Olur mu ki bir gün

ya allah askına ıcınızden kımsenın tanıdıgı yok mu su kızımızı everelım artık
kelin ilacı olsa :olamaz: neyse ben memnunum gencecik en verimli yaşlarımda salondan çorap mı toplıycam , her tatilimde çıkıp çıkıp dünyayı geziyorum :spor::dondurma: R rainyy senin de kendi kendine mutlu olmayı öğrenmen ve bu konuyu salman lazım.

Yaz seni de dinleriz 🤣
Benim dert evlilik ile alakalı değil. Şimdi konu açsam burayı takip eden bir iki kişi var belki tanır falan. Ama o alıntıladığım yorumda gerekirse sabaha kadar dinlerim bugün halledeceğiz falan denilince insan derdini anlatmak istiyor, bende öyle biran dertleşmek isteği oldu :)
Konu sahibi sana gelince neden olmasın ki? Doğru zamanda doğru kişi karşına çıkar ve kalbin gibi insanlarla karşılaşırsın umarım.

Benim dert evlilik ile alakalı değil. Şimdi konu açsam burayı takip eden bir iki kişi var belki tanır falan. Ama o alıntıladığım yorumda gerekirse sabaha kadar dinlerim bugün halledeceğiz falan denilince insan derdini anlatmak istiyor, ben de öyle biran dertleşmek isteği oldu :)
Konu sahibi sana gelince neden olmasın ki? Doğru zamanda doğru kişi karşına çıkar ve kalbin gibi insanlarla karşılaşırsın umarım.
Allah dermansız dert vermesin, geri kalan Hersey hallolur zaten. ♥️

Back
X