- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye suan ıcıyorum mesela sigaramla birlikteKahve deme kahve deme :)
Niye suan ıcıyorum mesela sigaramla birlikte![]()
tebrikler sayınOlmayacak bence. Icıme oyle dogdu.
Bı cevap verse umut olucam belki sorularına ama cevap vermiyortebrikler sayınbenneyanginlargordum ! bu mesajınızla sitemizden 10 adet aynı başlık ve içerikli yeni rainyy konusu kazandınız.
![]()
![]()
Benim dert evlilik ile alakalı değil. Şimdi konu açsam burayı takip eden bir iki kişi var belki tanır falan. Ama o alıntıladığım yorumda gerekirse sabaha kadar dinlerim bugün halledeceğiz falan denilince insan derdini anlatmak istiyor, bende öyle biran dertleşmek isteği oldu :)Yaz seni de dinleriz![]()
Allah dermansız dert vermesin, geri kalan Hersey hallolur zaten.Benim dert evlilik ile alakalı değil. Şimdi konu açsam burayı takip eden bir iki kişi var belki tanır falan. Ama o alıntıladığım yorumda gerekirse sabaha kadar dinlerim bugün halledeceğiz falan denilince insan derdini anlatmak istiyor, ben de öyle biran dertleşmek isteği oldu :)
Konu sahibi sana gelince neden olmasın ki? Doğru zamanda doğru kişi karşına çıkar ve kalbin gibi insanlarla karşılaşırsın umarım.
YokYasin daha Kucuk. Arkadasın var mı, kahve ıcmeye gıttıgın. Normal kız arkadas
Veya ortamın?
Bitane dısarı cıkmalık arkadasın olsa, ortamda yaparsın aslında.
öncelikle çevre edinmeye çalış o zaman. arkadaş çevren olursa onlar aracılığıyla biriyle tanışabilirsin belki
Arkadas edinmeyi deniyorum bakalim bulurum ins bir tanede olsaBitane dısarı cıkmalık arkadasın olsa, ortamda yaparsın aslında.
Yok mu apartmanda mahallede kimse, sen cagır kahveye mesela. Karsıdakınden bekleme?
Allah dermansız dert vermesin, geri kalan Hersey hallolur zaten. ♥
Amin. Aynen öyle çok haklısınız.. ❤Allah dermansız dert vermesin, geri kalan Hersey hallolur zaten. ♥
23 yaşında birinin böyle ağır matematik problemi çözer gibi arkadaş edinmeye çalışması sana da bir problemi işaret etmiyor mu?Arkadas edinmeyi deniyorum bakalim bulurum ins bir tanede olsa