ölüyorum sanırım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Biri bana acil yardım etsin çok kötüyüm sevgilim beni terk etti 2 hafta oldu sürekli ağlıyorum ona mesaj atıyorum barışalım tekrardan diye ikimiz için de hayırlısı olsun diyor çok seviyorum dön diyorum sürekli hayırlısı diyor canımın acıdığı yetmez mi ya kimsem yok çok kötüyüm geçen sene o yanımdaydı şimdi ise yok dönmez mi sizce geri nasıl kurtulcam bu aşktan

Bak simdi.Önce mesaj atmayi birak.Belliki fazla onsuz olamiycagini biliyo onu anladik.Eger olcagi varsa bile su anda senin bu tavrinla duzelmez.Bi dur bi sakin ol.Ona asla sensiz yapamam deme.Diycekki nasilsa bensiz yapamiycak nasilsa duzelcek diye duzeltmek icin caba gostermez.Bu surectede sen kendini perisan edersin ama o senin kadar uzulmez emin ol.Cinku biliyo sen mesaj attikca daha cok hakli hisediyo kendini.Bolca dua et.Namaz kil.Ben ayrildigimda oyle rahatliyodum.Asla ayrilik sarkisi dinleme.Icin nefes almiycak kadar daraldiginda ve ya boyle olmamaliydi diyip maziye daldiginda sunu hatirla ayni gecmise oda sahip.Isterse mesaj atabilir oda duzeltebilir ve oda ozleyebilir.Yani istemiyosada sunu dusun seni istemeyen biri icin ne yapabilirsin.Kendine izsaygin olsun.Asla bu donemde ya baskasini bulursa diye aramalara girme onu sosyal medyadan ve asla hayalini kurup icinide actma.Bekle ve izle.Telkin et kendini.Guclu biri gorsun.Tamam ayrilmak istemedigini soylemissin sevdiginide soylemissin.Bellki oda kestirip atmamis hayirlisi diye acik kapi birakmis.Bekle ve gor sadece

Durmadan geri dön diye mesaj atıyorum sanırım artık atmamam lazım beklemem lazım olmazsa da dönmezse de unutmaktan başka çağre yok gibi

Şaka gibisin. Niye adamı taciz edip kendinden bıktırıyorsun ki?! Bırak ağır ol azıcık hatta ben olsam hiiiiiiççç atmam mesaj falan. Atma bi daha merak ettir azıcık kendini. Ölcem diyip ölenini görmedik daha. Aradan geçer 5-6 ay ayaklarını yerden kesen biri çıkar karşına. Ohooooo takılma bu kadar...

kendini cok kucuk dusurmussun
sana geri donerse bike bu iliski yurumez zaten cok taviz vermissin...
nasilsa ne yaparsam yapiyim bana donuyo dicek
uzak dur...

erkek bitirdiyse ilişkiyi genelde "dön" denince dönmez hatta ters teper dön demek.. bırak bi daha arama sorma bi düşünsün, özlesin.. döner belki, dönmezse de dönmesin.. o sensiz yaşayabiliyorsa sen de onsuz yaşarsın.. unutuluyor geçiyor gidiyor.. ben de 4 aydır aşk acısı çekiyordum bitti gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…