu torpilicemi söyledim değişme dedi konu kapandı. Beni suret olarak olumsuz görmemiş ama frekans uymadı dedi. Ama benim içinde duygular oluştu 20 gün oldu suan napıcami bilmiyorum beni istemeyen birini sevmek istemiyorum. Konuşmada çok netti seni oyalayamam dedi. Msjlasma sırasında hep olumsuzda olabilir çok alışma bana diyordu niyeyse yüz yüze geldiğimizde çok gergindi ben çok rahattım. Acaba hep mi olumsuzduda ayıp olmasın diye geldi. Ona sadece o kadsr güzelliklerimi görmeyip birşeye bakmana pişman olursun dedim. Niye böyle eminsin dedi bende sen bizi ziyan ediyorsun dedim. %70 benim için herşey olumluydu. Unutmalımiyim yoksa dua mı etmeliyim?
Yahu adam sizin görünüşünüzü beğenmemiş işte. Peşine düşüp kendinizi ezmeyin daha fazla. İnanın görünüşünüzü begenseydi hiçbir şeyi bahane etmezdi. Adamın hoşuna gitmemissiniz. Peşinden koşup zorlamayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X