Olur mu ki bir gün

Arkadas edinmeyi deniyorum bakalim bulurum ins bir tanede olsa
Raınyycım ben cok sosyal bir kızdım. Guzel ortamlarım vardı. O ortamlarda olmadı mesela, bır arkadasımin dogum gununde tanıstım kocamla

Dombılıdekı ozguvene bak ıyyy dedım onu ilk gordugumde, sonra evlendik.
Yani bazen beklemediğin insana asık olabilirsin beklemediğin yerde.

Ama evde oturarak degıl. Ortam sart

Bosandıgımızı yazmayı unutmusum🤣 dombılılerle evlenmeyin kızlar bırakın bekar kalsınlar♥️

kelin ilacı olsa :olamaz: neyse ben memnunum gencecik en verimli yaşlarımda salondan çorap mı toplıycam , her tatilimde çıkıp çıkıp dünyayı geziyorum :spor::dondurma: R rainyy senin de kendi kendine mutlu olmayı öğrenmen ve bu konuyu salman lazım.
Bir gun birlikte gezelim canim

öyle demeyin üniversitelerde arkadaşlıklar %90 çıkar ilişkisi. üni.de arkadaş bulmak zor bu devirde 😅
Aman sadece unıde mı?
35te de aynı vallahi. Yalnızlık sıkıcı olmasa Bı cok arkadasımin suratına bakmam mesela.
Ama iste Allaha mahsus diye bosuna dememıs ler bi yerden sonra ınsan arıyorsun malesef

Her durumda her yasta cikar ılıskısı su arkadaşlık ılıskılerı☘️

Aman sadece unıde mı?
35te de aynı vallahi. Yalnızlık sıkıcı olmasa Bı cok arkadasımin suratına bakmam mesela.
Ama iste Allaha mahsus diye bosuna dememıs ler bi yerden sonra ınsan arıyorsun malesef

Her durumda her yasta cikar ılıskısı su arkadaşlık ılıskılerı☘
😔😕

Aman sadece unıde mı?

Her durumda her yasta cikar ılıskısı su arkadaşlık ılıskılerı☘

Ben attım hepsini :) Kocamla arkadaşız sadece çıkar ilişkisi olsa bile o çıkarda bana çıkar 🤣

Ben attım hepsini :) Kocamla arkadaşız sadece çıkar ilişkisi olsa bile o çıkarda bana çıkar 🤣
Bı kocam olsa hepsini sılkelerdım Toz gibi 🤣 ama dedıgım gibi yalnızlık bazen sıkıcı oluyor, mutsuzken özellikle. Anlatmasanda bırı olsun yanında istiyorsun. Denedim yalnızlığı olmadı bende. Ben insan sevmeye alısmısım. Bombos kaldım kimse olmayınca.
Bır Cocugum olsa mesela, emınım kimseyi sevmem sadece onu severim kimseyi dertte etmem
Belki oyle olacagına hıc olmasın diyeceksiniz ama, olmuyor iste denedim 😌

Allah Muhabbetınızı arttırsın Esinizle ne mutlu size. ♥️🧿

Onuda çözdüm ablam 20 yıl önce bana yatırım yapıp bir adet kız doğurdu ordan karşılıyorum gıybet krizlerimi :)
Bende de kuzen cok ama, farklı sehırdeyım ben. Onlar hepsi aynı sehırde. Annenler filan. Annem olsa o da yeter bana.
Yok yani kimsem, napayım denize dustum. Yılanlara sarılıyorum 🤣🤣🤣

Bı kocam olsa hepsini sılkelerdım Toz gibi 🤣 ama dedıgım gibi yalnızlık bazen sıkıcı oluyor, mutsuzken özellikle. Anlatmasanda bırı olsun yanında istiyorsun. Denedim yalnızlığı olmadı bende. Ben insan sevmeye alısmısım. Bombos kaldım kimse olmayınca.
Bır Cocugum olsa mesela, emınım kimseyi sevmem sadece onu severim kimseyi dertte etmem
Belki oyle olacagına hıc olmasın diyeceksiniz ama, olmuyor iste denedim 😌

Allah Muhabbetınızı arttırsın Esinizle ne mutlu size. ♥🧿

Bazen kocayıda atası geliyor insanın :) Bak ne güzel burda bizler varız. Herhangi birimizin mesaj kutusunu çalsan geri çevirmeyiz zaten dünyada hala iyi insanlarda var benim umudum var en azından bize kelekler denk geliyor diye hepsi öyle çıkacak değildir herhalde

Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. ❤

Bende de kuzen cok ama, farklı sehırdeyım ben. Onlar hepsi aynı sehırde. Annenler filan. Annem olsa o da yeter bana.
Yok yani kimsem, napayım denize dustum. Yılanlara sarılıyorum 🤣🤣🤣

Kocamda dahil benimde hiç biri yanımda değil sap geldim saman gidicem ama siz varsınız ❤ Görüntülü konuşmalar var teknoloji var 😍 İnsanların yerini robotlar aldı işte eli kolu bacağı yok ama olsun bağlantısı var 😎

Bazen kocayıda atası geliyor insanın :) Bak ne güzel burda bizler varız. Herhangi birimizin mesaj kutusunu çalsan geri çevirmeyiz zaten dünyada hala iyi insanlarda var benim umudum var en azından bize kelekler denk geliyor diye hepsi öyle çıkacak değildir herhalde

Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. ❤
Burayı buyuzden seviyorum, bazen reelde kimseye demedıgım seyleri burda yazabiliyorum.
Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın hepimizi, rainyye de hayırlı kısmet versın 🤣♥️

23 yaşında birinin böyle ağır matematik problemi çözer gibi arkadaş edinmeye çalışması sana da bir problemi işaret etmiyor mu?
Olur olur hele istanbulda yaşıyorsan ve başka şehirde okuyorsan döndüğünde de bi tane bile arkadaş görmüyosan olur

Back
X