• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumsuz düşünme sorunu...

_Feslegen_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
135
92
48
Selam arkadaşlar,
Başlıkta da yazdıgı gibi çok olumsuz düşünmek gibi bir sorunum var, her konuda böyle ama ikili ilişkilerde daha fazla bu..
Burcumdan ( Yengeç ) da kaynaklı olsa gerek çok duygusalım ve çabuk düşüyor modum hemen sevilmedigimi istenmedigimi düşünmeye başlıyorum bunu nasıl aşabilirim,
Örnek verecek olursak erkek arkadaşım biraz benden ilgisini kesse başlıyorum,
Başkasımı var beni sevmiyor mu ? Birşey mi oldu ? Falan diye yazmaya..
Ne olacak bu böyle 😅 Var mı benim gibi olanlar nasıl telkin ediyorsunuz kendinizi ?

bence pskologa terapiye gidebilirsin ben de böyle çok karamsar bi insandım hayatı çok kötü etkiliyo depresyona sokuyodu beni psikoloğa gittim çok iyi geldi
Psikologa gidiyorum sayesinde çogu şeyi aştım 🙏🏻 Sadece bu konuda bir türlü sabit kalamıyorum.

Yengeç burcuyum. Yükselenim dahi yengeç :) Bende de vardı aynı sorun zamanla aştım. Kendine değer ver. Yapabileceğine gönülden inan. Birşey mi oldu baskasini mi seviyor gibi düşünceler hem seni hem ilişkiyi ciddi dereceden yıpratır. Kendini meşgul et mesela. Ne zaman boş kalsam içime sıkıntı oturur beni. Bu arada olumlu dusunursen hayat sana olumlu karşılık verir 💜

Yengeç burcuyum. Yükselenim dahi yengeç :) Bende de vardı aynı sorun zamanla aştım. Kendine değer ver. Yapabileceğine gönülden inan. Birşey mi oldu baskasini mi seviyor gibi düşünceler hem seni hem ilişkiyi ciddi dereceden yıpratır. Kendini meşgul et mesela. Ne zaman boş kalsam içime sıkıntı oturur beni. Bu arada olumlu dusunursen hayat sana olumlu karşılık verir 💜
Valla tam olarak bu sürekli bir sıkıntı çöküyor içime galiba biraz başka şeylerle oyalanmalıyım. 🙏🏻

Valla tam olarak bu sürekli bir sıkıntı çöküyor içime galiba biraz başka şeylerle oyalanmalıyım. 🙏🏻
Kesinlikle. Ne zaman elim boş olsa ruhuma sıkıntı dolar. Eskiyi düşünürüm bunu niye yaptım buna niye izin verdim ? Meşgul olunca kafam dolu olunca neşeli olurum :) Burcun genel özelliği galiba 🥴

Kesinlikle. Ne zaman elim boş olsa ruhuma sıkıntı dolar. Eskiyi düşünürüm bunu niye yaptım buna niye izin verdim ? Meşgul olunca kafam dolu olunca neşeli olurum :) Burcun genel özelliği galiba 🥴
Aynı ben bazen kendimi çok dengesiz hissediyorum bu yüzden 🥲

Aynı ben bazen kendimi çok dengesiz hissediyorum bu yüzden 🥲
Dengesiz kız bence zaten 😁 Mesela normalde insanı başkası doldurur. Ben kendi kendime dolarım :)) Düşünür düşünür kurarım :)) Ama insan zamanla törpülüyor kendini yoksa ruhumuz hastalanır ayol 😁 Zaten yatkiniz bence 😋

Dengesiz kız bence zaten 😁 Mesela normalde insanı başkası doldurur. Ben kendi kendime dolarım :)) Düşünür düşünür kurarım :)) Ama insan zamanla törpülüyor kendini yoksa ruhumuz hastalanır ayol 😁 Zaten yatkiniz bence 😋
🤣 Bende öyle kendimi öyle bi gaza getiriyorum ki,
Bi konuşmalar hazırlıyorum içimde falan 😅
Bu yengeç duygusallıgı ne olacak bilmiyorum,
Yükselenim ikizler diye tahmin ediyorum,
Dogum saatimi bilmedigim için hesap edemedim 😁

Ben de sizin gibiyim. Beyhan Budak bu tarz düşünceleri “çöp düşünceler” olarak adlandırıyor. Haksız da sayılmaz. Canımızı sıkmaktan başka işlevleri yok çünkü :) Böyle olumsuz düşünceler aklıma geldiği an dikkatimi başka şeylere yönlendiriyorum. Bence deneyin bunu, faydasını göreceğinize eminim

🤣 Bende öyle kendimi öyle bi gaza getiriyorum ki,
Bi konuşmalar hazırlıyorum içimde falan 😅
Bu yengeç duygusallıgı ne olacak bilmiyorum,
Yükselenim ikizler diye tahmin ediyorum,
Dogum saatimi bilmedigim için hesap edemedim 😁
Ahahhahaha aynı ben işte 😍 neler diyorum içimden kavga ediyorum cidden demiş gibi. Öfkeleniyorum küsüyorum barisiyorum falan 🙂 Bir tarafimda akrep. Tamamen su elementiyim sen yine havadan birşeyler kapmissin ikizler ile 🤣

Ben de sizin gibiyim. Beyhan Budak bu tarz düşünceleri “çöp düşünceler” olarak adlandırıyor. Haksız da sayılmaz. Canımızı sıkmaktan başka işlevleri yok çünkü :) Böyle olumsuz düşünceler aklıma geldiği an dikkatimi başka şeylere yönlendiriyorum. Bence deneyin bunu, faydasını göreceğinize eminim
Bende çok izliyorum o tarz videoları,
Ama ders alıyormuyum 🤣
Oyalanacak birşeyler bulmam şart. 🙏🏻

bence pskologa terapiye gidebilirsin ben de böyle çok karamsar bi insandım hayatı çok kötü etkiliyo depresyona sokuyodu beni psikoloğa gittim çok iyi geldi
Bendede var olumsuz düşünme psikolog nasıl aşmanıza yardımcı oldu ne önerdi

Ahahhahaha aynı ben işte 😍 neler diyorum içimden kavga ediyorum cidden demiş gibi. Öfkeleniyorum küsüyorum barisiyorum falan 🙂 Bir tarafimda akrep. Tamamen su elementiyim sen yine havadan birşeyler kapmissin ikizler ile 🤣
😂 Bende öyle bide karşı tarafın adınada konuşuyorum bildigin içimde bi bölümlük dizi senarist,yönetmen,oyuncu tek kişilik dev kadro 🤣🤣

Bendede var olumsuz düşünme psikolog nasıl aşmanıza yardımcı oldu ne önerdi
Bu konu üzerinde cok derin konuşmadım bundan sonraki terapilerimi bunun üzerine yapacagım,
Başka sorunlarım vardı inanın çok iyi geldi.

Back
X