Ömer Faik sağun a ameliyat olan??

Hazalesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
111
61
48
Başlıkta da dediğim gibi bu doktora ameliyat olan var mı? Tam bir ay sonra ameliyatım var ama internette kendi ile ilgili hiçbir bilgi bulamıyorum çok tereddütteyim ya

Ablam 2019 yılı başlarında oldu burnu güzel gözüküyor ancak ameliyattan sonra sürekli hapşuruyor.Nedenini bizde bilmiyoruz.

Ben kendisine ameliyat oldum ama memnun kalmadım. Ola ki begenmediginiz içinize sinmeyen bir durum oldu mu gecmis ola yapabilecegim birsey yok muamelesiyle karşılaşıyorsunuz hatta sizi psikiyatriye sevk ediyor dalga gecer gibi. Hem istedigim gibi yapmadi hemde bu memnuniyetsizligimi asla önemsemedi. Sloganı "mükemmel burun yoktur öncesinden daha iyi burun vardır" ama kesinlikle onceki burnum cok daha güzeldi. Ön profilden gayet guzel alttan burun deliklerim falan hepsi cok düzgün sadece profilden kemer icin ameliyat oldum. Zor bir burun asla degildi bir cok doktordan da bizzat bunu duydum(muayene oldugum) burnumdan memnun degilim begenmedim diyorsunuz çok güzel cok güzel diyor hocam şurası böyle bu beni üzüyor diyorsunuz harika bir burun diyor cümlesinin sonunda gülen emojisiyle. Dalga geçiliyor hissine kapiliyorsunuz. Yani sanırsınız ona guzel görünmek icin burun ameliyatı oldum sen yaptın diye guzel diyorsun da ben begenmedim. Yani kendi begenim icin yapmadım mı zaten bu ameliyatı.. ben önermiyorum burun deliklerine asla onem vermiyor ve onceki simetriliginden eser kalmiyor dikkat ederseniz zaten sayfasinda asla alttan cekilmis hasta fotoğrafı göremezsiniz ve paylaştığı fotoğraflarının altına yapilan olumsuz yorumları anında siliyor. Ameliyatlarinin tümünü açık ameliyat yapıyor ama bunun bir estetik oldugunu unutuyor sanırım kesi yapilan columella kismi hem düzensiz kesiliyor hem düzensiz dikiliyor. Daha duyarlı iletişimi daha iyi akabinde yaptığı ve yapacağı işlerin arkasinda duran doktorlar bulmanızı tavsiye ederim. Yoksa sizin giden güzelliğinizmiş yaşadığınız korkunç depresyonunuzmuş pişmanlığınızmış asla ama asla umurlarında olmuyor ..

Son düzenleme:
Back
X