Ölüyorum kizlar sevgisizlikten...

Moredarklife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
1.170
341
Evet daha evvelki konularim sogumadi fazla uzatmayacagim, gecen konudaki kuslugumuz devam ediyor evde buz gibi hava biten iletisim, soguyan bir ben , tum erkeklerden ilk kez tiksinen ve korkan bir ben var artik, kah canim yaniyor, kah kendime uzuluyorum kendi hayatimin icine ettigim icin, univ kazan didin ugras emek ver ama evlen hos yine de okudum ama tum heveslerim hayallerim yasamadigim heyecanlarim hepsini esim ivin ittim kenara evlendim yine olmadi mutlu olamadik bir turlu, anlamak istemesse nasil anlatirsiniz ki bir insana yok...

Bosanaamam da ailem cevre oglum hepsi bir baski, yorulmus bir ziin, beden, bikmis bir bunye cesaret sifir, enerjim bitik dusunuyorum da su ev sartlarinda kimse karismasa karnim boyle sukur normal doysa calismis olsam duzenim.ayni boyle olsa ama aslinda ben mutlu olurdum ya..

Kizlar artik sabri tukenmis onubda sevmiyor belli besbelli kavgaya yer ariyor cocuklik etme abartma deyip gecistiriyorum artik ona gurur yapmiyorum. Koynuna girmiyorum isteyuen de yok zaten istese de ilk kez hissim yok, tuhaf ilk kez hissettim bu duyguyu, ev arkadadi gibi yasayip gidecegiz belli , o kendi hayatinda ben kendi hayatimda iste ... yorum bekliyorum bana yardimci hepinizi gonlunuzden opuyorm arkadaslar...

işe girip çalışmnaya başla ve kendi paranı kazan.sonra boşan ve çocuğunla mutlu ol. çevreyi umursama, onlar mı çekiyor senin yaşadıklarını? ya da her gün bu adama katlan, çünkü değişmeyecek belli. seçim sana kalmış

Kursana kendine güzel bir Hayat, bunun icin baskasina ihtiyacin yok. Calis, ayaklari üzerinde dur, cevre edin, arkadaslar edin. Cik gez yani yanliz degilsinki bu hayatta. Göbeginizde birbirine bagli degil, nedir bu Kücük Emrah isyanlari yahu ? Üniversite Okumus bayansin, senin kendine güvenin olmazsa eger esinin sana saygisi olmasi cok zor.
Ama bagimsiz olmaya basladigin an kocanin gözünde cekici olursun.

Yazık değil mi bebenize?
Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz belli de bebenize niye mutsuz bir aileye mahkum ediyorsunuz?
Insanlar temizlik yaparak, merdiven silerek yeni bir hayat kuruyorlar, sizin mesleğiniz de varmış.
Niye acı çektiriyorsunuz daha fazla kendinize?

Çünkü özgüvenli,Ayakları üzerinde duran kadını karşısında görünce sana saygısı artacak sevgide Devamında gelecek...
kucuk bir yerde yasiyorum ilk basladigim yer dershaneydi ve ilk 3 ayda yonetime terfi ettirdi kurucu o kadar guven vermisim demekki bi anda oyle tepe takla ettiki beni sozlesmeyi feshettik imzami atip ciktim adim da cikti muhtemel ki bu yil basvurdigim yerden cevap gelmedi umudum kpss ye kaldi o da ne umutsa artik

Yazık değil mi bebenize?
Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz belli de bebenize niye mutsuz bir aileye mahkum ediyorsunuz?
Insanlar temizlik yaparak, merdiven silerek yeni bir hayat kuruyorlar, sizin mesleğiniz de varmış.
Niye acı çektiriyorsunuz daha fazla kendinize?

Gucum yok korkuyorum hemde o kadar atik olan ben cok korkuyorum oyle yorulmusum ki ama belli zaten kendisi de diyor bu sin sonnu bosanma sen biseyden memnun olmhyorsun diyor hep sen dili hic ben ne yapabilirim diye bir sey yok

Gucum yok korkuyorum hemde o kadar atik olan ben cok korkuyorum oyle yorulmusum ki ama belli zaten kendisi de diyor bu sin sonnu bosanma sen biseyden memnun olmhyorsun diyor hep sen dili hic ben ne yapabilirim diye bir sey yok
Bu şekilde korkmaya devam edecekseniz daha çok üzüleceksiniz maalesef.

Bölümünüz Rehberlik mi acaba eğer öyleyse puanları bir dönem çok düşmüştü

Kendinize guvenin bayan, kendinizi sevin. Kendinize inanın. Eşiniz sizi mutlu etmiyorsa onu sevmeyin. Sizi sevmiyorsa ona katlanmayin
Oğlunuz ileride buyudugunde annem ne kadar uzulmus diye dusunmesin
Bir gunlugm var onu evlendiginde karisina verec3gim oglumun oglumun haberi olmayacak tabi ben oldugumde onu okuyip esine iyi bir ibretlik es olsun istiyorum benim kapilarim kapanmis cunku bu cok kesin bosansam da etraftakiler rahat mi duruyor saniyorsinuz dul gizel genc salca olan olana onlarla mi savasmak, bu adamin cocuk savaslari senden alicam da alicam onlarla mi savasmak ailem hep kucuk dusurucu baskilari kocani elinde tutamadin biz neler cektik vs baskilari ezil ezil yerim kalmamis inanin cok korkuyorim

Kursana kendine güzel bir Hayat, bunun icin baskasina ihtiyacin yok. Calis, ayaklari üzerinde dur, cevre edin, arkadaslar edin. Cik gez yani yanliz degilsinki bu hayatta. Göbeginizde birbirine bagli degil, nedir bu Kücük Emrah isyanlari yahu ? Üniversite Okumus bayansin, senin kendine güvenin olmazsa eger esinin sana saygisi olmasi cok zor.
Ama bagimsiz olmaya basladigin an kocanin gözünde cekici olursun.

Hic cesaretim yok disarisinin gercegi bildigimiz gibi degil gecen yil yasadim hepsini yasayanlari da goruyorum allahim dualar ediuorum yardim eli uzat bana diye rabbim evladimla sinamasin insallah daha bi o kaldi geriye benden ,

Kendinize guvenin bayan, kendinizi sevin. Kendinize inanın. Eşiniz sizi mutlu etmiyorsa onu sevmeyin. Sizi sevmiyorsa ona katlanmayin
Oğlunuz ileride buyudugunde annem ne kadar uzulmus diye dusunmesin

Oglum herseyden onemlim burda cok iyi sartlarda havuzlu bir sitede bahceli evde arkasaslariyla her gun civil civil maddiyati da yerinde ama ben ayrilirsam hepsi sonecek ve cocuk buraya kayacak bir sure sonra rahat varken anne olsam da bi yerden sonra gidiyor cocuk bunu cok gordum ben bir yandan da parcalanack yuregi off

Bir gunlugm var onu evlendiginde karisina verec3gim oglumun oglumun haberi olmayacak tabi ben oldugumde onu okuyip esine iyi bir ibretlik es olsun istiyorum benim kapilarim kapanmis cunku bu cok kesin bosansam da etraftakiler rahat mi duruyor saniyorsinuz dul gizel genc salca olan olana onlarla mi savasmak, bu adamin cocuk savaslari senden alicam da alicam onlarla mi savasmak ailem hep kucuk dusurucu baskilari kocani elinde tutamadin biz neler cektik vs baskilari ezil ezil yerim kalmamis inanin cok korkuyorim
Yapmayın Allah aşkına sizin günlüğünüzü bundan 30 sene sonraki gelininiz ne yapsın?
Boşanınca siz çizginizi belli ederseniz hiç kimse salça da olmaz ketçap da!
Rica ederim, Çıkın hayal dünyasından!
Gerçek hayata dönün!
Kendinize yeni bir yaşam için çabalayın!
Günlüktü, ibret eşti bunlar boşa enerji kaybı!!!

Neden böyle seneryolar kurguluyorsunuz belki korktuğunuz gibi olmayacak eskisinden daha düzenli bir yaşantınız olacak bilemezsiniz.ama ben yinede boşanın demeyeceğim.Önceliğiniz kpss ye hazırlanıp atanmak olsun lütfen kendinize bu iyiliği yapın.

Lütfen eşini dinleme ve mesleğini yap bak o zaman Etrafında pervane olacak.

Valahi artik yardan da gectim serden de , derdim degil artik pervan3 falan tum erkekler uzak dursun benden bi oglum kalsn yanima tiksiniyorum hepsinden resmen , hepsi avci hepsi hain artik gozumde, yedigi kaba pisleyen nankor hepsi benm.nazarmda.

Oglum tek derdim dert ortagim nefesim, umudum, moralm o mutlu her gun gezmeler yemeler icmeler havuzlar keyifleri cakir, bununla yetinmeye calisiyorum benim hatamdi bu adama cocuk vermrk oglumun sucu ne simdi.bu hayattan nasil mahrum birakirim diyorum , sonra da gonlumun bir yani ya nazar ya sen diuor... sonra bi sigara yakiyorum basa donuyor her sey

X