Omad günlüğü

ketojenik diyet için hatalı davrandım sanırım. akşamları bir kase çilek yiyordum onu gündüz yemek gerekirmiş. akşam şeker almamak lazımmış. yarın bir tık diyeti bozacağım kontrollü bir bozma olacak sonra yine devam. ha omad devam edecek tabi yarın. tek öğün yiyeceğim.

24 Eylül 62.9 nihayet 62’leri gördüm ucundan da olsa. 2.6 verdim ama baya uzun surede. Suyu artırmak gerek onun dışında beslenmem iyi. Ekmek vs karbonhidrat çok almıyorum onun dışında normalim. Sure uzadıkça sıkmaya başladı resmen Haziran’dan beri araliklarla diyet yapmışım. Su anda da sanırım bir haftadir sıkı yapıyorum

8 Eylül 65.5 başlamışım, arada iki gün bozdum birinde alkol aldım basa sardı vs ama 8 Eylül 24 Eylül arası 16 günde 2.6 gitmiş. Bozmasam daha artardı da neyse çok da bunalmaya gerek yok

25 Eylül: 62.5
Gram gram da olsa azalma devam ediyor şükür. Arada yüzde 82 bitter çikolata falan yiyorum ucundan. Ama pilav, şeker, ekmek vs sıfır. 60’lara insem biraz bozacağım birkaç gün. İlk hedef 60 çünkü ve biraz sıkıldım

Bu arada karantinadan önce 60 idim zaten. Hani şu an başlangıç noktama gelmek için kilo vermeye çalışıyorum. Evde olunca kendimi yemeğe vermiştim ve daha bu ev sürecimiz uzayacak gibi.
Bugün emtea çay da içmeyi düşünüyorum. Çok önceden almıştım ama son içtiğimde midemi aşırı bulandırmıştı içememiştim tekrar. Bir deneyelim. Haftada 3-4 verdiriyor yazmışlar.

Yalnız cidden açım.
İlk gün köfte, ikinci gün balık yedim. Ne ekmek ne bisi. Ve tam porsiyon yemiyorum yarısından fazla gibi yiyorum.
Çay işe yaradı mı kilo verdiniz mi

Back
X