Olur mu olmaz mı bilenler yardım etsin?

heraklaratpe

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
210
77
298
33
Merhaba arkadaslar 5 aylık evliyim en son 13 Şubatta regl oldum 7 gün sürüyor hep döngümde 30 güne bir zaten 1mart yumurtlamam vardı birlikte olduk eşim korundu ama geri çekildi yani sonrasında 1 mart gecesi 4,6 Martta birlikte olduk korunmadık bebek istediğimize karar verdik 2 marttan 5 gün sonra kasığıma bi ağrı girdi değişik bi ağrıydı ve göğslerimde cok ağrımaya basladı bugünde sağ taraftan belim ağrıyor ve cok uyumak istiyorum normalde 14 martta regl olmam gerek Ama aşırı merak ediyorum sizce hamile kalır mıyım reglim bu yaşıma kadar hiç düzensizlik yaşamadı hep aynı tarihte oldum sizce olur mu?

Son düzenleme:
Yumurtladıktan 5 gün sonra mi hamile kaldınız yani

Iki gun önce bebek istemeyip korunmak, iki gun sonra bebek istediginize karar verip korunmamak ve 5 gun sonra gelip hamile miyim diye sormak

Evet yaşımız 25 bucuk çünkü çok kararsızdık bi türlü karar veremedik biraz daha beklesek mi beklemesek mi diye olamaz mı?
Olur niye olmasin, bana gore daha da beklemeniz lazım. Pek oturmus bir evlilige ve karar yetisine sahip değil gibisiniz.

Olur niye olmasin, bana gore daha da beklemeniz lazım. Pek oturmus bir evlilige ve karar yetisine sahip değil gibisiniz.
Yoo nerden bu kanıya vardın ki gayet senelerdir birlikte olan bi çifttik ve mutluyuzda cocukta istiyorduk sadece yaştan dolayı erken mi değil mi kararsız kaldık görmeden bilmeden bu tarz bi yorum yapmak doğru mu siz kendiniz bence nasıl konuşacağınızı bilmiyosunuz tanımadığınız biriyle

Başka belirtilerin nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…