Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kuaföre uçlarına sarı dedim ara ara turunculuklar olmuş cila attı düzelttim dedi uçları kumral gibi oldu bu seferde ama hala var gibi turunculuk nasi duzelir bilen var mi tekrar yaptiramam yanmasından korkuyorum hem de maddi acıdan zorlar başına gelen var mi :((

Kuaföre uçlarına sarı dedim ara ara turunculuklar olmuş cila attı düzelttim dedi uçları kumral gibi oldu bu seferde ama hala var gibi turunculuk nasi duzelir bilen var mi tekrar yaptiramam yanmasından korkuyorum hem de maddi acıdan zorlar başına gelen var mi :KK43:(
mor şampuan al evde uygula sadece yıkama yapacaksın düzelme ihtimali var ama griye doğru da gidebilir saçının fotosu varsa at bakayım saçına ama büyük ihtimalle hatasını gizlemek için kumral yaptı daha açık renk istiyorsan evde kendin küllü sarı ya boyaya boyaya yavaş yavaş da açabilirsin hemde çok yıpranmaz küllü dışında boyama doreler görünür

Nerde
mor şampuan al evde uygula sadece yıkama yapacaksın düzelme ihtimali var ama griye doğru da gidebilir saçının fotosu varsa at bakayım saçına ama büyük ihtimalle hatasını gizlemek için kumral yaptı daha açık renk istiyorsan evde kendin küllü sarı ya boyaya boyaya yavaş yavaş da açabilirsin hemde çok yıpranmaz küllü dışında boyama doreler görünür
Nerde satılıyor hangi marka almaliyim

Hemen bilgi verip kacayim:halay: o turunculuk veya Kızıllik için Küllü bir renkle saçınızı boyamaniz gerek ama eğer boya yapmayacaksan ki büyük ihtimalle açıcı kullanıldı saçına hemen boya yapma mor şampuan alıp haftada bir kere onunla yikanmanizi tavsiye ederim. Eğer çok kullanırsanız bu sefer sacinizda fazla grilik oluşur. Umarım yardimci olmusumdur

Back
X