- 19 Eylül 2021
- 12
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Catakdilos
Arkadaslar yaptim testi negatif cikti sizce kan yaptiriyimmi buna guveniyimmi ? Nekadar dogrudur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş yapma yaa. Neyin egosu bu. Neye duyar yapacağınızı şaşırdınız. Yazma abicim gıcık oluyorsan. İnsanlar bir umut arıyor sen nigitif ciktiysi nigitiftr. Sağol iyiki söyledinIdrar testleri yeterince hassastir. Güvenebilirsiniz. Negatif ciktiysa negatiftir. Hastaneleri bosuna mesgul etmeyelim pandemi surecinde.
Umut kırıcı olmaya gerek yok bence de katılıyorum sizeBoş yapma yaa. Neyin egosu bu. Neye duyar yapacağınızı şaşırdınız. Yazma abicim gıcık oluyorsan. İnsanlar bir umut arıyor sen nigitif ciktiysi nigitiftr. Sağol iyiki söyledin
En çokta 'hastaneleri boşuna meşgul etmeyelim' kısmına takıldım. Test bozuk olabilir, geç döllenme olduğu için idrar da henüz çıkmayabilir. Belki arkadaş kaset test yaptı ? Erken gebelik testleri kaset testlere göre daha hassas. Ayrıca devletin acil kısmında betaya bakmıyorlar zaten direkt. Sağlık ocakları bu tarz şeyler için var gider kanını verir öğrenir ya da parası vardır gider özel hastaneye neyse parasını öder yapar size ne yani sonuçtaBoş yapma yaa. Neyin egosu bu. Neye duyar yapacağınızı şaşırdınız. Yazma abicim gıcık oluyorsan. İnsanlar bir umut arıyor sen nigitif ciktiysi nigitiftr. Sağol iyiki söyledin
Ego mu? Dhjdksks egonun ne oldugundan kelime anlamindan haberiniz var mi? DjskslsBoş yapma yaa. Neyin egosu bu. Neye duyar yapacağınızı şaşırdınız. Yazma abicim gıcık oluyorsan. İnsanlar bir umut arıyor sen nigitif ciktiysi nigitiftr. Sağol iyiki söyledin
Boşa umut vermenin kime ne yarari var?Umut kırıcı olmaya gerek yok bence de katılıyorum size
Yooo acil kisminda direkt bakiyorlar. Benim kastettigim de buydu. Acilleri bosuna mesgul ediyorlar beta için. Konu pazar günü açılmıştı. O gun ve o saatte muayene olamayacagi icin tek secenek acildi. Kac tane doktorun videosunu izledim, bu sebeple acile gelmeyin diyen. Pandemide neler cektiler çekiyorlar. Sadece acil doktorlari degil bütün doktorlar saglik personelleri.En çokta 'hastaneleri boşuna meşgul etmeyelim' kısmına takıldım. Test bozuk olabilir, geç döllenme olduğu için idrar da henüz çıkmayabilir. Belki arkadaş kaset test yaptı ? Erken gebelik testleri kaset testlere göre daha hassas. Ayrıca devletin acil kısmında betaya bakmıyorlar zaten direkt. Sağlık ocakları bu tarz şeyler için var gider kanını verir öğrenir ya da parası vardır gider özel hastaneye neyse parasını öder yapar size ne yani sonuçta![]()
Bişey dicem sen her topiğin altına gergin gergin cevap yazıyosun.. hayattan keyif almadığın belli ama lütfen insanların ümitlerini kırma buna hakkın yok çünkü.Idrar testleri yeterince hassastir. Güvenebilirsiniz. Negatif ciktiysa negatiftir. Hastaneleri bosuna mesgul etmeyelim pandemi surecinde.
Ashshah şimdi ben yazdım aynı şeyi yavrucumŞu kızında( LOTUS0) herkesin gönderisinde duyar kasması yok mu :) Beni benden alıyor :)
aynen sende yazmışsın :) Aklınca millete ayar veriyorum sanıyor. ama sesi çok çıkan haklı anlamına gelmiyorAshshah şimdi ben yazdım aynı şeyi yavrucum
Valla bir şey yazmayayım dedim ama duramadım bak canım belli ki videoları yeteri kadar iyi izleyip dinlememişsin. Ahkam kestiğine göre idrar testi negatifse negatiftir demenden bu çıkıyor. Beta önce kana geçer sonra idrara geçer yani idrar negatifken kan pozitif çıkabilir.Yooo acil kisminda direkt bakiyorlar. Benim kastettigim de buydu. Acilleri bosuna mesgul ediyorlar beta için. Konu pazar günü açılmıştı. O gun ve o saatte muayene olamayacagi icin tek secenek acildi. Kac tane doktorun videosunu izledim, bu sebeple acile gelmeyin diyen. Pandemide neler cektiler çekiyorlar. Sadece acil doktorlari degil bütün doktorlar saglik personelleri.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul'da beta için acil de kabul etmiyorlar hafta içi asm ye gidin diyorlar. Devlet Hastanesi'nde acili meşgul eden bir çok insan var zaten boş yere giden. Özelin de acilini kast etmiş olabilir sonuçta özeller daha boş daha sakin oluyor ve sonuçta parayla bakıyorlar. He şöyle bir şey var devlet hastanesine gidip mide bulantım baş ağrım idrar da yanma gibi şikayetlerim var hamilelik şüphem de var deyince el mahkum betaya da bakıyorlar ama direkt gidip betaya baktırmak istiyorum deyince geri çeviriyorlar. Benim özel sağlık sigortam olduğu halde özel de betaya baktırmak istediğimi söyledim doktor istek yapmadığı için paşa paşa parasını ödedim şikayet olarak gitseydim özelde de mecbur para almadan bakacaklardı. Bu şekilde gidenler yalan söyleyerek gidiyorlar şikayeti varmış gibi gösteriyorlar.Yooo acil kisminda direkt bakiyorlar. Benim kastettigim de buydu. Acilleri bosuna mesgul ediyorlar beta için. Konu pazar günü açılmıştı. O gun ve o saatte muayene olamayacagi icin tek secenek acildi. Kac tane doktorun videosunu izledim, bu sebeple acile gelmeyin diyen. Pandemide neler cektiler çekiyorlar. Sadece acil doktorlari degil bütün doktorlar saglik personelleri.
Ki zaten konu sahibi de kana baktırayım mı yazmış acile gidicem falan dememiş pazar günü açıldı diye o gün gidecek diye bir şey yok ertesi gün pazartesi asm ye de gidebilir. Sizin yaptığınız yorum saçma. Direkt negatif diyorsunuz yetmiyor hastaneleri boşuna meşgul etmeyin diyorsunuz bu kadar iğneli yorumlar yapmaya ne gerek var. Ha birde adet günü testim negatif çıkmıştı 10 gün sonra silik çizgi gördüm geç döllenme olabiliyor adet olmadan kesin yok diye bir şey söylenemez söylenecek olursa da bu kan değerine göre söylenir idrar testinde göre söylenmezYooo acil kisminda direkt bakiyorlar. Benim kastettigim de buydu. Acilleri bosuna mesgul ediyorlar beta için. Konu pazar günü açılmıştı. O gun ve o saatte muayene olamayacagi icin tek secenek acildi. Kac tane doktorun videosunu izledim, bu sebeple acile gelmeyin diyen. Pandemide neler cektiler çekiyorlar. Sadece acil doktorlari degil bütün doktorlar saglik personelleri.
Yahu sen herkese bu tavırda yazıyorsun sert uslubun var olabilir ben de kendi fikrmi söyledim sorun yokEgo mu? Dhjdksks egonun ne oldugundan kelime anlamindan haberiniz var mi? Djsksls
Insanlar umut ariyor diye umut mu satalim?
Evet hamilesin mi diyelim?
Sonra adet olursa ne olacak? Yuksekten düşmüşe donecek.
Test negatif çıktı, negatif dersin oturur adet olmayi beklersin.
Olmuyorsan yine test yapar gerekirse doktora gidersin.
Boylece gec dollenme mi olmustur anlarsin.
Ben de kadinim, ayni seyleri yaşıyorum.
Gecmis konularimdan birinde sizin gibi umut aşılayan insanlardan (asla kotu niyetli degillerdi ) sonra adet oldum.
Döktüğüm gözyaşını ben bilirim.
Niye ayni sekilde umut aşılayayim?
Insanlarin umuda degil, gerceklere ihtiyaci var.
Bu konularda duygusal olmak yerine rasyonel olmak hepsinden evlâdır.
Boşa umut vermenin kime ne yarari var?
Umut aramıyor olsan burada olmazsın zaten. Buraya ben umudumu yitirmeye başladığım zamanda geldim. Birçok kişide aynı şekilde. Bende birçok kez yaşadım, agladigimda oldu ama umut asilandigi için değil. Ayrıca ben zaten bu konuda bu tarz mesajı yazdığım anda ki çok kez yazdım, umut ederek yazmıştım. Herkes öyle. .Ego mu? Dhjdksks egonun ne oldugundan kelime anlamindan haberiniz var mi? Djsksls
Gecmis konularimdan birinde sizin gibi umut aşılayan insanlardan (asla kotu niyetli degillerdi ) sonra adet oldum.
Buarada seninle burada "ego" kelimesinin felsefesini mi yapalım şimdi. Bunu biliyor olmamizi randomla birleştirip Cool mu oluyoruz. Nasıldı? Dhkjdjdgdgjsbsk ok?Ego mu? Dhjdksks egonun ne oldugundan kelime anlamindan haberiniz var mi? Djsksls
Konu bu kadar basitse sen herşeyi çözmüşsün demektir. Tebrik ediyoruz, seni başka konu gruplarına transfer edelim. Milletin canını daha da sıkmaBeğenmeyen gözardı etsin. Kimseyi memnun etmek gibi bir derdim yok. Ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz.
Konu sahibini hariç tutuyorum bu yorumumdan. Ona karsi gergin de olmadim ayrica. Güvenilir mi diye sormus cevabini verdim.
Hamile degilsin git adet söktürücü iç demedim.
Bekler, adet olur negatif oldugunu anlar.
Bekler, adet olmaz, muayene olur, gebe oldugunu anlar.
Konu bu kadar basit ama anlayabilene tabi. O konuda sorununuz var belli ki.![]()