Saç Rengi ve Saç Boyama ombre saçı yıpratır mı?

happylove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
774
304
merhaba ben yeni üye oldum ayağımın tozuyla da soru sorayım dedim :) saçlarıma uzun süredir ombre yaptırmak istiyorum ama uzun saçı da çok seviyorum. saçlarım kırılır da uzamaz diye çok korkuyorum. saçında ombre olanlar yıpranma durumu uzama durumu hakkında bilgi verebililerr mi acaba

canım ben evde kendim yaptım ombre setıyle sadece bir iki gün kuruluk oldu o kadar yıpranma kırılma falan yok yani :) bakım yaparsan bır haftaya daha da yumusar sacların zaten

e biraz yıpratıyor tabi açıcı giriyor sonuçta.. ama bakımla falan halledersin onu sıkıntı olmaz bence.. bu arada saçında boya yoksa açıcıyla yaptırma bence boyayla yapsın yıpranmayı minimuma indirin..

konu saci acmak ,sarartmaksa yipranma kacinilmaz oluyor malesef ama gulu seven dikenine katlanir,ama
sicak yag bakimlari ile toparlaniyor iyi olcude:KK66:

canım ben evde kendim yaptım ombre setıyle sadece bir iki gün kuruluk oldu o kadar yıpranma kırılma falan yok yani :) bakım yaparsan bır haftaya daha da yumusar sacların zaten

Kendin yaparken herhangi bi sıkıntı olmadı mı? Mesela renk geçişi doğal oldu mu biraz bilgi verir misin? Ben de ombre istiyorum şu sıralar ama kendim riske girsem mi nasıl olur bilemedim. :KK64:

Kendin yaparken herhangi bi sıkıntı olmadı mı? Mesela renk geçişi doğal oldu mu biraz bilgi verir misin? Ben de ombre istiyorum şu sıralar ama kendim riske girsem mi nasıl olur bilemedim. :KK64:

bence renk geçişlerinin doğal olması için kuaförlerin yaptığı gibi önce krepe yap tutam tutam sonra kutunun içinden çıkan tarakla sür boyayı.. ben olsam böyle yapardım..

evet canım gayet doğal oldu krepe falan yapmadık taragı var zaten onla cene hızasından asagı dogru surduk zaten arkadasın varsa setı al ıyıce ıncele vıdeolar falan ızle gayet guzel olur :)

Sağolun bakalım cesaret edebilirsem deniycem, ama ondan önce ben de çikolata kahveye filan boyicam galiba inşaallah istediğim gibi olur

illa ki yipranir neticede aciliyor uclar. Ama kendi dogal rengin ustune atilacaksa yipranma daha aza iner. Acilan saclar cok bakim istiyor malesef banyoda sacima yikanmamdan daha uzun zaman ayiriyorum ama ombreden asla vazgecmem.

Cnm ben saçımı ombre yaptim çok begenildi kendim yapmistim, fakat üzerinden 6 ay gecince hem sıkıldım hemde saclarimin ucunda catallanma oldu kiriginda ötesi yani saclarim çok yiprandi giderek yaptirinca ilk bir ay felan güzel oluyor fakat saç gittikce yipranip kiriliyor simdi uzatmaya calisiyorum olmuyor kuaförüm uclarindan aldirmassam uzamayacagini söyledi simdi saçlarimi sari yerlerinden kestirmek zorundayim 1cm felanda degil şöyle 5 cm var sari kisimlar. Ama yinede sen bilirsin yaptir icinde kalmasin ama güzel mi duruyor dersen helede uzun saçlarda dipler açik kumral uçlara dogru açik sari ombreler muhtesem duruyor :))

Cnm ben saçımı ombre yaptim çok begenildi kendim yapmistim, fakat üzerinden 6 ay gecince hem sıkıldım hemde saclarimin ucunda catallanma oldu kiriginda ötesi yani saclarim çok yiprandi giderek yaptirinca ilk bir ay felan güzel oluyor fakat saç gittikce yipranip kiriliyor simdi uzatmaya calisiyorum olmuyor kuaförüm uclarindan aldirmassam uzamayacagini söyledi simdi saçlarimi sari yerlerinden kestirmek zorundayim 1cm felanda degil şöyle 5 cm var sari kisimlar. Ama yinede sen bilirsin yaptir icinde kalmasin ama güzel mi duruyor dersen helede uzun saçlarda dipler açik kumral uçlara dogru açik sari ombreler muhtesem duruyor :))
saol canım bilgilendirdiğin için :)

X