- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
Merhabalar kızlar eşim il dışındaydı kısa bir süreliğine yani dün sabah gitti bugün akşam geldi . Dün öğlene doğru bir sebepten dolayı atışır gibi olduk.Hiç mesaj atmadı aramadı. Akşama kadar ağla ağla canım çıktı. Sonra sarj makinası bozulmuş meğer sabah 4 te mesaj attı ama gayet soğuktu sarjım bozulmuş yatıyorum iyi geceler falan diye niye soğuksun dedim yarın konuşuruz dedi. bitirmek mi istiyorsun dedim riyma lütfen sıkıntılarım var biraz hem senle alakalı hem senle alakasız dedi. Tabii ben zaten saat 4 e kadar yatamamıştım. Bu mesajı görünce aha dedim bu kesin ayrılmak istiyor benden dön dur sabahı sabah ettim. saat 10 a doğru uyuyakalmışım bugün bütün gün aynı şekilde ağla ağla 2 gibi aradım 5 gibi müsait olacağım dedi aradı baktım soğuk bu sefer yine kalbim sıkışıyor dünden beri ağzıma bir lokma yemek koymadım saat 7 gibi eve geldi konuştuk hallettik . Meğer ben büyütmüşüm adamın bir sıkıntısı varmış. Ama dün gece yaşadığım korkuyu bir ben bir Allah bilir nefesim kesiliyordu acıdan. Daha biz bununla bir haftalık sevgiliyken ben yine korkudan ölüyordum ya beni bırakırsa diye. Dünkü korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum. Tepkilerimin anormal olduğunun farkındayım ama bir çözüm yoluda bulamıyorum demekki bu adam ayrılmak istese benim hayatım kayacak normal değil yani nasıl aşabilirim bunu ?