- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
- Konu Sahibi Terazikizi
-
Evlenince de hani nezaman çocuk diye konusacaklar.bitmezki milletin konusmasıBenim cevremdede is bulamadin mi diye sorup bunaltiyordular..ise girdim cok sukur herkes kurtuldu.simdide evlen diyorlar bir evlensem milletce rahay edicekler..herkes konusuyor iste..
Ya bölümümüz Elektrik elektronik mühendisliği Türkiye'nin en iyi okullarından birinde ama herkes arkadaşı işsiz kalsın gözüyle bakıyor onun için çok fazla rekabet var.Bu insanlar hangi ülkede yaşıyorlar acaba? Daha mezun bile olmamışsınız, kaç kişi pat diye iş bulabiliyor acaba?
şekerim o çevre hiç bitmez lisede olursun hala üniversite kazanamadın mı kazanırsın bölüm beğenmezler uzatırsın laf ederler okul biter iş yokmu iş gelir eş yok mu bulursun ona da kaşı gözü diye laf ederler evlenirsin çocuk yok mu sonra olur ikinci yokmu bla bla bla... yani sorun şu ki bu çevrenin karışmaları asla bitmez o yüzden sen kendine bak kendini düşün elalemi miktir et herkes kendine baksın bir zahmet ...Hanımlar merhaba, gecen günde bir konu açmıştım işlerin rast gitmemesi diye de artık dün canıma tak etti, bir kuruma başvurmuştum hemde Zamanından önce şimdi geç başvurdunuz vs diye bahane üretmişler , benim bu dönem okulum bitecek inşallah ama etrafımdakiler iş bulamadın değil mi? Yarım dönem evde mi oturacaksın? Gibi sürekli olumsuz cümleler kuruyorlar ve tavrımı belli etmeme rağmen çok yoruldum çok da dua ediyorum ona rağmen sürekli olumsuzluklara karşılaşmaktan yıldım. Neler önerirsiniz ? Diğer arkadaşlar bir dönem daha uzattı okulu ve sürekli olumsuzluklardan bahsetmelerinden yıldım, uzak dürüyorum gene de bir nazar durumu da oluyor, ne zaman olumlu bir şeyimi görseler tepe taslak oluyor dün iyice ve derin düşündüm ve bu kanıya vardım. Dua da ediyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
Ya bölümümüz Elektrik elektronik mühendisliği Türkiye'nin en iyi okullarından birinde ama herkes arkadaşı işsiz kalsın gözüyle bakıyor onun için çok fazla rekabet var.
aynen öyle mimar ama iş bulamamış o kadar çok arkadaşım var kiHiç fark etmez ki, şans da gerek bu işler için. Ayrıca mezun sayısı o kadar çok ki artık iş garantili meslekler hariç kimsenin hemen gireceğinin garantisi yok.
ya hangi yeni mezun okul biter bitmez işe başlamış ki? Kaç kişi?Hanımlar merhaba, gecen günde bir konu açmıştım işlerin rast gitmemesi diye de artık dün canıma tak etti, bir kuruma başvurmuştum hemde Zamanından önce şimdi geç başvurdunuz vs diye bahane üretmişler , benim bu dönem okulum bitecek inşallah ama etrafımdakiler iş bulamadın değil mi? Yarım dönem evde mi oturacaksın? Gibi sürekli olumsuz cümleler kuruyorlar ve tavrımı belli etmeme rağmen çok yoruldum çok da dua ediyorum ona rağmen sürekli olumsuzluklara karşılaşmaktan yıldım. Neler önerirsiniz ? Diğer arkadaşlar bir dönem daha uzattı okulu ve sürekli olumsuzluklardan bahsetmelerinden yıldım, uzak dürüyorum gene de bir nazar durumu da oluyor, ne zaman olumlu bir şeyimi görseler tepe taslak oluyor dün iyice ve derin düşündüm ve bu kanıya vardım. Dua da ediyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
Bunda çok ama çok haklısınız mesela dün küçüçük bir şey oldu dersle ilgili olumlu ama cidden önemsiz bunlar öğrenince hoca vazgeçtiğini söyleyen bir mail attı projeye dair ek bir not konusunda.Görüşme bu insanlarla sırf moral bozuyorlar.
Ailenden başka kimseye bir şey anlatma derim, vallahi elalem nazar yapıyor.
Valla cogunla gorusmuyorum.akrabalarim ozellikle cok kiskanc.istediğim okulu kazanamadim diye sevindiler..Ise giremedim bir donem kina yaktilar..simdi calisiyorum ufacik bir maasim var onu bile kiskaniyolat gozu ciksin gozu olanin..hic birinle gorusmuyorum artik..cagiriyolar gitmiyorum bile..Evlenince de hani nezaman çocuk diye konusacaklar.bitmezki milletin konusması
İşte bunları ben daha yeni fark ettm insanlardaki ondan kendimi yeni yeni korumaya başladım benim bu konulardaki görüşlerim çok yetersizdir hep.Valla cogunla gorusmuyorum.akrabalarim ozellikle cok kiskanc.istediğim okulu kazanamadim diye sevindiler..Ise giremedim bir donem kina yaktilar..simdi calisiyorum ufacik bir maasim var onu bile kiskaniyolat gozu ciksin gozu olanin..hic birinle gorusmuyorum artik..cagiriyolar gitmiyorum bile..
Ben toptan hepsini sildim rahat etyim.bocek gibi pesimdeler hala ..umrumda degiller.onca derdim var bide onlarla ugrasamam..İşte bunları ben daha yeni fark ettm insanlardaki ondan kendimi yeni yeni korumaya başladım benim bu konulardaki görüşlerim çok yetersizdir hep.
Acelem yok kısmı çok hoşuma gitti çok haklısınız :)gül geç başka yapçak birşey yok..insanların ağzı torba deilki büzesin...acelem yok benim de..
tabiki öyle söyle..hatta iş teklifleri geliyor ama şartlarını beğenmiyorum deAcelem yok kısmı çok hoşuma gitti çok haklısınız :)
Ellerine ne gecıyor anlamıyorum.Valla cogunla gorusmuyorum.akrabalarim ozellikle cok kiskanc.istediğim okulu kazanamadim diye sevindiler..Ise giremedim bir donem kina yaktilar..simdi calisiyorum ufacik bir maasim var onu bile kiskaniyolat gozu ciksin gozu olanin..hic birinle gorusmuyorum artik..cagiriyolar gitmiyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?