• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum anlasana

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.179
548
29
Not: Nolur konuyu tasimayin admin gebelikte yazdim oneri gelmedi belki simdi derdime derman olunur.

Saka maka biyana iki gundur cok kötüyüm 28 hafta gebeyim uzaninca nefesim kesiliyor surekli saga sola donup donup duruyorum.simdide bel agrim karnimin yan tarafi cooooooookkkkk agriyor onericeniz bisi varmi...

Internette arastirdim oluyomus boyle seyler hamilelikte dio doktor napcakki bna :KK43:
Onu da doktora soracaksınız napacaksınız diye.

Aslında ironiyle yazdım Doktor diye illaki gitmişsinizdir dedim ama bi doktora dahi gitmeden bu ağrıları kendi kendinize çekiyorsunuz.

Şimdi burda bitki kürü deseler, şunu yap bunu yap deseler yapabilecek misiniz, o çocuğu riske atarak?

Randevu alın ve gidin, hiç bişey yapamasa magnezyum falan verir.

Not: Nolur konuyu tasimayin admin gebelikte yazdim oneri gelmedi belki simdi derdime derman olunur.

Saka maka biyana iki gundur cok kötüyüm 28 hafta gebeyim uzaninca nefesim kesiliyor surekli saga sola donup donup duruyorum.simdide bel agrim karnimin yan tarafi cooooooookkkkk agriyor onericeniz bisi varmi...
öneri yerine doktora gitsen diyorum

Aslında ironiyle yazdım Doktor diye illaki gitmişsinizdir dedim ama bi doktora dahi gitmeden bu ağrıları kendi kendinize çekiyorsunuz.

Şimdi burda bitki kürü deseler, şunu yap bunu yap deseler yapabilecek misiniz, o çocuğu riske atarak?

Haklisin en iyisi yarin gitmek boyle olmucak

Ve doktor aslinda magnezum yazmisto kafamdan saldim gidip ilaci almamistim ozaman onemsememistim

çok ağrınız var ve bihter ziyagil repliğiyle konu açıyorsunuz. amacınızın yardım almak olduğuna emin misiniz? neyse geçmiş olsun. :işsiz:
Valla iş yaparken bi aşkı memnu açim dedim , başlığı görünce ne oluyor dedim:27:

Çok sıkıntınız varsa doktora görünseniz?

Ben de 29 haftalık hamileyim. Mide bulantisi, mide yanmasi, gaz problemi, bagirsak sorunlari, surt ve bel ağrıları, gece uykusuzluk, yatakta dönerken zorlanma, ayakta kalınca baskı, sırt üstü yatarken nefes darlığı, yan yatinca bebegin hareketlerinin acitmasi vs vs vs hepsini yaşıyorum. Bunlar cok ileri boyutta degilse ve genel gebelik takipleriniz normalse, zaten hamilelikte görülen şeyler bunlar. Ota çöpe de dert yanilmaz ki, karnimizda can taşıyoruz neticede. Bu ağrıları yaşamak için 20 sene tedavi gören insanları düşünün

Yediğiniz bazı şeyler gaz yapabilir. Tabi ki önce doktora gitmelisiniz burda soracağınıza. Çünkü sizin ağrınızı bilmiyoruz ve bu durumda da zaten bişey önerilemez. Hamilelikte normal diye biliyorum. Bana da oluyor bugün nefesim kesildi resmen,otururken her yerime bişeyler batıyordu. meğer lahana gaz yapmış :)

Yorumlariniz icin cok tskrler kusura bakmayin banli oldugum icin cvp yazamadim.hastaneye gittim bel icin bi agri kesici birde idrar yollarmda iltihaplnma cikti ilkkez onun icin fitil krem antibiyotk yazdi smdi onlari kullaniyorm

Back
X