ÖMER FARUK VANLIOĞLU TECRÜBESİ OLAN YAZSIN ALLAH RIZASI İÇİN

Pamuksekermavis

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
313
351
23
33
KIZLAR MEDİCANA ÇAMLICA ÖMER FARUK VANLIOĞLUNDA TEDAVİ GÖRMÜŞ OLAN VAR MI ? LÜTFEN ACİL TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN ÇOK ÖNEMLİ :110:

sorun yok ALLAH a şükür şuan tedavidemisin taze emryomu konacak ? takip edelm birbrmizi eşim bnm bahçeci fulya istiyo medicanada kürtaj olmak zorunda kaldgım içn istemsiz
Şuan histeroskopi oldum çizik atıldı rahmet eve geldim önümüzdeki pensemde yumurta toplanacak valla kısmet biliyor musun olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa olmuyor o Dr bu Dr hiç fark etmez bu nasip Ömer bey güler yüzlü daha önce ettim 2 hamile kaldı tüp bebek tedavisi ile o yüzden bir de iyi takip ediyor sorularima yanitlari net bence düşünebilirsin çok hastası var görüyorum ama nete çok yorum yok kendisi ile alakalı var olanlarda olumlu

Şuan histeroskopi oldum çizik atıldı rahmet eve geldim önümüzdeki pensemde yumurta toplanacak valla kısmet biliyor musun olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa olmuyor o Dr bu Dr hiç fark etmez bu nasip Ömer bey güler yüzlü daha önce ettim 2 hamile kaldı tüp bebek tedavisi ile o yüzden bir de iyi takip ediyor sorularima yanitlari net bence düşünebilirsin çok hastası var görüyorum ama nete çok yorum yok kendisi ile alakalı var olanlarda olumlu
Taze embriyo konacak ama dondurulmuş bi arkadaşım ikiz hamile kaldı şimdi dondurulmuslar daha iyi taneden çünkü cihazları çok teknolojinin artık böyle soylendi

Back
X