Olumsuzluk..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Yaz gelince moralim bozuluyor..
Sağolsun eşim hep denize götürür günü birlik gideriz haftada yada iki haftada bir kez filan.. Geçen iki yıl da çok gzl tatil yaptık 5 6 gün.. Gezdik denize girdik otelde kaldık.. Bu sene gidemeyebiliriz.. Zaten öle mükemmel otel filsn drğil derdim biz geziyoruz gezdiğimiz yerde de uygun otel bulup kalıyoruz her gece başka bir yerin başka otelinde kalıyoruz hem de her yeri görmüş oluyoruz..
Bu sene belli değil belki gidemeyiz..
Ama işte kşke bi yazlığım olsa bütün yaz tatil yapsam diyorum. Koskoca yaz boyu 5 gün en fazla tatil yapabiliyoruz..
Tabiki şikayet etmiyorum sadecd keşke daha fazlası olabilseydi..
Yaz gelince de herkes tatile gidiyor Denize giriyor fotoğraf paylaşıyor ben anca gece gündüz evde.. Çok sıkılıyorum.. Moralim bozuluyor.. Açıkçası insanları kıskanıyorum galiba umursamamak için ne yapabilirim??

Nerde yasiyorsunuz? Sansiniz varsa gunluk denize/havuza gidebilirsiniz.
Benim oturduğum sitenin havuzu var, evet kışın odedigim aidat cok batiyor ama yazin deger diyorum... havuza girmedigim gunlerde bile sezlonga uzanip sekerleme yapmak iyi geliyor, eger tatile gidemiyorsaniz yasadiginjz sehideki imkanlari degerlendirin, yoksa cidden hayat cok bos gelmeye basliyor. Calis, yat, kalk, çalış, bunun icin mi yasiyoruz moduna giriyoruz (ben giriyorum o kesin)

Allah başka dert vermesın böyle dertmi olur.Şükredin halinize.çok canınız sıkılıyosa kendınıze bı hobi edınin,kitap okuyun.hayat tatılden ibaret değil.
İnstagramdaki yapmacık mutluluk resimlerine de bakmaktan vazgeçin.

İzmirde oturuyorum

Sıkmayın canınızı. Kendinize uğraş bulun. Her gün yürüyüş yapın, temiz hava alın, arkadaşlarınızla program yapın ve sağlıkla sabaha uyanabildiğiniz için şükredin...

İzmirde oturuyorum
Doğma büyüme Göztepeliyim. Sabahları sahilde yürüyüş yapıp siestada kahve içmeyi özledim. Alışveriş yapmasamda güzelyalıda gezmeyi arkadaşlarımla buluşup lak lak yapmayı özledim. Tıkılıp kalmışım İstanbul'un göbeğinde bir yere gitmek dert. Çeşme 40 dakika atla git biz burada bir semte gidemiyoruz o kadar sürede. Offff kıskandım valla seni...

Bornova da oturuyorum evlenmeden önce blçovadsydm.. Balçova daha gzl  göztepe ye yakın olsam hergün yürürdüm gerçekten çok gzl

Halimize sukur edelim.
Ben mesela her halde 10 sene olacak tatil yapmadim.
Ama her gun sukur ediyorum. Diyorum ki benden daha kötü durumda olan vardır diye.
Her şey tatil olsaydı hayat güzel olurdu.
Bence fazla takılmayın.

Herkes 1 haftalığına gidiyor, ama siz bir sürü kişinin 1 haftasonı zamana yayarak gördüğünüz için herkes her zaman tatilde hissediyorsunuz galiba. Yazlık emekliler içindir diye düşünürüm ama öğretmenseniz olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…