Olur mu?

Niye öyle diyorsunuz her topal atın kör bir alıcısı olur derler 😅tabi sözüm meclisten dışarı.
Valla erkekler sürekli darlayan insanlardan hoşlanmıyorlar.
Ayrıca buraya 10 günde bir konu açınca otomatik olarak bu hanım kıza sevgili güncellemesi gelmiyor. Hani diyorum ki böyle her hafta konu açmak yerine sosyalleşme, kurslara katılsa, gönüllü işlere katılsa kısmetini bulur diye düşünüyorum.

Ayrıca buraya 10 günde bir konu açınca otomatik olarak bu hanım kıza sevgili güncellemesi gelmiyor. Hani diyorum ki böyle her hafta konu açmak yerine sosyalleşme, kurslara katılsa, gönüllü işlere katılsa kısmetini bulur diye düşünüyorum.
O tavsiyeleri çoktan ettik artık iş farklı boyuta geçti 😅

Oyle deyin o zaman kırıcı konusmaniza gerek yoktu

Anksiyete ya da okb olabilir arada böyle düşünceler geliyor ve konu açıyor sanırım

Oyle deyin o zaman kırıcı konusmaniza gerek yoktu
Önceki konularında herkes size uygun bir dille anlattı ama anlamamakta ısrarcısınız. Bu hayatta herşey sevgili değil yahu, keşke benimde olmasaydı.

Olur niye olmasın, elbette birgün senin de sevgilin olacak. Gez, toz eglenmene bak şu an.
Gezip tozıyoruz ama insan hayatını bu büyük bir eksik her gören ne zaman evleneceksin diye soruyor hayatımızda aday bile yok hangi gün olacak herkes hayırlısını iste bir gün olacak bekle diyor 26 oldum ben evet bazılarına göre çok büyük değil yaşım bana görede değil ama bunun eksikliği hayatımda çok fazla

Back
X