Ölüyorum zannettim

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
Merhabalar kızlar eşim il dışındaydı kısa bir süreliğine yani dün sabah gitti bugün akşam geldi . Dün öğlene doğru bir sebepten dolayı atışır gibi olduk.Hiç mesaj atmadı aramadı. Akşama kadar ağla ağla canım çıktı. Sonra sarj makinası bozulmuş meğer sabah 4 te mesaj attı ama gayet soğuktu sarjım bozulmuş yatıyorum iyi geceler falan diye niye soğuksun dedim yarın konuşuruz dedi. bitirmek mi istiyorsun dedim riyma lütfen sıkıntılarım var biraz hem senle alakalı hem senle alakasız dedi. Tabii ben zaten saat 4 e kadar yatamamıştım. Bu mesajı görünce aha dedim bu kesin ayrılmak istiyor benden dön dur sabahı sabah ettim. saat 10 a doğru uyuyakalmışım bugün bütün gün aynı şekilde ağla ağla 2 gibi aradım 5 gibi müsait olacağım dedi aradı baktım soğuk bu sefer yine kalbim sıkışıyor dünden beri ağzıma bir lokma yemek koymadım saat 7 gibi eve geldi konuştuk hallettik . Meğer ben büyütmüşüm adamın bir sıkıntısı varmış. Ama dün gece yaşadığım korkuyu bir ben bir Allah bilir nefesim kesiliyordu acıdan. Daha biz bununla bir haftalık sevgiliyken ben yine korkudan ölüyordum ya beni bırakırsa diye. Dünkü korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum. Tepkilerimin anormal olduğunun farkındayım ama bir çözüm yoluda bulamıyorum demekki bu adam ayrılmak istese benim hayatım kayacak normal değil yani nasıl aşabilirim bunu ?

kaybetme korkusu....cok normal bi duygu bencee aşmanıza luzum yok.zaten eger kaybetmekten korkmazsanız o zaman durum vahimdir.tabi bu benim şahsi düşüncem.bende sizin gibiyim ayrılık hissetsem ölecek gibi oluyorum sanki yaşamanın anlamı yokmuş gibi....:)) hep çok sevmekteeeeen

bu kadar baglanir ve bagliliginizi hissettirirseniz buna guvenerek cok hatalar yapar esiniz. hic kimse vazgecilmez degildir unutmayin...

kimsiz olamam dersen onunla sinanirsin yapma.
Kesinlikle katılıyorum. Neyden korkarsanız onu çekersiniz kendinize. Ve de kim için "onsuz yapamam onsuz ölürüm ondan vazgeçemem" derseniz Allah öyle bir gösterir ki onsuz da yaşayabildiğinizi.. yapmayın yalnız Allaha bağlı ve muhtaç olun bu derece.

yok belli etmedim ona makyajlı ve bakımlıydım geldiğinde gülüyordum falan zaten o da saplantılı bir şekilde bana bağlanmış olmandan korkuyorum hiç bir şey yapmadın bugün demi dedi bende yoo yaptım bitirmem gereken makale vardı onu yazdım dedim öyle bir rhatladı sanki . ama dünkü tepkim normal değildi tüm gün ağladım yemeden kesildim ya ayrılmak istiyorsa diye zaten yatamadım yattığım o 2 dklık aralardada kabus görüp uyanıyordum .

Onsuz olabilirim ve yaşayabilirim yani onsuz olamam gibi bir iddiam yok aslında ona rağmen bu neyin tepkisi anlayamıyorum .

Hayatınızda bu adamdan başka kimse yok mu?

Ondan önce hayatınızı nasıl devam ettiriyordunuz peki?

yok tanışma daha öncesindendi sevgili olarak görüşme kısmı kısa sürdü çok uzatmadan evlendik

İyi bari, nick tanıdık gelince 'ama daha bir haftalık ilişkiydi geçen aylarda, hangi ara evlilik??' diye dumur oldum.
Bu arada psikolog desteği falan aldınız mı daha öncesinde? Sevgilinin vefatı kolay bir süreç değil bu günlerinizi bile etkiler, çevremde örneği olduğundan biliyorum. Akşama kadar ağlamak falan açıkçası hiç normal değil. Mahkeme celbi durumunu anlamlandırabilirim ama atışma sonra bu hale gelmeyi asla.

Bir sikintisi varmis demissiniz ama esiniz bir onceki mesajinda seninle alakali diye de ayrica belirtmis.
Ben olsam ayrilacagim diye korkmak yerine bunu sorgulardim.
Yine de belli etmis bence esiniz sikintisi.
"Bana saplantili bir bicimde baglanmandan korkuyorum, kendine bir sey yapmadin di mi" demis.

Oturun, bir sunu dusunun.
Ne kadar gurur kirici bir sey bence.

Bu fikirden kurtulamiyorsaniz dahi bu derece belli etmeyin esinize.

İyi bari, nick tanıdık gelince 'ama daha bir haftalık ilişkiydi geçen aylarda, hangi ara evlilik??' diye dumur oldum.
Bu arada psikolog desteği falan aldınız mı daha öncesinde? Sevgilinin vefatı kolay bir süreç değil bu günlerinizi bile etkiler, çevremde örneği olduğundan biliyorum. Akşama kadar ağlamak falan açıkçası hiç normal değil. Mahkeme celbi durumunu anlamlandırabilirim ama atışma sonra bu hale gelmeyi asla.
evet öncesinde almıştım destek ama uzun süreli devam etmedim . Yani belki o olaydan ötürü kaybetme korkusu mu oluştu bilmiyorumki. Kendime hayret ediyorum yemeden içmeden kesildim manyak gibi ya . birde öncesinde vefat olayını yaşamış bir insan olarak ayrılık acısını daha kolay hazmetmem lazım işin komik yani adam altı üstü soğuk davranı ben neler çizdim kafamda kendime işkence ettim .

Bir sikintisi varmis demissiniz ama esiniz bir onceki mesajinda seninle alakali diye de ayrica belirtmis.
Ben olsam ayrilacagim diye korkmak yerine bunu sorgulardim.
Yine de belli etmis bence esiniz sikintisi.
"Bana saplantili bir bicimde baglanmandan korkuyorum, kendine bir sey yapmadin di mi" demis.

Oturun, bir sunu dusunun.
Ne kadar gurur kirici bir sey bence.

Bu fikirden kurtulamiyorsaniz dahi bu derece belli etmeyin esinize.
evet manyak gibi bağlandığımı düşünüp korkmuş tedirgin olmuş yani benle olan kısmı oymuş diğer kısımlarda işle ilgili sıkıntıları . kendine bir şey yapmadın demedi hani ders çalışmadın dimi vs dedi. Okuyorum ben hala bu arada. Üzülüp finallerine girmeyeceksin diye korktum dedi yok artık o kadar da değil üzüldüm ama bak makalemi yazdım falan dedim belli etmemeye çalıştım zaten dün yaptığım manyaklıkları sabaha kadar yatamadığımı yemek yemediimi bilse heralde çok tedirgin olurdu . ben hayır bak makalemi yazdım deyince rahatladı işte .

X