• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olumsuz zara iş görüşmesi

senin adına sevindim :D hayatında başarılar dilerim :42:tekrar yılmadan başvuru istediğimi dile getireceğim :) peki şu mağaza müdürü olmak için mezun olduğumuz okulun bi önemi var mı
iyi dilekleriniz için teşekkürler :42:
okulun önemi yok, yurtdışı deneyimi, iyi yabancı dil bilmek, yönetici olabilecek psikoloji gibi şeyler önemli. bence h&m e de basvurun orası da iyi bir şirket, ama çok geç dönüş yapıyorlar bilginiz olsun bana, arkadasşarıma 3-4 ay sonra dönüş yapmışlardı, o zaman da zaten inditexteydim gitmedim.:21:

ya ben telefonla arasam tekrar başvuru için söze sence nasıl girmeliyim ?

ya ben telefonla arasam tekrar başvuru için söze sence nasıl girmeliyim ?

anlamadım, hemen yeniden mi başvuru yapacaksın dönemsel olarak almıyorlar mı, tekrar tekrar arayıp sıkıştırma derim, belki de başka bi durumdan alınmamışsındır, çünkü olumlu gibi görüşme geçse de o an sana hissettirmeseler de başka bişeye de takılmış olabilir. fiziki özellikler, konuşma tavrı, problem çözme yeteneği, pasif, sessiz olup olmaman falan herşeye bakıyrlar h&m de bekle derim.

anlamadım, hemen yeniden mi başvuru yapacaksın dönemsel olarak almıyorlar mı, tekrar tekrar arayıp sıkıştırma derim, belki de başka bi durumdan alınmamışsındır, çünkü olumlu gibi görüşme geçse de o an sana hissettirmeseler de başka bişeye de takılmış olabilir. fiziki özellikler, konuşma tavrı, problem çözme yeteneği, pasif, sessiz olup olmaman falan herşeye bakıyrlar h&m de bekle derim.

tanıdık bi arkadaşım var konuşmuşlar biraz aslında onu işe alacaktı ama okul yüzünden almadı demiş :( o anda da başka biriyle görüşüp onu almışlar ..şimdi merak ettiğim merkeze bildiriyorlar ya müdürler olumsuz olduğunu neden olumsuz olduğunu da söylüyorlar mıdır

merhaba;
ben de inditex çalışanıyım. yöneticiler için ne kadar süre gerekir tekrar basvurmak için bilmiyorum ama biz satış danışmanları- kasiyerler için 1 sene geçmesi gerekiyor. ama biraz da şans çünkü bazı yöneticiler daha önce görüşmeye gelenleri olumsuz görüp eleyebiliyor, bazı yöneticiler için daha önce basvurup elenmiş olmak sorun olmuyor. bol şans :KK42:
merhaba ben de eski bershka çalışanıyım. 3 ay kadar çalışıp daha sonra ayrılmam gerekti, satış danışmanı değildim kasadaydım ben. şimdi tekrardan çalışmak istiyorum acaba cv bıraksam tekrar çağırılır mıyım? :KK64:

Back
X