- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Ben güçlü bir anneyim diye tekrarla içinden, bi de Allah'a emanet et hiç kötü birşey olmaz inşallah Ona güven. Dikkat de et tabi ama bu dışarı bile çıkmayacak kadar olmamalı. Normal işlerini aktivitelerini yap doktor yat dinlen demediyse.Hayatimin her döneminde çok pozitif bir insan olmaya çalıştım ama hamilelik süreci beni hepten depresif yaptı . Sürekli ya çocuğuma bir şey olursa diye o kadar endişeleniyorum ki evden çıkmak istemiyorum resmen . Araba dahii kullanmıyorum bi şey olur bi kaza vs korkarip panik olurum bebeğe bir şey olur diye . Rüyamda da onu kaybettigimi gördüm alt üst oldum . Hamilelik döneminde böyle hisseden kişiler muhakkak olmuştur . Nasıl çözdünüz
Aslında çok şükür eşim dostum ailem arkadaşlarım var ama evde yalnız başına kaldığımda hepsi tüm dusunceler geliyor üst üsteBen de şu an hamileyim ve aynı duygular, ama zannederim her yalnız kişide oluyor çevreniz özellikle boşsa kimseniz yoksa
Benim ilk gebeligi dış gebelikti ölümden döndüm.Hayatimin her döneminde çok pozitif bir insan olmaya çalıştım ama hamilelik süreci beni hepten depresif yaptı . Sürekli ya çocuğuma bir şey olursa diye o kadar endişeleniyorum ki evden çıkmak istemiyorum resmen . Araba dahii kullanmıyorum bi şey olur bi kaza vs korkarip panik olurum bebeğe bir şey olur diye . Rüyamda da onu kaybettigimi gördüm alt üst oldum . Hamilelik döneminde böyle hisseden kişiler muhakkak olmuştur . Nasıl çözdünüz
İlk bebek mi olacak nasipse.
Bende ilk hamileliğimde ve dogumdan sonra boyleydim.
Şuan da koronavirus, depremler ne ararsak var.
Anlamsız rahatım
Tedbir alıp, gerisini nasip deyip geçiyorum.
Kendiniz asamiyorsaniz yardim alın, şuan diyorum ki ilk hamileliğimi ne kadar mutsuz geçirmişim....
Şu an bu yazıyı ben yazmış gibiyimHayatimin her döneminde çok pozitif bir insan olmaya çalıştım ama hamilelik süreci beni hepten depresif yaptı . Sürekli ya çocuğuma bir şey olursa diye o kadar endişeleniyorum ki evden çıkmak istemiyorum resmen . Araba dahii kullanmıyorum bi şey olur bi kaza vs korkarip panik olurum bebeğe bir şey olur diye . Rüyamda da onu kaybettigimi gördüm alt üst oldum . Hamilelik döneminde böyle hisseden kişiler muhakkak olmuştur . Nasıl çözdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?