- 6 Mayıs 2019
- 937
- 578
- 103
- Konu Sahibi MoonlitSoul
-
Ay haklısınız, davines ürünleri kullanıyor diye pahalı sanırım ama benim de saç için belirlediğim sınırın çok üstünde kaldı, acaba dedim bu aralar fiyatlar bu seviyede uçtu muSaç ektirme ile yarışır fiyat. Acaba her saç teline ayrı ayrı mı bakım uygulayacak. Bu arada bilgim yok fiyatlar hakkında ama okuyunca yazamadan duramadım.
Ombrenin modası geçti yaptırmayın bence
Böyle bişey istiyordum, çok keskin geçişli değil aslında ışıltı gibi. Ne yaptırabilirim sizce başka?8-10 arası fiyatlar veriyorlar değmez artık eskidi
Bu güzelmiş kesinlikle bu tarz soft geçişler güzel buna sombre deniliyor galiba güneşte açılmış gibi ombre diyince keskin net geçiş aklıma geldiBöyle bişey istiyordum, çok keskin geçişli değil aslında ışıltı gibi. Ne yaptırabilirim sizce başka?
bu ombre değil guzelmıs .Böyle bişey istiyordum, çok keskin geçişli değil aslında ışıltı gibi. Ne yaptırabilirim sizce başka?
Kuaförler ombre diyor, siz çok keskin geçişli sandınız anladımbu ombre değil guzelmıs .
Buna fiyat verdiler mi
Bılmıorum ya vermezdim o kadar parayıKuaförler ombre diyor, siz çok keskin geçişli sandınız anladımbunun biraz daha yoğun geçişlisine verdi bu fiyatı
Yıllarca emek verip uzman doktor olan kişinin bile muayenesi bu denli pahalı değil. Emek mi evet mutlaka öyle ama karşılığı gerçekten bu mu sorgulanır. Bence talep oldukça fiyatları yükseltiyorlar bizde normali bu fiyat diye düşünüyoruz.Ay haklısınız, davines ürünleri kullanıyor diye pahalı sanırım ama benim de saç için belirlediğim sınırın çok üstünde kaldı, acaba dedim bu aralar fiyatlar bu seviyede uçtu mu
Benim de max sınırım 7-8 bin civarıydı, fazla buldum. Yeni fiyatlara hiç alışamıyorumben yeni sombre yaptırdım. 3 hafta falan oldu. benim de kahverengi boyam vardı gecen yıldan. üzerine küllü kumral yapıldı aralara da sombre yapıldı. ben 8 bin verdim. hem de son 2 yıldır şehirde en iyi secilen lüx bi kuaförde.
12 bin bana cok geldi
Öyle tabi, görüşmeye gittim içerisi fulldü. Talep de baya var yani.Yıllarca emek verip uzman doktor olan kişinin bile muayenesi bu denli pahalı değil. Emek mi evet mutlaka öyle ama karşılığı gerçekten bu mu sorgulanır. Bence talep oldukça fiyatları yükseltiyorlar bizde normali bu fiyat diye düşünüyoruz.
Ben kendim evde boyuyorum artık aldığım maaş 22 bin bekar halimle yetmiyor.Ombre yaptıracağım saçlarımda kahve boya var, en son geçen sene yaptırmıştım takip edemiyorum günceli o yüzden
Birinin tavsiyesiyle bi kuaförle görüştüm, saçımdaki boyayı kapatıp üzerine ombre ve bakım yapacağım nakit 12 bin dedi, saçlarım omuz hizamdan bi tık uzun ve gür de değil. Bilemedim, özel ürünler kullanıyormuş ama fazla geldi bana. Yakın zamanda yaptıran var mı fiyatlar ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?