• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyor muyum?

çok çok geçmiş olsun konu sahibi.
dilerim çabucak atlatırsın hastalığın her ne ise.
bu hayat sınav dünyası. maalesef hergün farklı sınavlarla uğraşıyoruz. yeter ki dermanı olanlardan olsun uğraştıklarımız.
ben de bebeğimi emzirirken hidrosefali ile tanıştım. yaşımda 26 idi. drlar vah tüh ettiler yanımda. psikolojim berbat olmuştu. çünkü ben ki dr önünden geçmeyen biriydim. bu hastalık beyinle ilgili. ve maalesef riskli ameliyattan başka çaresi yok. ilaç gibi.
neyse ki Allah yüzüme baktı ve hastalığım stabil kaldı.
neyse efendim. 28 yaşımda psikolojim bozuldu panik atak oldum. psikiyatriye gittim. verdiği ilaçlar beni hastanelik etti. acildeki drlar ciğerlerimin iflas etmek üzere olduğunu falan söylediler.
hastanede kaldım. günlerce tetkik yapıldı ve nedeni kullandığım ilaçlar olarak tanımlandı. kontrol altındayım ve iyiyim. üstelik o ilaçlar aniden bırakılmaz ama bıraktım. hem tedavim tamamlanmadı hem de yarım kestik. ha ben daha güçlü oldum bence.
sen de daha da güçleneceksin. yeter ki dik dur kendini ferah tut. her şey güzel olacak inş. kötü anne falan da değilsin. elinde olmayan bir şey bu

değerleriniz akciğerde sıkıntıyı işaret ediyor gibi.
Akciğer Hastalıkları başlıca astım, bronşit, göğüste su toplanması, nefes darlığı, kist hidatik, plörezi, verem, zatüreden oluşur. Akciğerhastalıklarından en sık görülenleri astım ve KOAH (Kronik ObstruktifAkciğer Hastalığı) dır.(alinti)
umarım tez zamanda iyilesirsiniz. kan testinizi suan ozelde 1 hekime gösterme şansınız yok mu

Hepinize tesekkur ederim bu aralar fazla giremedim zor gunlerdir bebegimi memeden tamamen kestim ve hic kolay olmadi hala iyilesemedim uzun zaman oldu skntlarim
Aynen devam ediyor.Doktor kontrole cagirdi yanliz ihmal ettim.Bu arada enn en cok uzuldum bebegime bulasmasiydi neyseki boyle birsey olmadi Bu yuzden mutluyum.

Hepinize tesekkur ederim bu aralar fazla giremedim zor gunlerdir bebegimi memeden tamamen kestim ve hic kolay olmadi hala iyilesemedim uzun zaman oldu skntlarim
Aynen devam ediyor.Doktor kontrole cagirdi yanliz ihmal ettim.Bu arada enn en cok uzuldum bebegime bulasmasiydi neyseki boyle birsey olmadi Bu yuzden mutluyum.
Degerler ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok cok bi fark yok sinir degerlerle. Mesela 0.50 ust sinirsa sizinki 0.55 cikmis cok da farkli degil sanki. Ciddi birsey yoktur bence.. moralinizi bozmayin..

Cok gecmis olsun insallah düsündügün kadar kötü degildir.

Hemen ölümü düsünme senin bir evladin var onun icin hayatta kalmalisin cnm.

Verem artik ölümcül bir hastalik degil. Caninizi sikmayin. Sonuclanana kadar bebeginizle fazla temas kurmamaya calisin ne olur ne olmaz.

IMG-20180303-WA0000.webp canim bu benim gecen haftaki tahlilim.seninkiyle karsilastirdim.senin yuksek ya da dusuk olan degerlerin ile benimki hemen hemen ayni.doktorum bir sorun olmadigini soyledi bana.bendemde mi bir problem var yani simdi:))kafam karisti.bende kanli balgam yok.biraz oksurup sirtim agridu diye gittim.film falanda cekildi.bronslarda daralma var sigarayi birak gecer dedi.antibiyotik ve hava verdi.gayet iyiyim simdi

Son düzenleme:
Annemi bu hafta zaturre teshisiyle yatırdık. Enfeksiyonu çok yüksekti Çok riskli dediler her yola ucu açıktı yani ... Bir hafta olmadan iyileşti. Belki küçük bi hastaneye gittiniz ondan olabilir Alanı değilse yorumlayamaz ...

Başka bi hastaneye başka bi sıkıntıyla gittik. Acildeki doktorun mimikleri beni öldürdü. Sözlüğe baksam şikayet için bütün detayları öğrenirdim .Yatis verdiler araştırdılar ettiler 3. Gün bisey yok deyip taburcu ettiler..

Takmayin kafanıza... Çok geçmiş olsun...

Bende son zamanlarda kanli balgam çok cikardim. Gunlerce zorla nefes aldigimi yataktan cikamadigimi bilirim... doktora gittigimde sorun olmadigini soyledi acile gittiyseniz belki doktorun alani olmadigi icin sizinle o sekilde konuşmuştur..

Ahh canimm benim cok gecmis olsun. Bu zamanlarin en populer hastaligi heralde verem :)
bende kuru oksuruk sikayeti ile doktora gittim gogus hst. Kalbe goNderdi. Ozel hastaneden apar topar arastirmaya sevk ettiler suan 3gundur hastane de kaliyoum 2 yasinda bebegim var. Onu getirme dediler. Verem olabilirsjn dediler. 3gundur oglumu sadece telefonda goruyorum. Opemiyorum sarilamiyorum koklayamiyorum. Hep agliyorum. rontgn tomografi cektirmedigim kalmadi 3gundur toplamda 25e yakin tup kan aldilar. ArastiriyolaR. Gogus suanda veremden supheleniyR kalp dr. Kalp yetmezliginden. Bende daha 23 yasibdayim. crp degerim 6ydi buraya geldigimde suan 140 dktorlar antibiyotige basladi tansiyon en fazla 10a.6 cikiyor. Hep dusuk. Hastane yemeklerini yiyemiyorum disardan gelenler getiriyor. Iyice bunalimdayim. ama aklima olecegim gelmiyor. Cunku bir oglum var. O bensz yapamaz. Doktorlar her geldiginde ne zaman cikacam burdan diyorum. Evde daha iyiydim diyorum gondermiyolar. :( sende olmeyi dusunme sakin. kansere bile tedavi buluyolar. allah herkese sifa versin insallah. Birmeleks Birmeleks

Lütfen uzmeyin siz de kendinizi Eliffkeremm.İyi ki sık sık gitmissiniz hastaneye iyilesmediginizi farkettiginizde .Umarım birkaç gün sonra evinize ve bebeğinize kavusursunuz:dua:

Merhaba ben de ankilozan spondilit hastasıyım. Glüten ve şeker diyeti yaparak ağrılarımdan büyük oranda kurtuldum. Bu hastalıkla ilgili deneyimlerimi blogumda yazıyorum. okumak isteyenler için linki aşağıya bırakıyorum. herkese ağrısız ve sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X