Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre Saç Modelleri

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Saçlarda 4-5 farklı ton ile dolaşmak hiç bu kadar havalı olmamıştı. 2012 yılından beri devam eden ombre saç modası aslında Sarah Jessica Parker ile başladı diyebiliriz. Uzun dalgalı saçlarını daha ışıltılı gösteren 4-5 tonu bir arada barındıran ombre saçları ona çok yakışıyor.

Genellikle uzun saçlı kadınların tercih ettiği ombre saçlarda dikkat etmeniz gereken şey diplerinizin doğal saç renginize yakın olması, uçlarının ise 4-5 rengi barındırması…

$ombre-sac-modelleri-1.webp

$ombre-sac-modelleri-2.webp

$ombre-sac-modelleri-3.webp

$ombre-sac-modelleri-5.webp

$ombre-sac-modelleri-6.webp

Eki Görüntüle 533403

Ben 1 yıldır saçlarımı boyamıyorum ve en son saçlarımı kendi doğal rengim olan koyu kestaneye boyamıştım. Şimdi o boyalı kısımlar bakırımsı olarak açıldı ve saçlarım git gide uzuyor bende bu şekilde uçlarımın daha da açık olmasını istiyorum. Evde yapabilir miyim acaba? Birde sizce kestane rengi saçın uçlarına bu tonlar güzel olur mu?

benim saçlarımın doğal hali bu :D çocukken sapsarı saçlarım vardı git gide koyuldular. Şimdi açık kumraldan daha açık öyle acayip bir renk sarı tutamlar var arada. Yazın deniz kum güneş derken çok açılır rengi :D kışında uzayınca aynı böyle oluyor :))) ama kışın görenlerin röfle mi yaptırdın demesinden sıkıldım artık :D

bence bu modellerde,özellikle son fotoğraftaki kızın saçında sanki orealle açılmış da yanmış lastik gibi sünmüş saç havası var,nedense gözüme hoş gelmedi..

Back
X