Olumsuz sonuc

Ki zaten konu sahibi de kana baktırayım mı yazmış acile gidicem falan dememiş pazar günü açıldı diye o gün gidecek diye bir şey yok ertesi gün pazartesi asm ye de gidebilir. Sizin yaptığınız yorum saçma. Direkt negatif diyorsunuz yetmiyor hastaneleri boşuna meşgul etmeyin diyorsunuz bu kadar iğneli yorumlar yapmaya ne gerek var. Ha birde adet günü testim negatif çıkmıştı 10 gün sonra silik çizgi gördüm geç döllenme olabiliyor adet olmadan kesin yok diye bir şey söylenemez söylenecek olursa da bu kan değerine göre söylenir idrar testinde göre söylenmez
Benimde pazartesi regl gunumdu. Bu ay ovulasyona bakılarak ilişki olmadı, hatta çok saçma günlerde oldu diyebilirim:) ama yinede gelmeyince salı akşamı erken gebelik testlerinden yaptım bariz negatif, hala gelmedi. Pcos var, o yüzden gelmedi büyük ihtimalle. Ama özellikle pcoslularda yumurtlama düzeni olmadığı için geç döllenme olabiliyormuş. 2 gündür midem bı garip, sade soda içme ihtiyacı hissediyorum sürekli ve adet öncesi ağrılardan oluyor arada. Başka bir semptom yok. Geç döllenme olabilir mi acaba diye düşünüp bu konuları araştırıyordum. "Bir ümitle" erken gebelk testi tekrarlicam hala gelmezse sonra kan vermeye gidicem, tabi lotus için sorun olmazsa

Umut aramıyor olsan burada olmazsın zaten. Buraya ben umudumu yitirmeye başladığım zamanda geldim. Birçok kişide aynı şekilde. Bende birçok kez yaşadım, agladigimda oldu ama umut asilandigi için değil. Ayrıca ben zaten bu konuda bu tarz mesajı yazdığım anda ki çok kez yazdım, umut ederek yazmıştım. Herkes öyle. .
O kadar basit olsa tüm hormonal literatürü ezbere bilen sağlıkçılar da var burada. Bu bir mucize ve hiçbir kalıbı yok. Ooo hamilesin yazılmasını beklemiyor kimse ama ukalalik boyutuna girildiğinde kusura bakmayın tahammülümüz kalmadı artık.
Ukalalik mi? Hdjdks hayir adam yaralama, gasp, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma diyecektin.

Konu sahibi guvenilir mi diye sormus ben de guvenilir dedim. Git adet söktürücü iç demedim. Bekler adet olmazsa bir daha test yapar ya da doktora gider. Olmasi gereken budur. Yalan yere belki hamile olabilirsin canim demicem kimseye.

Hayir konu bu kadar basit degil. Avrupa insan hakları mahkemesine taşınmalı.
Ukalalik mi? Hdjdks hayir adam yaralama, gasp, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma diyecektin.

Konu sahibi guvenilir mi diye sormus ben de guvenilir dedim. Git adet söktürücü iç demedim. Bekler adet olmazsa bir daha test yapar ya da doktora gider. Olmasi gereken budur. Yalan yere belki hamile olabilirsin canim demicem kimseye.
Peki

Benimde pazartesi regl gunumdu. Bu ay ovulasyona bakılarak ilişki olmadı, hatta çok saçma günlerde oldu diyebilirim:) ama yinede gelmeyince salı akşamı erken gebelik testlerinden yaptım bariz negatif, hala gelmedi. Pcos var, o yüzden gelmedi büyük ihtimalle. Ama özellikle pcoslularda yumurtlama düzeni olmadığı için geç döllenme olabiliyormuş. 2 gündür midem bı garip, sade soda içme ihtiyacı hissediyorum sürekli ve adet öncesi ağrılardan oluyor arada. Başka bir semptom yok. Geç döllenme olabilir mi acaba diye düşünüp bu konuları araştırıyordum. "Bir ümitle" erken gebelk testi tekrarlicam hala gelmezse sonra kan vermeye gidicem, tabi lotus için sorun olmazsa
Bence de dediğiniz gibi yapın. Aman boşver sen lotusu.

Canım boşa yorma zaten kendini bazı insanlar mutsuzluklarını yayma konusunda ekstra çabaya giriyorlar. Napıcaksın bak bir sürü kişi yazdı ona konuşma şeklinin yanlış olduğunu ama anlamamakta ısrarcı. Çünkü mutsuz ve bunu inatla yaymak istiyor.
Kesinlikle. Bu yüzden yazdığım mesajı silip sadece peki yazdım. Kendide biliyor yanlış olduğunu zaten, o yüzden ne anlatılsa boş

Back
X