Olur mu?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.951
4.222
173
Ben internetten biriyle tanışıp bulustum ertesi gün yazmadı. Utangaç çekingen bir insanim beni böyle kabul eden, seven biri olur mu birde pek arkadaş çevrem yok sınıfta kızlar var genelde nasıl olacak bilmiyorum.

Olur tabi ki nedne olmasın. Ama sen yine de utangaçlığını yenmeye ve sosyalleşmeye çalış. Hayatının en güzel yıllarındasın, iyi değerlendir.

İnternetten birisiyle buluşmak tanışmak büyük risk demek buna hiç bulaşmayın. İkinciside sorun sizi kabul edecek birisi değil, kendinize güveninizi kazanıp istediğiniz bir insanla birliktelik yaşamanız.

o kadar çekingen olsanız internetten tanışma işine girmezdiniz.bence oldukça tehlikeli bir iş bu ben cesaret edemem internetten tanıştığım insanla buluşmaya.ille birisi olsun diye zorlama başına iş alırsın akışına bırak, kurslara git, okuyorsan öğrenci kulüplerine git, sosyalleş biraz tanışırsın muhakkak.

Ben internetten biriyle tanışıp bulustum ertesi gün yazmadı. Utangaç çekingen bir insanim beni böyle kabul eden, seven biri olur mu birde pek arkadaş çevrem yok sınıfta kızlar var genelde nasıl olacak bilmiyorum.
İnternetten sağlam papuç çıkmaz. Dertsiz başına dert açma. Sen belki kendini düşünmezsin, ama olan ailene olur onlar üzülür. İyi olmuş sana ertesi gün yazmamış Çünkü onun aradığı başka şeyler.

güzelim dikkat et, hırlısı var hırsızı var, sapığı var. aman ha :)

Back
X