olur mu????

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
34
Kizlar meraba birey sormak istiyorum adetim birgun gecti ve sabahtan beri hafif gelgitli agrim vardi yumurta aki gibide akintim var acaba hamile miyim bu ay klomen kullandim da yada suan yumurtluyo olabilirmiyim adet gunu gectikten sonra yumurtlama olur mu tesekkur dderim simdiden:KK15:

Kizlar meraba birey sormak istiyorum adetim birgun gecti ve sabahtan beri hafif gelgitli agrim vardi yumurta aki gibide akintim var acaba hamile miyim bu ay klomen kullandim da yada suan yumurtluyo olabilirmiyim adet gunu gectikten sonra yumurtlama olur mu tesekkur dderim simdiden:KK15:

anlamadım sen çocuk istiyormusun istemiyormusun. dr adet zamanında yumurtlama olmaz demişti bana

Cocuk istiyorumm canımm istemez olur muyum test yapmaya korkuyorum negatifi gordukce uzuluyorum acaba adet gunu olur mu yumurtlama diye merak ettim sagolun kizlar cvplariniz icin

Cocuk istiyorumm canımm istemez olur muyum test yapmaya korkuyorum negatifi gordukce uzuluyorum acaba adet gunu olur mu yumurtlama diye merak ettim sagolun kizlar cvplariniz icin

Olabilir canım geç döllenme olabilir adetin düzensizse olabilir. Benim öyle mesela. 45 günde bir adet görüyorum. Dra gittim adetime bi hafta kala daha çatlamamıştı yumurtam. Geçenlerde çatladı hissettim. Geç döllenme durumu da oluyor.
Araştırmıştım adet günü bir hafta on gün geçip anca hamile kalanlar var geç yumurtlama geç döllenme etkenleri vs.

Adet gününü 3 gün geçince kan testi yaptırmıştı kuzenim. Eczaneden aldı negatif çıkmış kan testi yaptırdı gebe çıkmıştı kaybetti gerçi bebeğini yanında da olamıyorum çok uzakta :KK43: eczane testleri ilk günler yanılabiliyormuş. Sorduğun soruların cevaplarını bilmiyorum ama test yaptır bence. Dilerim bebeğin olur.

Aminnn kızlarr amin cogumuzun tek derdi bebek ah bi olsa Rabbim sesimizi duyacak insallah agustosta dusuk yaptim deniyorum olmuyo insallah olur bu ay planlayarak hamile kalanlara ilk geceden hamike kalnlara hayranim kizlar insallah bizimde bebislerimiz olurrr

sonuc nedir acaba annemi oluyorsunuz :)

Aminnn kızlarr amin cogumuzun tek derdi bebek ah bi olsa Rabbim sesimizi duyacak insallah agustosta dusuk yaptim deniyorum olmuyo insallah olur bu ay planlayarak hamile kalanlara ilk geceden hamike kalnlara hayranim kizlar insallah bizimde bebislerimiz olurrr
amin canım inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin.bizde istiyoruz olmuyor :KK43: güzel haberlerini bizede bildir

2 kere test yaptim negatif ama hala hastalanmadim bebek konusunda nerde hata yapiyoruz acabaa

Bir kan testi yaptırsaydınız. Evde yapılan testler 6 gün sonra falan daha net belli oluyor
Kalbinizi bozmayın allah inşallah size ve isteyen herkese nasip eder.

size geniş bi aciklama yapayim. adet demek yumurtaliklarin dokulmesi demek. adetin basladgi gunden itibaren ileriye donelik on iki gun sonra yumurtlama doneminiz baslar. yani adet basladiktan sonraki 12-13-14-15-16. gunler korunmasz iliskiye grersnz cocuk olma oranı yuzde doksan dokuz. diger gunler olmasi gitgde azaliyo. dedgm takvme gore hesaplarsan hamile olup olmadgni anlayablrsn cnm. Allah gonlune gore versin :)

size geniş bi aciklama yapayim. adet demek yumurtaliklarin dokulmesi demek. adetin basladgi gunden itibaren ileriye donelik on iki gun sonra yumurtlama doneminiz baslar. yani adet basladiktan sonraki 12-13-14-15-16. gunler korunmasz iliskiye grersnz cocuk olma oranı yuzde doksan dokuz. diger gunler olmasi gitgde azaliyo. dedgm takvme gore hesaplarsan hamile olup olmadgni anlayablrsn cnm. Allah gonlune gore versin :)

Ahhh keşke dedıgınız gıbı yüzde doksan dokuz olsa ... maalesef ki yanlış .. ben 1 sene denedım her ay .. herseyı kuralına gore oynadım ama en sonunda oldu ..
Sağlıklı bireylerın, hamile kalma olasılıgı , her ay %25 dir .. Umarım dileyen , çabalayan herkese nasip olur..

X