ölüyorum yalnızlıktan

Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana mutluluklar getirsin inşallah. Ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailemden ve sevgilimden uzak bir şehirde yaşıyorum tek başınayım.
Dilerim en kisa zamanda kavusursun sevdiklerine. Benim yalnizligim varlik içinde. Eşim var ama yok. Ailem benim acilarimi bilmiyor. Bilmesinler de.

Evet. Eşim eşim eşim. O kadar karmaşık ki benim için. Konuşmak bile yoruyor artık. Ben yalnızlıktan kivranirken o arkadasinda oyun oynuyor şu an.
o zaman bu adam eskisi gibi olabilir ama nasıl,aniden değişmesi çok ilginç evlenmekten korkuyorum

Doğum gününüz kutlu olsun.Anne ister 6 yaşında olsun ister 66 her yaşta aranıyor

Doğum gününüz kutlu olsun, yeni yaşınızda mutluluğu yakalarsınız umarımm :KK68::KK68::KK68:

canım dogum gunun kutlu olsun aynı durumdayız yanlız degilsin

Dogum günun kutlu olsun....ayrica benden sana bi tavsiye eger ki calisiyosan boşan...zaman o kadar degerli ki mutsuz bir dakika bile gecirmeye degmez...

ama eger şans vermek istiyosan en iyi yol onu kendinden mahrum bırakman... eger degerini anlarsa amacina ulasırsın eger ki anlamamişsa zaman gecirdigine degmez..

Back
X