• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumsuz düşünme sorunu...

Selam arkadaşlar,
Başlıkta da yazdıgı gibi çok olumsuz düşünmek gibi bir sorunum var, her konuda böyle ama ikili ilişkilerde daha fazla bu..
Burcumdan ( Yengeç ) da kaynaklı olsa gerek çok duygusalım ve çabuk düşüyor modum hemen sevilmedigimi istenmedigimi düşünmeye başlıyorum bunu nasıl aşabilirim,
Örnek verecek olursak erkek arkadaşım biraz benden ilgisini kesse başlıyorum,
Başkasımı var beni sevmiyor mu ? Birşey mi oldu ? Falan diye yazmaya..
Ne olacak bu böyle 😅 Var mı benim gibi olanlar nasıl telkin ediyorsunuz kendinizi ?

Kesinlikle. Ne zaman elim boş olsa ruhuma sıkıntı dolar. Eskiyi düşünürüm bunu niye yaptım buna niye izin verdim ? Meşgul olunca kafam dolu olunca neşeli olurum :) Burcun genel özelliği galiba 🥴
Arkadaşlar sarılalım mi😔 yengecim🥴 tüm olumsuzluklari kafamdan yazabilme yeteneğim var. Eşimin zaman zaman beni sevmediğini düşünmem, bir yere gideceksem olumsuz şeylerin aklıma gelmesi. Telefon çalsa bile geliyor acaba olumsuz bir şey mi duyacağım diye. Karamsarlık zaten hep var. Son zamanlarda arttı bu düşünceler diğer şeyler fiks var zaten, eskiden olan şeylere pişmanlık ya da ozlem😬ama bu olumsuz düşünceler beni benden alıyor..

Arkadaşlar sarılalım mi😔 yengecim🥴 tüm olumsuzluklari kafamdan yazabilme yeteneğim var. Eşimin zaman zaman beni sevmediğini düşünmem, bir yere gideceksem olumsuz şeylerin aklıma gelmesi. Telefon çalsa bile geliyor acaba olumsuz bir şey mi duyacağım diye. Karamsarlık zaten hep var. Son zamanlarda arttı bu düşünceler diğer şeyler fiks var zaten, eskiden olan şeylere pişmanlık ya da ozlem😬ama bu olumsuz düşünceler beni benden alıyor..
Hepsi bende mevcut ya 😢
Toplanıp bir hüngür hüngür aglama partisi yapmalıyız bence 🙄

Gardaşım gel gardaşım. Nolacak bu halimiz ? İnsanların neye öfkelendin diye sorması , ne yaptık ki gene demesi... Olumlama yap olumlama :silah:

Selam arkadaşlar,
Başlıkta da yazdıgı gibi çok olumsuz düşünmek gibi bir sorunum var, her konuda böyle ama ikili ilişkilerde daha fazla bu..
Burcumdan ( Yengeç ) da kaynaklı olsa gerek çok duygusalım ve çabuk düşüyor modum hemen sevilmedigimi istenmedigimi düşünmeye başlıyorum bunu nasıl aşabilirim,
Ne olacak bu böyle 😅 Var mı benim gibi olanlar nasıl telkin ediyorsunuz kendinizi ?
Anneniz nasıl? O da karamsar mı? Olumsuzluğa meyilli mi?

Hepsi için tabi genelleme yapılamaz ama benim de en yakın iki arkadaşım ve annem yengeç üçü de mi sevgili/eş konusunda olaylara aynı yaklaşır ya, yaklaşıyorlar işte hemen en kötü senaryoları kurmada üstlerine yok.. tüm suç burcunuzun :KK70: yengeçler sağ olsun burçlara sonuna kadar inanıyorum :rapci:

Hepsi bende mevcut ya 😢
Toplanıp bir hüngür hüngür aglama partisi yapmalıyız bence 🙄
Yapalım.. geceleri ağlama nöbetleri😢😢
Gardaşım gel gardaşım. Nolacak bu halimiz ? İnsanların neye öfkelendin diye sorması , ne yaptık ki gene demesi... Olumlama yap olumlama :silah:
Evet ya hepsini ben de yaşıyorum naptım yine diyorlar 😣😣 ama ben de çok duygusalim alinganliklarim hep bu yüzden 😬
Olumlama yapmayı çok denedim ama başaramadım 🥴

Su grupları genelde öyle yengeç akrep balık. Hassaslar ve iyi insanlar. Alınganlardır. Bir olayı bile 3 gün sonra söylerler kişiye, kendisi hatayı anlasın diye. Bence kendi içinizde düşünüyorsunuzdur ona hemen söylemek yerine kendi anlasın ilgilensin neden aramadı yazmadı vs diye. Olaylara olumsuz bakmak değil su gruplarınınki ilgi sevgi anılar romantizm vs istiyorlar, iletişim kopmayacak, ilgi gitmeyecek, azcık kopsa telaşa kapılırlar. Olaylara olumsuz bakmayı Hemde her konuda bizim grup toprak grubu boğa Başak oğlak’a ait maalesef. Sizin ki bambaşka. Barbaros kozan YouTubede takip et kendini daha iyi tanırsın.

Çok kötü bir düşünce bu insani mutsuz ediyor bende de biraz var .psikolog a gitsem o meçhul soruyu sorar
Peki bu düşüncelerden sonra karşıdaki kişiye davranışınız sabit mi değişiyor mu ?
İçimdeki ses eğer şizofreni teşhisi konmasini istemiyorsan yok yok ayni o benim canım ciğerim. De diyor ve .
Korktum çoğusu öyleymiş.
Karamsar düşünce hayatı cirkinlestiriyor.
Son zamanlarda kendimin telkin hocası oldum.
Biraz da olsa iyileşme başladı sanki.
İzzet hocanın beyninizdeki düşünceler sizden güçlü değil o size değil siz ona sözünüzü geçirebilirsiniz onun esiri olmayın demişti bir sohbetinde.
O günden sonra çoğu şey değişti hayatımda.
Şimdi ben de öyle düşünüyorum. Biz beynimize söz geçirebilecek güce sahibiz diye. Yanıldığımı ve değerli olduğumu isteyen sever isteyen sevmez herkes beni sevmek zorunda değil demeyi öğrendim.
Hani derler ya sen elmayı seviyorsun diye elma seni sevmek zorunda mı?

Selam arkadaşlar,
Bence bıraz kendınızı sevin .O zaman daha guzel olur ger sey

Eşimin burçlarla ilgisi yoktur, inanmaz Yengeç burcu hariç, :KK53:
Bende burcumun özelliklerini fazlaca taşıyorum.
En baş edemediğim konu ise olumsuz düşüncelerim, sizin gibi..
Elimde olmadan aklımdan geçiyor, oturup ben özellikle düşünmüyorum..:ıslık:
Beynim anımsatıcı görevi görüyor. Ben düşünmek istemedikçe inatla aklıma geliyor. :KK14:

Kendini gerçekten sevdiğin kendini gerçekten önemsediğinde aşabilirsin ancak. Ben de balık burcuyum ergenken buluttan nem kapar modumu düşürürdüm şimdi koy g.tüne rahvan gitsin kıvamında takılıyorum :süslü: yalnız iyi yatırım yaptım kendime. Bunu gerçekleştirmek için yapmadım hiçbirşey kendiliğinden oldu ama uğraşmaK gerek.

Siz nasil dusunurseniz hayatiniz oyle sekillenir. Negatif enerjiyi yuklemeyin uzerinize.

Selam arkadaşlar,
Kendinizi çok sevin, erkek arkadaşınız sizinle ilgilenmese hatta sevmese de değerlisiniz sonuçta. Ayrıca ilginizi çeken bir el işi yapın , örgü veya dikiş gibi.
Psikologla da konuşabilirsiniz bu da destek olur size.

Back
X