Hayır olamaz.
Özür dilerim ama sen evlenemezsin. Sevemezsin. İnsanları böyle darladığın için seni de sevmezler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olamaz.
Özür dilerim ama sen evlenemezsin. Sevemezsin. İnsanları böyle darladığın için seni de sevmezler.
Sosyalleşin mesela.Ne gibi
Niye öyle diyorsunuz her topal atın kör bir alıcısı olur derlerHayır olamaz.
Valla erkekler sürekli darlayan insanlardan hoşlanmıyorlar.Niye öyle diyorsunuz her topal atın kör bir alıcısı olur derlertabi sözüm meclisten dışarı.
O tavsiyeleri çoktan ettik artık iş farklı boyuta geçtiValla erkekler sürekli darlayan insanlardan hoşlanmıyorlar.
Ayrıca buraya 10 günde bir konu açınca otomatik olarak bu hanım kıza sevgili güncellemesi gelmiyor. Hani diyorum ki böyle her hafta konu açmak yerine sosyalleşme, kurslara katılsa, gönüllü işlere katılsa kısmetini bulur diye düşünüyorum.
Buradan sevgili fırlatmamızı falan istiyor sanırımO tavsiyeleri çoktan ettik artık iş farklı boyuta geçti![]()
Oyle deyin o zaman kırıcı konusmaniza gerek yoktuValla erkekler sürekli darlayan insanlardan hoşlanmıyorlar.
Ayrıca buraya 10 günde bir konu açınca otomatik olarak bu hanım kıza sevgili güncellemesi gelmiyor. Hani diyorum ki böyle her hafta konu açmak yerine sosyalleşme, kurslara katılsa, gönüllü işlere katılsa kısmetini bulur diye düşünüyorum.
Bana bir sevgili bulun zalımeylerBuradan sevgili fırlatmamızı falan istiyor sanırım![]()
Benimde olmadı çok merak ediyorum ne zaman olacakKizlar hic beni seven olmadi bir gun seven olur mu uzuntuden basima vurdu kotu oldum?
En iyi sen anlarsin beni sen kac yasindasinBenimde olmadı çok merak ediyorum ne zaman olacak
Anksiyete ya da okb olabilir arada böyle düşünceler geliyor ve konu açıyor sanırımValla erkekler sürekli darlayan insanlardan hoşlanmıyorlar.
Önceki konularında herkes size uygun bir dille anlattı ama anlamamakta ısrarcısınız. Bu hayatta herşey sevgili değil yahu, keşke benimde olmasaydı.Oyle deyin o zaman kırıcı konusmaniza gerek yoktu
26En iyi sen anlarsin beni sen kac yasindasin
Gezip tozıyoruz ama insan hayatını bu büyük bir eksik her gören ne zaman evleneceksin diye soruyor hayatımızda aday bile yok hangi gün olacak herkes hayırlısını iste bir gün olacak bekle diyor 26 oldum ben evet bazılarına göre çok büyük değil yaşım bana görede değil ama bunun eksikliği hayatımda çok fazlaOlur niye olmasın, elbette birgün senin de sevgilin olacak. Gez, toz eglenmene bak şu an.