Saç Rengi ve Saç Boyama ombre saç

deniZ mavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
8
1
3
29
Ombre saç yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı? Bilgi edinmek istedim bazıları saçı çok yıprattığını söyledi

Normal boyadan daha fazla yıpratmaz. Hele ki doğal saçınızın üzerine yapacaksanız etkisi daha da az olur. Ama yine de yaptırmadan önce ve sonra yağlarla kremlerle bakım yapmaya özen göstermeniz gerekiyor ki bu her türlü boyalı saçta geçerli.

Saçlarınızda hiç boya yoksa açıcı kullanmadan sadece boyayla ombre yapılabilir.bu da saçınızı keçeleştirmez (boyanın saçta bekleme sürelerine uyulduğunda).boya varsa açıcı kullanmak gerekir, açıcılar boyadan daha çok zarar verir.Burada açıcının kalitesi ve kuaförün ustalığı çok önemli.5 tl lik oryaller de var, 50 tl lik loreal platinium açıcılar da.Balyajları doğru yerlere orantılı atmak, saçı doğru tona kadar açmak da kuaförün ustalığına kalıyor.Açıcıyı saçta az bekletmek turunculaşmalara, fazla bekletmek bırakın keçeleşmeyi yanmalara kopmalara kadar gidebilir.usta ellerde yapılırsa ve siz de saçınıza iyi bakarsanız sizi rahatsız edecek veya görüntüyü bozacak derecede bir yıpranma olmaz.Nefes kesici ombreler de gördüm, çok afedersiniz boz eşeğe dönenler de gördüm.Malesef ombre diye kuaföre gidip saçları yanıp küt saçla eve dönenler de gördüm.
Sizin yerinizde olsam gidebileceğim en iyi kuaföre gider yaptırırım.nasılsa dakika başı ibi dibi çıkan, sürekli salon ziyareti gerektiren bir renklendirme değil.Bir kere yaptırın tam yaptırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…