Ombre fiyatları ne alemde?

MoonlitSoul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
937
578
103
Ombre yaptıracağım saçlarımda kahve boya var, en son geçen sene yaptırmıştım takip edemiyorum günceli o yüzden🙈
Birinin tavsiyesiyle bi kuaförle görüştüm, saçımdaki boyayı kapatıp üzerine ombre ve bakım yapacağım nakit 12 bin dedi, saçlarım omuz hizamdan bi tık uzun ve gür de değil. Bilemedim, özel ürünler kullanıyormuş ama fazla geldi bana. Yakın zamanda yaptıran var mı fiyatlar ne durumda?

Saç ektirme ile yarışır fiyat. Acaba her saç teline ayrı ayrı mı bakım uygulayacak 😅 . Bu arada bilgim yok fiyatlar hakkında ama okuyunca yazamadan duramadım.
Ay haklısınız, davines ürünleri kullanıyor diye pahalı sanırım ama benim de saç için belirlediğim sınırın çok üstünde kaldı, acaba dedim bu aralar fiyatlar bu seviyede uçtu mu😅

Eklentiler

• IMG_1519.webp
    IMG_1519.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 119
Böyle bişey istiyordum, çok keskin geçişli değil aslında ışıltı gibi. Ne yaptırabilirim sizce başka?
Bu güzelmiş kesinlikle bu tarz soft geçişler güzel buna sombre deniliyor galiba güneşte açılmış gibi ombre diyince keskin net geçiş aklıma geldi

Artık bana ombre çok demode geliyor heleki 30 yaşında. Sonra yapılanlar gerçekten insanı yaşlı gösteriyor. Ben düz renkciyim hayatta o paratı ombre için vermezdim.

Ay haklısınız, davines ürünleri kullanıyor diye pahalı sanırım ama benim de saç için belirlediğim sınırın çok üstünde kaldı, acaba dedim bu aralar fiyatlar bu seviyede uçtu mu😅
Yıllarca emek verip uzman doktor olan kişinin bile muayenesi bu denli pahalı değil. Emek mi evet mutlaka öyle ama karşılığı gerçekten bu mu sorgulanır. Bence talep oldukça fiyatları yükseltiyorlar bizde normali bu fiyat diye düşünüyoruz.

ben yeni sombre yaptırdım. 3 hafta falan oldu. benim de kahverengi boyam vardı gecen yıldan. üzerine küllü kumral yapıldı aralara da sombre yapıldı. ben 8 bin verdim. hem de son 2 yıldır şehirde en iyi secilen lüx bi kuaförde.

12 bin bana cok geldi 🙄

ben yeni sombre yaptırdım. 3 hafta falan oldu. benim de kahverengi boyam vardı gecen yıldan. üzerine küllü kumral yapıldı aralara da sombre yapıldı. ben 8 bin verdim. hem de son 2 yıldır şehirde en iyi secilen lüx bi kuaförde.

12 bin bana cok geldi 🙄
Benim de max sınırım 7-8 bin civarıydı, fazla buldum. Yeni fiyatlara hiç alışamıyorum🤦🏼‍♀️ geçen yaz kendi kuaförüme 3500’e yaptırmıştım ama o da biraz yıpratıyor saçımı, farklı bir yere sorayım dedim. Olmadı yine ona yaptırıp evde olaplex gibi ürünlerle toparlayacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻

Son düzenleme:
Yıllarca emek verip uzman doktor olan kişinin bile muayenesi bu denli pahalı değil. Emek mi evet mutlaka öyle ama karşılığı gerçekten bu mu sorgulanır. Bence talep oldukça fiyatları yükseltiyorlar bizde normali bu fiyat diye düşünüyoruz.
Öyle tabi, görüşmeye gittim içerisi fulldü. Talep de baya var yani.

Ombre yaptıracağım saçlarımda kahve boya var, en son geçen sene yaptırmıştım takip edemiyorum günceli o yüzden🙈
Birinin tavsiyesiyle bi kuaförle görüştüm, saçımdaki boyayı kapatıp üzerine ombre ve bakım yapacağım nakit 12 bin dedi, saçlarım omuz hizamdan bi tık uzun ve gür de değil. Bilemedim, özel ürünler kullanıyormuş ama fazla geldi bana. Yakın zamanda yaptıran var mı fiyatlar ne durumda?
Ben kendim evde boyuyorum artık aldığım maaş 22 bin bekar halimle yetmiyor.

Back
X