Ölürmüsün öldürürmüsün

cardelenss

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
2.131
27
Bendeki konu trajikomedi benim eşimin ailesi kışın köyden gelir bizde ve diğer eltilerimde kalırlar buraya kadar iyi hoş ama benim kocam şuan ki durum gbi anası babası gelince onların yattığı odada yatıyor sizce ne yapmalıyım allah aşkına

Seni bırakıp annesi ve babasının odasındamı yatıyor. Peki ne kadar sürüyo annesi ve babası gidene kadar mı bi günmü.

5 yıllık evliyim genelde bunu yapar bişi yapamasa dipdibe oturular vs vs
Takmamaya çaluşıyorum hatta hareketlwriyle daşga geçiyorum kıskandığımı onun annesi olduğunu hatırlatıyor
Eşim 39 annesi 67 yaşında bende 29

Yok artik çocuklar bile anneleriyle ayni odada yatmiyo ayri yatiyo koca adam niye onlarla yatiyo.onlar demiyomu oğlum eşinin yanina git diye.

Bende merak ediyordum demiyorlar neler neler varda yazsam sabah olur
Artık alıştım hatta direk iyi geceler diyip ben yatıyorum benim eşim çoktan onların yatacağı yerde sıZmış oluyor

Ya ben de annemlere gidince anmecigimin koynunda yatarim cok ozluyorum ne yapayim ama bi erkegin anne babasinin koynunda yatmasi cok tuhaf ya ne bileyim bi de evli bir erkegin yani :KK48:

Bu adami gece rahat birakmiyormusun :KK48: hayret birsey kusura bakma komik bir durum sen ona yarin biberon al hediye malum kv sütten kesilmistir esin belki nedemek istedigini anlasin

anne babasi yasliymis belki gece bi ihtiyaclari olur su filan isterler diyebelkide allah korusun gece bisey olur diye onlarla yatiyordur kötüye yormayin...

evet belki böyle bir durumdur
açık açık sorsanız eşinize, durum buysa bebek telsizi ile çözebilirsiniz işi.

anne babasi yasliymis belki gece bi ihtiyaclari olur su filan isterler diyebelkide allah korusun gece bisey olur diye onlarla yatiyordur kötüye yormayin...

Evim yalı değilki bildiğin üç oda ıhh deseler duyarız emin ol uzakta bile ulaşıyorlar gece gündğz farketmiyo onlara kötüye yormuyorum ama sıktı artık peki ne duruma düşürüyor sence

Benim 3 yaşındaki kızım kendi odasında yatıyor☺️
Benim bahsettiğim insanlar yaşlı yatalak değil ki çay fındık toplayan insanlar yazın köyde

tamam biraz tuhaf ama dedim ya yasli insanlar gönüllerini hos tutmak istiyordur..
birde kucuk cocugun varmis bu sekilde gece kafa dinliyordur...
erkekler rahatina düskün olur seni ne duruma düsürdüklerini pek düsünmezler...
sende düsünme düs yat iste cocugunla :) enine boyuna yatak senin :))

X