Ölüyorum Zannediyorum 🤮🥺

Brsprens

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
139
60
48
Hanımlar iyi akşamlar 8 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde mide bulantısı kusma yaşadım ama sadece sabahları kusardım sonra gün boyu kendimi iyi hissediyordum . Ama bu ikinci gebeliğim gün içerisinde 3-4 kez kusma gün boyu mide bulantısı sürekli halsizlik uyuma oluyor su içsem banyoya gidiyorum bazen banyoda kalıyorum dakikalarca ayakta duramıyorum öyle zor geçiyor ki benim gibi olan var mı kaçınci haftaya kadar bu böyle devam edecek ölüyorum Zannediyorum bazen ilk gebeliğimde ilk 3 ay yaşamıştım sonra bıçak gibi kesilmişti lütfen buda bir sabah uyandığımda kendimi muhteşem hissetmek istiyorum

Kuzenim bahsettiğiniz şeyleri yaşamıştı. Korona testi pozitif çıktı sonra. Sizin gibi ölüyorum diyordu. Acaba sizde de öyle bir durum olabilir mi? Devamlı hastaneye gidip yatıyordu bulantılar sebebiyle ama sonra hepsi geçti tabi. Çalışma hayatına da 8 aya kadar devam etti hatta. Kaçıncı haftada geçti bilmiyorum ama.

Valla 9ay böyleydim doğuma gideceğim gün bile kustum çok zor şimdi hatırladıkca o günleri hamilelikten nefret etmiştim bitsin diye gün sayıyordum çok şükür geçti bitti hatırlamıyorum bile şuan. İnşallah sizinkisi geçer

Benimde 2.ci gebeliğim maalesef aynısını bnde yaşıyorum hala da

Ben böyleydim şu an hiç hatırlamıyorum bile (hatta hamile görünce canım yeniden bebek istiyor eşim istese ikinciyi yaparım hemen) o kadar kusmalı bi hamilelik geçirdim ki neredeyse 30 haftaya kadar öyle gitti. Üstelik koku alma duygumu yitirdiğim halde öyleydim. Kusmalar bitikten sonra da mide yanmasıyla uğraştım.
Mutfağın kapısından bile giremiyordum, çok şeyi değil yemek aklıma geldiği an gece uyurken defalarca lavaboya koşuyordum. Dediğim gibi bunları hatırlamıyorum bile artık. Bana ayran ve yoğurt iyi geliyordu başka da bir şey tüketemiyordum, ha bi de haşlanmış patates.

Ben 5.haftadan beri aynı durumdayım hiç geçmedi hastanede bile yattım vitaminsizlikten sürekli kusmaktan hastanede önüne geçildi ama sonra tekrar başladı prilam kullanıyorum ama yinede işe yaramıyo

Geçmiş olsun inşallah hemen kesilir

Ben yaşadım bu şekildeydim.koma halinde gibi yatıyordum ne yesem çıkartıyordum.6 aylıkken de ara ara istifra ederdim yani hamileliğimin 2. haftasında bulantılarım başlamıştı 6. aya kadar her dakika istifra etmiştim..6. aydan sonra da hiç bulantım olmadı..neden bulantı oluyor diye sorarsan beta hcg çok hızlı yükseldiği için bulantında hayliyle çok fazla oluyor birde en önemlisi sağlıklı bir hamilelikte bulantıların olması çok doğal

Prilam ve mide ağrısı da varsa lansor 15mg PPI kullanin

Merhaba bulantılarınız geçti mi? Bende aynı durumdayım şuan 14+1 haftalığım ama 6.haftadan beridir yaşıyorum artık dayanamıyorum bıktım her şeyden hayattan soğudum. İnşalalh sizin geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…