S seray44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2014 189 50 43 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #1 bugday tenlıyım hanımlar ombre mı karamel mı sızce ? hadıse cagla sıkelın sac rengını begenıyorum ılk boya kuafore mı gıtmelıyım ? burda pek kuafor bulamıyorum bıde ondan korktum. husrana ugramaktan da
bugday tenlıyım hanımlar ombre mı karamel mı sızce ? hadıse cagla sıkelın sac rengını begenıyorum ılk boya kuafore mı gıtmelıyım ? burda pek kuafor bulamıyorum bıde ondan korktum. husrana ugramaktan da
normalella Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 88 15 13 35 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #2 Kuafore gitmeyecekseniz ombre yapmanizi onermem ilk defa oldugunu soyluyorsunuz ombre birazda olsa risk demek
Kuafore gitmeyecekseniz ombre yapmanizi onermem ilk defa oldugunu soyluyorsunuz ombre birazda olsa risk demek
S seray44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2014 189 50 43 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #3 normalella .!.: Kuafore gitmeyecekseniz ombre yapmanizi onermem ilk defa oldugunu soyluyorsunuz ombre birazda olsa risk demek Genişletmek için tıkla... ya kuaforde
normalella .!.: Kuafore gitmeyecekseniz ombre yapmanizi onermem ilk defa oldugunu soyluyorsunuz ombre birazda olsa risk demek Genişletmek için tıkla... ya kuaforde
normalella Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 88 15 13 35 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #4 pembe canta .!.: ya kuaforde Genişletmek için tıkla... Kuaforune guveniyorsan ombre yoksa yaptirma normal sac rengini tutturamayan kuaforler bile var cnku
pembe canta .!.: ya kuaforde Genişletmek için tıkla... Kuaforune guveniyorsan ombre yoksa yaptirma normal sac rengini tutturamayan kuaforler bile var cnku
S seray44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2014 189 50 43 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #5 normalella .!.: Kuaforune guveniyorsan ombre yoksa yaptirma normal sac rengini tutturamayan kuaforler bile var cnku Genişletmek için tıkla... boyatmymmı canım
normalella .!.: Kuaforune guveniyorsan ombre yoksa yaptirma normal sac rengini tutturamayan kuaforler bile var cnku Genişletmek için tıkla... boyatmymmı canım
normalella Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 88 15 13 35 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #6 pembe canta .!.: boyatmymmı canım Genişletmek için tıkla... Ombre yeni moda olmus birsey istedigin gibi sonuc alirmisin bilemem karamel yap yada yaptir
pembe canta .!.: boyatmymmı canım Genişletmek için tıkla... Ombre yeni moda olmus birsey istedigin gibi sonuc alirmisin bilemem karamel yap yada yaptir
S seray44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2014 189 50 43 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #7 ılk boyamada ılla kuafor mu olmalı
normalella Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 88 15 13 35 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #8 pembe canta .!.: ılk boyamada ılla kuafor mu olmalı Genişletmek için tıkla... Ben bugune kadar hic kuafore gtmedim boyama icin kendim boyadim ilkte de sonrada da
pembe canta .!.: ılk boyamada ılla kuafor mu olmalı Genişletmek için tıkla... Ben bugune kadar hic kuafore gtmedim boyama icin kendim boyadim ilkte de sonrada da
S seray44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2014 189 50 43 16 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #9 normalella .!.: Ben bugune kadar hic kuafore gtmedim boyama icin kendim boyadim ilkte de sonrada da Genişletmek için tıkla... cok pahalı bıde ıcerde ne karıstıyolar bılmıyorum guvenemıyorum bende
normalella .!.: Ben bugune kadar hic kuafore gtmedim boyama icin kendim boyadim ilkte de sonrada da Genişletmek için tıkla... cok pahalı bıde ıcerde ne karıstıyolar bılmıyorum guvenemıyorum bende
normalella Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 88 15 13 35 17 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi seray44 #10 pembe canta .!.: cok pahalı bıde ıcerde ne karıstıyolar bılmıyorum guvenemıyorum bende Genişletmek için tıkla... Ben saclarimi baskasi ellesin pek sevmedigim icin gitmiyorum kendinde boyayabilirsin kolay yani
pembe canta .!.: cok pahalı bıde ıcerde ne karıstıyolar bılmıyorum guvenemıyorum bende Genişletmek için tıkla... Ben saclarimi baskasi ellesin pek sevmedigim icin gitmiyorum kendinde boyayabilirsin kolay yani