- 20 Haziran 2011
- 210
- 77
- 298
- 33
- Konu Sahibi heraklaratpe
-
Yumurtladıktan 5 gün sonra mi hamile kaldınız yaniMerhaba arkadaslar 5 aylık evliyim en son 13 Şubatta regl oldum 7 gün sürüyor hep döngümde 29 güne bir zaten 26 şubatta yumurtlamam vardı birlikte olduk eşim korundu ama geri çekildi yani sonrasında 2 4 6 Martta birlikte olduk korunmadık bebek istediğimize karar verdik 2 marttan 5 gün sonra kasığıma bi ağrı girdi değişik bi ağrıydı ve göğslerimde cok ağrımaya basladı bugünde sağ taraftan belim ağrıyor ve cok uyumak istiyorum normalde 14 martta regl olmam gerek Ama aşırı merak ediyorum sizce hamile kalır mıyım reglim bu yaşıma kadar hiç düzensizlik yaşamadı hep aynı tarihte oldum sizce olur mu?
Evet 1 martta yumurtladım gecesinde değerlendirdik ben çok takip ederim vücudumu anlıyorum 6 sında kasıklarıma ağrı girdiYumurtladıktan 5 gün sonra mi hamile kaldınız yani
26 şubatta yumurtlamam vardı, yazmışsınız da o yüzden sordumEvet 1 martta yumurtladım gecesinde değerlendirdik ben çok takip ederim vücudumu anlıyorum 6 sında kasıklarıma ağrı girdi
Evet yaşımız 25 bucuk çünkü çok kararsızdık bi türlü karar veremedik biraz daha beklesek mi beklemesek mi diye olamaz mı?Iki gun önce bebek istemeyip korunmak, iki gun sonra bebek istediginize karar verip korunmamak ve 5 gun sonra gelip hamile miyim diye sormak
Olur niye olmasin, bana gore daha da beklemeniz lazım. Pek oturmus bir evlilige ve karar yetisine sahip değil gibisiniz.Evet yaşımız 25 bucuk çünkü çok kararsızdık bi türlü karar veremedik biraz daha beklesek mi beklemesek mi diye olamaz mı?
Yoo nerden bu kanıya vardın ki gayet senelerdir birlikte olan bi çifttik ve mutluyuzda cocukta istiyorduk sadece yaştan dolayı erken mi değil mi kararsız kaldık görmeden bilmeden bu tarz bi yorum yapmak doğru mu siz kendiniz bence nasıl konuşacağınızı bilmiyosunuz tanımadığınız biriyleOlur niye olmasin, bana gore daha da beklemeniz lazım. Pek oturmus bir evlilige ve karar yetisine sahip değil gibisiniz.
Tebrik ederim.. İnshaAllah sağ salim kucağınıza da alırsınız..Oldu valla
Teşekkür ederim canımmTebrik ederim.. İnshaAllah sağ salim kucağınıza da alırsınız..
Başka belirtilerin nedirMerhaba arkadaslar 5 aylık evliyim en son 13 Şubatta regl oldum 7 gün sürüyor hep döngümde 30 güne bir zaten 1mart yumurtlamam vardı birlikte olduk eşim korundu ama geri çekildi yani sonrasında 1 mart gecesi 4,6 Martta birlikte olduk korunmadık bebek istediğimize karar verdik 2 marttan 5 gün sonra kasığıma bi ağrı girdi değişik bi ağrıydı ve göğslerimde cok ağrımaya basladı bugünde sağ taraftan belim ağrıyor ve cok uyumak istiyorum normalde 14 martta regl olmam gerek Ama aşırı merak ediyorum sizce hamile kalır mıyım reglim bu yaşıma kadar hiç düzensizlik yaşamadı hep aynı tarihte oldum sizce olur mu?
Şuan hamileyim doktora falan gittik bende ki belirtiler şunlardı mide yanması beyaz akıntı bel ağrısı kasık ağrısı yüzüm yanıyodu bazen bunlardı genel olarakBaşka belirtilerin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?