Ölüyorum kimsenin haberi yok...

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Kızlar benim 1 senelik bir iliskim vardi.. sevgilim olacak herif tam bir sanal iliski duskuni onceki iliskileri hep sanal ve biriyle baslamadan onceki iliskisini bitirmeyen biriydi. son bi senedir cok soğuk davraniyordu en son ona buluşalım sorunlarimizi konusalim dedim gelmiyordu zaten bitmis diyordu.. neyse sonunda bulustuk 10 gun once ve tipki ilk gunku gibi heyecanliydik opustuk sarildik. Taaki bu telefonunu acmiyordu kapali tutuyordu bende suphelendim ac telefonu dedim acti ve bi kizdan mesaj geldi . ben sinir kirizi gecirdim tokadi bastim ordedim bunun uzerine senmisin annnem hakaret eden diye dayak atmaya calisti. Ben terkettim kaldigimiz evi. Sonra mesaj ustune mesaj suclu sensin sen beni bu duruma getirdin hep otekilestirdin hep 3.kisileri soktun oysa ben biseyleri yoluna koymaya gelmistim bi daha beni sorma diye mesajlar atti hic sormadim zaten.. suan cok kotuyum antidepresan kullaniyorum... ne yapmamm gerektigini bilmiyorum nasil hayata donerim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kızlar benim 6 senelik bir iliskim vardi.. sevgilim olacak herif tam bir sanal iliski duskuni onceki iliskileri hep sanal ve biriyle baslamadan onceki iliskisini bitirmeyen biriydi. son bi senedir cok soğuk davraniyordu en son ona buluşalım sorunlarimizi konusalim dedim gelmiyordu zaten bitmis diyordu.. neyse sonunda bulustuk 10 gun once ve tipki ilk gunku gibi heyecanliydik opustuk sarildik. Taaki bu telefonunu acmiyordu kapali tutuyordu bende suphelendim ac telefonu dedim acti ve bi kizdan mesaj geldi canimm ne cok ozledim seni bi bilsen diye bi mesaj.. ben sinir kirizi gecirdim tokadi bastim oruspu cocugu dedim bunun uzerine senmisin annnem hakaret eden diye dayak atmaya calisti. Ben terkettim kaldigimiz evi. Sonra mesaj ustune mesaj suclu sensin sen beni bu duruma getirdin hep otekilestirdin hep 3.kisileri soktun oysa ben biseyleri yoluna koymaya gelmistim bi daha beni sorma diye mesajlar atti hic sormadim zaten.. suan cok kotuyum antidepresan kullaniyorum... ne yapmamm gerektigini bilmiyorum nasil hayata donerim bilmiyorum.
Ayrılıktan kimse ölmemiş. Unutacaksın başka yapacak bişeyin yok.

Adam sizi aldatmis siz gerekli tepkiyi verince de sizi suclamis. Nasil bir mantik bu hem suclu hem guclu. E siz de su an kendinizi suclu hissediyorsunuz sanirsam. Lutfen yapmayin kendinize yazik etmeyin ozellikle de boyle birisi icin. Sizin her bulusmanizdan 5 dk sonra diger sevgilileriyle ask mesk dolu mesajlar atan belki konusan sizin gibi bir suru kizi kandirip oyununa alet eden bir adam bu. Uzulunecek adam vardir adam bile olamayan vardir. Sevmissiniz elbet uzulursunuz ama boyle birisine degmez kendinizi hirpalamayin. Disari çıkın arkadaslarinizla konusun bulusun gezin. Ayriligin en iyi ilaci zaman. O yuzden gecene kadar mutlu rolu yapin bi gun gelir gercek olur bi bakarsiniz unutmussunuz, akliniza bile gelmiyor

Adam sizi aldatmis siz gerekli tepkiyi verince de sizi suclamis. Nasil bir mantik bu hem suclu hem guclu. E siz de su an kendinizi suclu hissediyorsunuz sanirsam. Lutfen yapmayin kendinize yazik etmeyin ozellikle de boyle birisi icin. Sizin her bulusmanizdan 5 dk sonra diger sevgilileriyle ask mesk dolu mesajlar atan belki konusan sizin gibi bir suru kizi kandirip oyununa alet eden bir adam bu. Uzulunecek adam vardir adam bile olamayan vardir. Sevmissiniz elbet uzulursunuz ama boyle birisine degmez kendinizi hirpalamayin. Disari çıkın arkadaslarinizla konusun bulusun gezin. Ayriligin en iyi ilaci zaman. O yuzden gecene kadar mutlu rolu yapin bi gun gelir gercek olur bi bakarsiniz unutmussunuz, akliniza bile gelmiyor
Allah onun belasini versin... hep ihanetle suclardi beni bisey yapmamama ragmen kuzenimden tut sinif arkadaslarima kadar herkesi sevgilim yapmistir... megerse kendisi oyleymis...

Allah onun belasini versin... hep ihanetle suclardi beni bisey yapmamama ragmen kuzenimden tut sinif arkadaslarima kadar herkesi sevgilim yapmistir... megerse kendisi oyleymis...
Kisi kendinden bilir isi. Ne zaman suclamalar kiskancliklar artsa suphelenmek lazim. Herkesi kendi gibi saniyor iste.

Kızlar benim 6 senelik bir iliskim vardi.. sevgilim olacak herif tam bir sanal iliski duskuni onceki iliskileri hep sanal ve biriyle baslamadan onceki iliskisini bitirmeyen biriydi. son bi senedir cok soğuk davraniyordu en son ona buluşalım sorunlarimizi konusalim dedim gelmiyordu zaten bitmis diyordu.. neyse sonunda bulustuk 10 gun once ve tipki ilk gunku gibi heyecanliydik opustuk sarildik. Taaki bu telefonunu acmiyordu kapali tutuyordu bende suphelendim ac telefonu dedim acti ve bi kizdan mesaj geldi canimm ne cok ozledim seni bi bilsen diye bi mesaj.. ben sinir kirizi gecirdim tokadi bastim oruspu cocugu dedim bunun uzerine senmisin annnem hakaret eden diye dayak atmaya calisti. Ben terkettim kaldigimiz evi. Sonra mesaj ustune mesaj suclu sensin sen beni bu duruma getirdin hep otekilestirdin hep 3.kisileri soktun oysa ben biseyleri yoluna koymaya gelmistim bi daha beni sorma diye mesajlar atti hic sormadim zaten.. suan cok kotuyum antidepresan kullaniyorum... ne yapmamm gerektigini bilmiyorum nasil hayata donerim bilmiyorum.
Canım benim valla kendini uzdugunle kalıyorsun. Seninle iken başka kızlarla konuştuğu yetmiyormuş gibi birde seni suçluyor yani senin üzerinde suçluluk psikolojisi oluşturmaya çalışıyor. Ezdirmeyin böyle insan musvettelerine kendinizi o tepkiyi vermekte yerden göğe kadar haklısın. Kimse ayrıldıktan ölmemiş aksine her şeyde bir hayır vardır o msj i gormeseydiniz ikinizi birden idare etse daha mı iyi olacaktı. Kendinizi bu ruh halinden çıkarmaya çalışın çıkın dışarı temiz hava alın makyaj yapın guzellesin başka ortamlara girin bir etrafıniza bakinin emin olun iyi gelir..ve sizi haketmeyen degersizlestiren insanlar için de üzülmeyi bırakın.

Bu adam için değmez güzelim
Hemende suçu ne güzel sana atmaya çalışmış balık baştan kokmuş zaten

Bı dünyaya onun içinmi geldiniz ve güvenmesiğiniz kişi zaten daha ne evde bulusuyorsunuz sarılıyosunuz öpüşüyosunız anlamsız

ay cnm yaa benımde eskiden konustugum cocuk senınkı gıbıydı net duskunuydu. netten kızları agına dusurup ya yatacak bırını arıordu yada faydalanacak. onu fake hesapla ıslettım bıle salak hemen kanmıstı. bıde akılları beyınlerı de yok bunların .yeterkı kız olsun bunlara..ben bunu farketmemle zaten konusmayı kestım. sımdı dahala netten kız pesınde. ama bılıormusun cnm bunlar asla mutlu olamazlar. evlenseler bıle sadık kalamazlar. cunku kız delısı onlar akılları bel altlarında. ben o cocuktan kurttulduguma cok sevınıyorum. kendısı bır asalaktı cunku parazıt gıbı . ilerde dusunsene evlensek bıle mutlu olamazdım onla yıne kız pesınde olurdu. huylu huyundan vazgecmez

Yahu konu başliklarini bu kadar abartili göstermeyin, milyon düşünceyle konuya giriyoruz.
6 yillik bi ilişkiden bahsediyosunuz, sevgiyi değeri geçtim alişkanliktan ötürü bile aci çekiyor olabilirsiniz. Zamana birakin, farkli şeylerle kafanizi dağitin. Düşündükçe bu moddan çikamazsiniz.

şöyle konuları okudukça cidden acaip sinir oluyorum
bu nedir ya
sanki dünya tek erkek üzerine kurulu
neden size ilgi gösteren sizi seven sayan biriyle karşılaşmayı düşünmüyorsunuz da bu kanı bozuk için ölüyorsunuz..pess ya pess
bir çok insanın başından buna benzer olay geçer ama kimse ölmez yahu
hazmetme olayına gelince ,tamamen geçici bi durum
biraz kendi hayatınızla ilgilenin

Back
X