• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum anlasana

Gecen gun bendede bi agri oldu sorma.. tum gun yataktan kalkamadim kapiyi acmaya zor gittim.. genisleme agrisiymis.. ilk cocugum degil neyin genislemesi dedim.. her hamilelik baska iste..eve doktor geldi cunku kipirdayamiyodum.. acilma vs var mi ona bakti erken dogum olabilir mi diye.. cok sukur oyle birsey yok..sicak su torbasi koydum orama burama.. dinlendim yattim..

Bi doktoruna git bencede.. anlamiyorum doktor bana napicak diyenleri:(

Bwbek büyüdükçe hem iç organlarınıza hem de belinize olan baskı artar bu çok normal.
Yatış pozisyonunuzu değiştireceksiniz ve dinleneceksiniz hepsi bu.

Gecen gun bendede bi agri oldu sorma.. tum gun yataktan kalkamadim kapiyi acmaya zor gittim.. genisleme agrisiymis.. ilk cocugum degil neyin genislemesi dedim.. her hamilelik baska iste..eve doktor geldi cunku kipirdayamiyodum.. acilma vs var mi ona bakti erken dogum olabilir mi diye.. cok sukur oyle birsey yok..sicak su torbasi koydum orama burama.. dinlendim yattim..

Bi doktoruna git bencede.. anlamiyorum doktor bana napicak diyenleri:KK43:

Allah sifa versin sanada gitti doktora belim icin agri kesici verdi bisi demedi onla ilgili sadece usg den bebegimle ilgili cok sukur saglikli dedi

gebelik agrilari oldurmez merak etme. internette de doktorculuk oynama.
dr bana ne yapacak gibi sacma cumleler insanlarin aldigi kac yillik egitime hakaret.

gebelik agrilari oldurmez merak etme. internette de doktorculuk oynama.
dr bana ne yapacak gibi sacma cumleler insanlarin aldigi kac yillik egitime hakaret.

Ne dedigimi iyi anla once seninde dedigin gibi "gebelik agrilari oldurmez" internet tek degil ailem de gebelikte bel agrisi normal diodu oyiuzden dr napcak dedim
Aynen oylede oldu bel agrisi normal oldugu icin dr onunla ilgili bi yorum yapmadi agri kesici verdi lafimi isine geldigi gibi cevirme

Back
X